Biten bir ilişkinin ardından deneyimlerim

Aslinda karşı taraf özgüven patlamasi yasayan zengin züppe modunda olmasa konu başka yere giderdi,vay vebal aldiniz vay bunun hesabini nasıl verirsiniz,yazık çocuğa ,asla mutlu olamazsiniz ahini almissiniz...vs ama anlattiginiza göre tam bi nefretlik tipmis zaten,yagmurdan kacarken doluya tutulmak buna denir,neyseki kurtulmussunuz,yolunuz açık olsun...
valla öyle oldu gerçekten de. ben de buraya yazarken ondan çekindim zaten, önceki konularımı bilseniz. işte ben başta sevmiyorum diye ayrılacaktım ama tek nedenin bu olmadığını görünce vicdanım rahatladı, kısacası. tesekkur ederim...

Hic dile getirdinmi ona para mevzularini cok abarttigini?
Paranla ovunmeyi kesmelisin dedinmi?
Bence demelisin.
Diger konularindan biliyorum.
Ben olsam soylrdim.

sevmiyorsan gerisi zaten önemi yok . ama adam sanki senin üstüne düşmüş bunaltmış gibide geldi bana . belki pişman olursun çünkü anlattığın kadarıyla iyi huyları kötü huylarından fazla . yani kimse mükemmel değildir hayatta bunu unutma . sonuçta adam sana emek vermiş .
ama olmuyorsada zorlamaya gerek yok canım .

Çok aşık olsan bile çekilmez bir tipmiş yani bu hele ki içinde hala acıyan bir şeyler varsa geçmiş geçmemiş demektir.
Napolyon gibi param da param gevezesi insanla neden uğraştın?

sevmiyorsan gerisi zaten önemi yok . ama adam sanki senin üstüne düşmüş bunaltmış gibide geldi bana . belki pişman olursun çünkü anlattığın kadarıyla iyi huyları kötü huylarından fazla . yani kimse mükemmel değildir hayatta bunu unutma . sonuçta adam sana emek vermiş .
ama olmuyorsada zorlamaya gerek yok canım .
Evet evet benı cok seviyordu Hakkını yiyemem ama bu Sekilde devam edemeywcegımı biliyorum. İcimde ona karsı en ufak bır sevgı belırtısı bıle yokken pısman olacağımı sanmıyorum:KK43:

Çok aşık olsan bile çekilmez bir tipmiş yani bu hele ki içinde hala acıyan bir şeyler varsa geçmiş geçmemiş demektir.
Napolyon gibi param da param gevezesi insanla neden uğraştın?
Başta her sey toz pembeydi sonra onu sevmedıgımı fark ettikçe bu huyları Gözüme batmaya başladı. Aslında sırf ben degıl Arkadaşlarım da bunu bana söylerdi o zaman ıyıce utanmıştım. Aynen öyle cok asık olsam belkı anlamazdım ama o zaman bıle cekılmez biri olurdu

Evet evet benı cok seviyordu Hakkını yiyemem ama bu Sekilde devam edemeywcegımı biliyorum. İcimde ona karsı en ufak bır sevgı belırtısı bıle yokken pısman olacağımı sanmıyorum:KK43:
o zaman hayırlısı olsun . sevmiyorsan devam etmene gerek yok .
keşke başlayıp umut vermeseydin ama olan olmuş . birini unutmak için kimseyle çıkma bence . zaten otomatikman unutuyorsun eğer başka birine gerçekten aşık olunca .

seni galiba hatırlıyorum yanlışsam düzelt . yaşça büyük bir adamla ilişki yaşadın bitti sonra bu kişiyle başlamıştın . tekrar ona mı dönüceksin ?
yaş farkın fazlaysa şimdi çok güzel olabilir sonuçta olgun gelir ama bir 10 sene sonra yorgun çökmüş isteksiz bir amcayla başbaşa kalır ve üzülürsün . 5-10 yaştan fazlası ilişkilerde uçurum olur . benim fikrim benim enerjime uyamaz kendi adıma . her yönden yavaş kalır ama bütün bunlar önemli değilse tabi devam edip mutlu olabilirsin . herkesin ilişkiden beklentisi farklı .

Hic dile getirdinmi ona para mevzularini cok abarttigini?
Paranla ovunmeyi kesmelisin dedinmi?
Bence demelisin.
Diger konularindan biliyorum.
Ben olsam soylrdim.
Yok bır sey söylemedim son gorusmemıze kadar. Son görusmemızde yıne bıraz havalara girince su egonu havanı ıkı dakıka kenara koy da benı adam gibi dinle dedim. Benı ne kadar sevdıgını bıldıgım icin onu kırmadan ayrılmaya çalıştım. Sonrasında biliyorum ıcım rahat etmezdı cunku. Ama ıyı kı ayrılmışım cok şükür Allah'ım

seni galiba hatırlıyorum yanlışsam düzelt . yaşça büyük bir adamla ilişki yaşadın bitti sonra bu kişiyle başlamıştın . tekrar ona mı dönüceksin ?
yaş farkın fazlaysa şimdi çok güzel olabilir sonuçta olgun gelir ama bir 10 sene sonra yorgun çökmüş isteksiz bir amcayla başbaşa kalır ve üzülürsün . 5-10 yaştan fazlası ilişkilerde uçurum olur . benim fikrim benim enerjime uyamaz kendi adıma . her yönden yavaş kalır ama bütün bunlar önemli değilse tabi devam edip mutlu olabilirsin . herkesin ilişkiden beklentisi farklı .

