- 22 Temmuz 2015
- 1.323
- 573
- 38
- Konu Sahibi redvelvetcake
İyi o zmn mutlu olacağın kişiyle ol.Olacagını düşünüyorum ben, hala Arıyor cunku benı...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi o zmn mutlu olacağın kişiyle ol.Olacagını düşünüyorum ben, hala Arıyor cunku benı...
ben şahsen iki üç buluşmada anlarım hatta tek buluşmada anlarım olur yada olmaz derim kendimce . ne bileyim aylar geçmesine gerek yok .birini unutmak içinde kimseyle olamam . zaten bana herşeyi unutturacak bir ekek çıktığı zaman karşıma o zaman çıkarım
seni galiba hatırlıyorum yanlışsam düzelt . yaşça büyük bir adamla ilişki yaşadın bitti sonra bu kişiyle başlamıştın . tekrar ona mı dönüceksin ?
yaş farkın fazlaysa şimdi çok güzel olabilir sonuçta olgun gelir ama bir 10 sene sonra yorgun çökmüş isteksiz bir amcayla başbaşa kalır ve üzülürsün . 5-10 yaştan fazlası ilişkilerde uçurum olur . benim fikrim benim enerjime uyamaz kendi adıma . her yönden yavaş kalır ama bütün bunlar önemli değilse tabi devam edip mutlu olabilirsin . herkesin ilişkiden beklentisi farklı .
Arkadasim yanlis anlama da sirf meraktan soruyorum.
Sen, kendimden 19 yas buyuk birinden hoslaniyorum diye konu acan ve konuna mesaj yazanlara ben zaten hep buyuklerden hoslandim diyen uye degil misin?
Ben mi yanlis hatirladim acaba? Yanlissam kusura bakma.
Denerken ümit vermediyseniz sıkıntı yok bence
ben de bir an hazır olduğumu, denemekten bir şey kaybetmeyeceğimi düşündüm. evet bir şey kaybetmedim tabii ama eski sevgilime olan duygularımın hala canlı olduğunu fark ettim, bu da bitirmek icin yeterli oldu. cok geç olmadan ayrıldım.ayrılman isabet olmuş.
ben çivi çiviyi söker mantıgına inanmıyorum, zaman gerekli. kimisi için 6 ay kimisi için 1 sene.. ne zaman hazır oldugunu hissedersen o zaman başlamak en güzeli ve tabi sürdüremiyorsan ayrılmak..
birinle 5 ay çıkmak zaten ümit vermektir bencede neyse . sonradan olucağına şimdi ayrılması iyi olmuş hatta keşke hiç çıkmasaymış . ben çok inanıyorum ah durumlarına . yani bir erkek beni 5 ay eski sevgilisini unutmak için kullansa ah ederim yani kusura bakmasın kimse . gönül işleri okadar kolay değil .madem başkasını seviyor benle işi ne . ego tatmini mi ?çocuk elinden gelenide yapmış . e herkesin kötü huyu vardır yani kim mükemmel ki ?neyse konu sahibi arkadaşım sen o diğer yaşça büyük adamla devam et bence ondan ayrılma . bende kendimden 19 yaş byüük birinden hoşlandım zamanında eskilerde hep 10-1 yaş büyüktü şimdi kendi yaşıtımla biriyim . olgunluk açısından hepsi aynı söyleyeyim . olgunluk arıyorsan diğer taraftan başka şeylerde genç olan her zaman daha enerjik olur .
Aynen öyle yazık günahdır karşında ki ne de ya bir insanın kalbiyle oynanmaz ki
Sana arkadaşımın yediği haltı anlatayım kavgalıyız çocuğu bayağı kullandı evlenmek için sonra başka birini buldu aynı anda idare etti aldattı hatta ( ki çok derin ) o aldattığı çocuk buna tekmeyi bastı işini gördükten sonra bu evleneceği sevgilisine yalanlarına devam etti affet ailemle sorunlarım var arayamaıyorum yazamıyorum vs çocuk saf aşık sorun değil demiş devam ettiler 2.gün çocuk gerçekleri öğrendi şimdi ondan da ağır hakaretleri yedi öyle ortada kaldı benle de bi kaç kişiyle de dostluğu bitti üstüne ailesi her şeyi öğrendi. Bu çocuk telefonda ben ona naptım razey diye ağlayan adam. Evet denemek şart ama 5 ayda anlamaz mı insan ona göre erkenden yolunu çizmek daha iyi
yok arkadaşlar 19 yaş degil 15 yaş:) o da cok tabii ama yine de 20 nere 15 nere di mi:) ama evet doğru hatırlıyorsunuz o benim. belki de o yuzden bazı hareketleri çocukca geldi ben de ondan dolayı cok gelgit yaşadım konu da açmıştım burada yaş konusunu aşamıyorum diye. kendi yaşıtımla olmadı diye tekrar ona donecegim yine buyuklerle olacağım diye bir kaide yok. kısmet bu işler. ne diyeyim ki. belki de yine kendi yaşıtım bırıyle olup cok mutlu olacagım bilemeyiz. ama evet dogru ben kendimi bildim bileli hep kendimden yaşça buyukler ilgimi çekti hep kendimden buyuk insanlarla oldum..
