Nolur tavsiye verin çok acı çekiyorum çok pişmanım

Affedememesi neden? ondan önce olan bir ilişkide erkek arkadaşınla öpüşmüş olmanın nesi affedilemez? Aynı şeyi bir erkek için sorsak burada "geçmiş geçmişte kalmıştır önüne bak" demezler mi? Adamı aldatmadın onun hayatında olmadığı bir dönemde yaşadıkların için o seni suçlayamaz sen pişman hissedebilirsin o ayrı
Ha arkadaşıyla çıkmanı ya da eski erkek arkadaşının arkadaşıyla yeni bir ilişkiye başlamanı ben de doğru bulamadım

Kalbime söz geçiremiyorum aklım bunu dese de kalbim ağır basıyorbhep keşke mümkün olsa

Hepsinde haklısın hata başta yapıldı ama son pişmalık bir şey değiştirmiyor.. teknisteğim onla mutlı olmak bunları unutmak

O da hatalı o da bilerek başladı sonradan aylar sonra patladı tüm sorunlar... valla sevdim bir kere keşke sevöeseydim ama seviyorum çok
bosver atkadasim onune bak. oyle olsaymisla olmuyor, olsa zaten burda herkes bekle falan derdi. seni anliyorum icin yaniyor ama insan nelere alisiyor neleri unutuyor. sen de unut cunku seni haketmiyor. sen bu kadar seviyorken kayitsiz kaliyorsa artik sevmiyordur, net.

Çok fedakarlık yaptık inanılır gibi değil kabullenmesi zor ama mecbur

En başında biliyormuş yani mesajlarımızı okutmuş o şahıs ona biz tanışmadan evvel ama sonra biz beraber olunca bir bin katıp ağzımıza ettiler çocuk bana hayatımı si..n dedi ya
En başında beri bile bile sevgili olduysanız, bu adam bunları bildiği halde seni saçının telini saklayacak kadar sevdiyse, şimdi de kalkıp geçmişinde yaşadıklarını bahane etmeye zerre kadar hakkı yok ki. Sen kendini niye suçluyorsun ?
“benim bir hatam yüzümden beni sildin umarım seveceğin kişi benle yaşadığın hatalar yüzünden silmez seni aynılarını yaşamazsın” dedim
Böyle söyleyerek sen de tüy dikmişsiniz üstüne. Adama resmen ayrılmak için bahane edebilsin diye pas atmışsın, o da almış topu yürümüş. 'Senden bişey saklamadım herşeyi en başından biliyordun. Şimdi neyin ahkamını kesiyorsun' diyemedin mi ?

Ayrıca toparlan lütfen, yok öyle ayrılamam edemem. Sen ne yaşadıysan yaşadın, hata olarak görüyorsan da arkasında duracaksın, ki kimse işine geldiğinde seni oradan vurmayacak.

İçimi döktüm yabı kadar haklı geldimki yazdıkların tek isteğim o da pişman olsun ya pişman olması için ne yapmalıyım

İçimi dökmüş oldum ben savaşve kırıcı olma yanlısı değilim kırgın hatırlamasın istedim

Ikisi arkadas miydi?Of bu kotu olmus ama.Arkadasiymis.Yani budurumda anlarim onu.
O bir sey yasadığım eskide kalan insan benim dışımda başka kızlarla neler yaşadı benle yaşadığı devede pire kalır ama şerefsiz yüzünden nasıl üzüldüm Allah’ımdan bulsun

Adamın bakış açısı bildiğin çöp. Böyleleri için ölüp biten kızlar olduğu sürece de kendilerini doğru ve haklı görmeye devam ederler zaten. Adam seni geçmişin için yargılayacak ama kendi de o bir şeyleri yaşamaktan geri kalmayıp sonra seni suçlayacak. Kusura bakma da konu sahibi buradaki kimse senin için bir şey yapamaz. Bi de unut demeyin diyorsun. Burada unutulmaya değecek bir durum bile yok farkında değilsin. Böylelerini adam yerine koyup kendi değerinizi küçültmeyin.

Bekaret raporunu görmeden sana geri dönmez onu da al beni suçluyorsun ama iftira atıyorlar diyip rest çekip önüne atman lazım.
Yapamıyorsan geçmiş olsun yoluna devam et seni olduğun gibi sevecek birini bul derim ben. Demek ki bu adamla zaman kaybetmeye değmezmiş.

Küçülen değerimi nasıl yükseltecem peki?

Ben temizim bunu kendim biliyorum aklım ve kalbim çok başka şeyler diyor işte valla çok zıt

Bilerek baslamis da.Sevgiliyken birseyler yasanabilecegini de hesaba katsaymis keske
Kendi baslamis kendi bitirmis.Hic oyalamasaymis seni kendine asik etmeseymis madem simdi buyuzden gidecekse.Srfsz.

O bir sey yasadığım eskide kalan insan benim dışımda başka kızlarla neler yaşadı benle yaşadığı devede pire kalır ama şerefsiz yüzünden nasıl üzüldüm Allah’ımdan bulsun
Erkeklerin çoğu böyledir. Kendi yaşadıklarını gururla, üstüne kata kata anlatırlar. Ama söz konusu sevgiliye, kız kardeşe geldi mi el ele tutuşmak bile namus meselesidir. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama belli ki genç bi arkadaşsın. İlerde sana yapılan bu muameleye karşı bu kadar pasif karşılık verdiğin için, kendini suçladığın ve üzdüğün için çok kızacaksın.
Geçmişte yaşadıkların 'bana göre' hata değil. Ama kimisinin manevi, kimisinin ailevi, kimisinin dini değerlerine göre hata olabilir. Sen de illa hata olarak göreceksen 'en azından' bu filtrelerden geçirip de.. Ama asla bi erkeğin seni bu şekilde etiketlemesine izin verme.. Emin ol o çok daha fazlasını yaşamıştır/yaşayacaktır. Öyle olmasa bu kokuşmuş zihniyetle sana ahlak bekçiliği yapmazdı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…