• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bi bakin

Atkadaslar bu olay arkadasimin basondan gecti bu kiz once biriyle birbirini cok ama cok sevdi sonra bu kizi oglan terketti ve kiz evlendi 5 yil sonra oglan aramis bulmus ve vicdan.azabi cekiyorum hergun ruyamda goruyorum beni affet yalvaririm affet demis ağlamış başına cok sey gelmiş ve demis.ki affet hakkini helal et söz bir daha asla aramam rahatsiz etmm demis yani kizin ahı tutmuş sizce bu gercek.olabilir mi daha aramayacam da affet demiş baya kötuymus durumu
s.tir git demesi lazım.yoksa aramalar devam eder.kız evlenince kıymete binmiş.evlenmese aklına bile gelmez

başlığa bakıyorsun, sonra bi de konuya bakıyorsun. öööeeeeeeh.

Atkadaslar bu olay arkadasimin basondan gecti bu kiz once biriyle birbirini cok ama cok sevdi sonra bu kizi oglan terketti ve kiz evlendi 5 yil sonra oglan aramis bulmus ve vicdan.azabi cekiyorum hergun ruyamda goruyorum beni affet yalvaririm affet demis ağlamış başına cok sey gelmiş ve demis.ki affet hakkini helal et söz bir daha asla aramam rahatsiz etmm demis yani kizin ahı tutmuş sizce bu gercek.olabilir mi daha aramayacam da affet demiş baya kötuymus durumu

Affetmek büyük erdemdir. Affettim ve beni bir daha arama demesi yeterli.

Allah aşkına neyin ahı.Tecavüz mü etmiş,kaçırıp şiddet mi uygulamış....napmış.Gençlik hataları.Kimse beşik kertmesiyle evlenmiyor.Karşına her çıkan her sevdiğinle evleneceğinin garantisi yok.Kafasına uymamış ayrılmış.Kısmet değilmiş.
Hayatta insan bir sürü aksiliklerle,mücadelelerle uğraşır.Şimdi bu mantığa göre dünyada acı çeken,hastalıklarla dertlerle aksiliklerle uğraşa herkes beddualı mı?

Adam 5 yılda bulamamışta 5 yıl sonra bulmuş diyelim.Karakterli adam,gerçekten vcdan azabı çeken adam,5 yıl önceki mevzudan ötürü evli barklı bir kadını aramaz.Ne olursa olsun aramaz.Çok acı çekiyorsan Allah a dua eder,af diler kurban keser sadaka verirsin.Neyse bu vicdan azabı.bACIM MACIM HEPSİ HİKAYE

Ne ahı yaw, yoklamış adam
Cevap vermesin arkadaşın...

Birdaha beni arama sorma bu sefer ahın kralını görürsün desin.
Ayrıca ah bu tutarmı tutar.Allah bilir.....

Back