Ayy tamam o zaman yas farkı dıyınce artık otomatik olarak üstüme alınıyorum:) arkadasim benim alintim sana degildi, sevgican86 nickli arkadasa sormustum. :)
:) Allah hayirli birini cikarsin karsiniza. Yas farki konusuna bir sey diyemem, herkesin begenisi kendine.
bende zaman kaybı olarak görmüyorum biten ilişkileri,ama karşı taraf öyle düşünmüyorsa zor oluyor, benim görüştüğüm biri vardı 8 ay görüştük ama bende hep soru işaretleri vardı , sürekli tartışma halindeydik , adam direk evliliğe odaklanmış biriydi, yani karşıdaki ben değilim kim olursa olsun cinsten..Ben bu adamı nişan arefesinde yaptıkları artık tak etti, bu adam daha düzelmez diye bıraktım.Şimdi duyuyorum da kaybolan zamanıma üzülüyorum demiş..Bana ah falan etmiş midir yaaa, etse bile tutmaz demiii
Yaa gercekten mı nasıl sevındım böyle bır yorum geldigi icin :) cok cok cok tesekkur ederim cok mutlu ettiniz benı :)Mevzu çok ilgimi çekmedi konuyu da tam anlamadım birini terketmissiniz vs
Ancak ifade diline kullanılan türkçe ye bayıldım sizi tebrik ederim..
Baştan sona konuyu dağıtmadan gerekli numaralandirmalarla çok güzel bir yazı çıkarmışsiniz ki zaten halihazırda da internette yazıyormussunuz.
Yazmaya devam edin
Okuyaniniz çok olur :)
ben de aynı durumdayım, ama söyle bir sey var kimse kimseyi sevmek zorunda degil, tamam sevmesek bile en azından kırmadan yıkmadan dökmeden ayrılmak lazım. Ben o yuzden rahatım su an ah etse bıle kendı boynuna yani, ben yapabileceğimin en ıyısını yaptım. Tecrübe hepsı ne isteyip ıstemedıgımızı anlıyoruz en azından:)bende zaman kaybı olarak görmüyorum biten ilişkileri,ama karşı taraf öyle düşünmüyorsa zor oluyor, benim görüştüğüm biri vardı 8 ay görüştük ama bende hep soru işaretleri vardı , sürekli tartışma halindeydik , adam direk evliliğe odaklanmış biriydi, yani karşıdaki ben değilim kim olursa olsun cinsten..Ben bu adamı nişan arefesinde yaptıkları artık tak etti, bu adam daha düzelmez diye bıraktım.Şimdi duyuyorum da kaybolan zamanıma üzülüyorum demiş..Bana ah falan etmiş midir yaaa, etse bile tutmaz demiii
Ah olayini ancak Allah bilir bence.
O kisiyi kullanmak niyetiyle iliskiye baslamamissiniz ki.
Bazi insanlar oluyor; baskasina asik ama ondan karsilik goremiyor , yara bandi olarak aslinda en bastan beri evlenmeyi dusunmedigi birine umut veriyor. Sonra asik oldugu kisiden karsilik gelince şutluyor iliskisini arkasina bile bakmadan sevdigine kosuyor. Bu tarz insanlar hakka giriyordur belki. Ah aliyorlardir kesin diyemiyorum yine, cunku Allah bilir. Cok emin olmamak lazim.
Valla canım sen çok güzel ayrılmıssın, bizim bi ayrılık bile olmadı hani, en son şuan sana çok kırgınım Konuşmak istemiyorum diye kapadım telefonu , sonra ne o aradı ne de ben, Öylece bitti yaniben de aynı durumdayım, ama söyle bir sey var kimse kimseyi sevmek zorunda degil, tamam sevmesek bile en azından kırmadan yıkmadan dökmeden ayrılmak lazım. Ben o yuzden rahatım su an ah etse bıle kendı boynuna yani, ben yapabileceğimin en ıyısını yaptım. Tecrübe hepsı ne isteyip ıstemedıgımızı anlıyoruz en azından:)
Aman bosver o da uzatmamıssa sıkıntı yok demektir:) benimki hala arkadaslarımı arıyormuş, taciz ediyormuş. Kaç kere söyledim kimseyi arada bırakma diye. Yaptıgı seyler de is degil hani, görecek o benim kapıma sürünerek gelecek pisman olacak kim oldugumu anlayacak tarzında seyler. Hala akıllanmamıs yani:)Valla canım sen çok güzel ayrılmıssın, bizim bi ayrılık bile olmadı hani, en son şuan sana çok kırgınım Konuşmak istemiyorum diye kapadım telefonu , sonra ne o aradı ne de ben, Öylece bitti yani
ben de aynı durumdayım, ama söyle bir sey var kimse kimseyi sevmek zorunda degil, tamam sevmesek bile en azından kırmadan yıkmadan dökmeden ayrılmak lazım. Ben o yuzden rahatım su an ah etse bıle kendı boynuna yani, ben yapabileceğimin en ıyısını yaptım. Tecrübe hepsı ne isteyip ıstemedıgımızı anlıyoruz en azından:)
Ben de o duruma düşmekten cok korktum. Ozellıkle eskı sevgılımın aramaları mesajları sonunda bayagı bır çaresiz kaldığımı söyleyebilirim. Yavas yavas kendimi çektim zaten artık içimden gelmiyordu bazı seyler onun bu yaptıklarından sonra da. O da bana hayatı zindan etmeye başlayınca en azından biraz daha icim rahat etti, daha geçerli sebeplerim olmustu artık ayrılmak icin
Elbette zorla sevmek olmaz. Sevmedigini fark ettigi an noktalamali iliskiyi sevmeyen. Bir hayati paylasamayacaksa umut vermemeli. Sen de fark edince ayrilmissin zaten.
Arkadasim insallah icin rahattir, resmen gunah cikarmis gibi oldun, papaz gibi hissediyorum kendimi. :)
Ozel olmayacaksa o yasca buyuk kisiden neden ayrildin? Nicin yurumedi iliski?
Tesekkur ederim insallah hepımızin...Seveceğin biri olur inşallah hayatında. ..