- 21 Ağustos 2014
- 1.381
- 832
- 73
Kadina yazik.yuvasi.felan.bozulur arama desin helal etsin isine gucune baksin adam bu nedir yaYok kardes nabiz yoklamiyo kurana yemin ederim aramam demiş hatta bacım diye hitap etmis
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kadina yazik.yuvasi.felan.bozulur arama desin helal etsin isine gucune baksin adam bu nedir yaYok kardes nabiz yoklamiyo kurana yemin ederim aramam demiş hatta bacım diye hitap etmis
s.tir git demesi lazım.yoksa aramalar devam eder.kız evlenince kıymete binmiş.evlenmese aklına bile gelmezAtkadaslar bu olay arkadasimin basondan gecti bu kiz once biriyle birbirini cok ama cok sevdi sonra bu kizi oglan terketti ve kiz evlendi 5 yil sonra oglan aramis bulmus ve vicdan.azabi cekiyorum hergun ruyamda goruyorum beni affet yalvaririm affet demis ağlamış başına cok sey gelmiş ve demis.ki affet hakkini helal et söz bir daha asla aramam rahatsiz etmm demis yani kizin ahı tutmuş sizce bu gercek.olabilir mi daha aramayacam da affet demiş baya kötuymus durumu
Atkadaslar bu olay arkadasimin basondan gecti bu kiz once biriyle birbirini cok ama cok sevdi sonra bu kizi oglan terketti ve kiz evlendi 5 yil sonra oglan aramis bulmus ve vicdan.azabi cekiyorum hergun ruyamda goruyorum beni affet yalvaririm affet demis ağlamış başına cok sey gelmiş ve demis.ki affet hakkini helal et söz bir daha asla aramam rahatsiz etmm demis yani kizin ahı tutmuş sizce bu gercek.olabilir mi daha aramayacam da affet demiş baya kötuymus durumu
Allah aşkına neyin ahı.Tecavüz mü etmiş,kaçırıp şiddet mi uygulamış....napmış.Gençlik hataları.Kimse beşik kertmesiyle evlenmiyor.Karşına her çıkan her sevdiğinle evleneceğinin garantisi yok.Kafasına uymamış ayrılmış.Kısmet değilmiş.Atkadaslar bu olay arkadasimin basondan gecti bu kiz once biriyle birbirini cok ama cok sevdi sonra bu kizi oglan terketti ve kiz evlendi 5 yil sonra oglan aramis bulmus ve vicdan.azabi cekiyorum hergun ruyamda goruyorum beni affet yalvaririm affet demis ağlamış başına cok sey gelmiş ve demis.ki affet hakkini helal et söz bir daha asla aramam rahatsiz etmm demis yani kizin ahı tutmuş sizce bu gercek.olabilir mi daha aramayacam da affet demiş baya kötuymus durumu
bacım derken????? daha nelerYok kardes nabiz yoklamiyo kurana yemin ederim aramam demiş hatta bacım diye hitap etmis
Atkadaslar bu olay arkadasimin basondan gecti bu kiz once biriyle birbirini cok ama cok sevdi sonra bu kizi oglan terketti ve kiz evlendi 5 yil sonra oglan aramis bulmus ve vicdan.azabi cekiyorum hergun ruyamda goruyorum beni affet yalvaririm affet demis ağlamış başına cok sey gelmiş ve demis.ki affet hakkini helal et söz bir daha asla aramam rahatsiz etmm demis yani kizin ahı tutmuş sizce bu gercek.olabilir mi daha aramayacam da affet demiş baya kötuymus durumu