Arkadasim yanlis anlama da sirf meraktan soruyorum.

Sen, kendimden 19 yas buyuk birinden hoslaniyorum diye konu acan ve konuna mesaj yazanlara ben zaten hep buyuklerden hoslandim diyen uye degil misin?

Ben mi yanlis hatirladim acaba? Yanlissam kusura bakma.

Arkadasim yanlis anlama da sirf meraktan soruyorum.

Sen, kendimden 19 yas buyuk birinden hoslaniyorum diye konu acan ve konuna mesaj yazanlara ben zaten hep buyuklerden hoslandim diyen uye degil misin?

Ben mi yanlis hatirladim acaba? Yanlissam kusura bakma.
evet işte deneyimlerim konuşuyor .
deneyimledim olmadı yapamadım o yüzden akıl veriyorum .
şimdiki ilişkimde aramızda 2 yaş var .

ayrılman isabet olmuş.
ben çivi çiviyi söker mantıgına inanmıyorum, zaman gerekli. kimisi için 6 ay kimisi için 1 sene.. ne zaman hazır oldugunu hissedersen o zaman başlamak en güzeli ve tabi sürdüremiyorsan ayrılmak..

Denerken ümit vermediyseniz sıkıntı yok bence
birinle 5 ay çıkmak zaten ümit vermektir bencede neyse . sonradan olucağına şimdi ayrılması iyi olmuş hatta keşke hiç çıkmasaymış . ben çok inanıyorum ah durumlarına . yani bir erkek beni 5 ay eski sevgilisini unutmak için kullansa ah ederim yani kusura bakmasın kimse . gönül işleri okadar kolay değil .madem başkasını seviyor benle işi ne . ego tatmini mi ?çocuk elinden gelenide yapmış . e herkesin kötü huyu vardır yani kim mükemmel ki ?neyse konu sahibi arkadaşım sen o diğer yaşça büyük adamla devam et bence ondan ayrılma . bende kendimden 19 yaş byüük birinden hoşlandım zamanında eskilerde hep 10-1 yaş büyüktü şimdi kendi yaşıtımla biriyim . olgunluk açısından hepsi aynı söyleyeyim . olgunluk arıyorsan diğer taraftan başka şeylerde genç olan her zaman daha enerjik olur .

birinle 5 ay çıkmak zaten ümit vermektir bencede neyse . sonradan olucağına şimdi ayrılması iyi olmuş hatta keşke hiç çıkmasaymış . ben çok inanıyorum ah durumlarına . yani bir erkek beni 5 ay eski sevgilisini unutmak için kullansa ah ederim yani kusura bakmasın kimse . gönül işleri okadar kolay değil .madem başkasını seviyor benle işi ne . ego tatmini mi ?çocuk elinden gelenide yapmış . e herkesin kötü huyu vardır yani kim mükemmel ki ?neyse konu sahibi arkadaşım sen o diğer yaşça büyük adamla devam et bence ondan ayrılma . bende kendimden 19 yaş byüük birinden hoşlandım zamanında eskilerde hep 10-1 yaş büyüktü şimdi kendi yaşıtımla biriyim . olgunluk açısından hepsi aynı söyleyeyim . olgunluk arıyorsan diğer taraftan başka şeylerde genç olan her zaman daha enerjik olur .

Aynen öyle yazık günahdır karşında ki ne de ya bir insanın kalbiyle oynanmaz ki

Sana arkadaşımın yediği haltı anlatayım kavgalıyız çocuğu bayağı kullandı evlenmek için sonra başka birini buldu aynı anda idare etti aldattı hatta ( ki çok derin ) o aldattığı çocuk buna tekmeyi bastı işini gördükten sonra bu evleneceği sevgilisine yalanlarına devam etti affet ailemle sorunlarım var arayamaıyorum yazamıyorum vs çocuk saf aşık sorun değil demiş devam ettiler 2.gün çocuk gerçekleri öğrendi şimdi ondan da ağır hakaretleri yedi öyle ortada kaldı benle de bi kaç kişiyle de dostluğu bitti üstüne ailesi her şeyi öğrendi. Bu çocuk telefonda ben ona naptım razey diye ağlayan adam. Evet denemek şart ama 5 ayda anlamaz mı insan ona göre erkenden yolunu çizmek daha iyi

Aynen öyle yazık günahdır karşında ki ne de ya bir insanın kalbiyle oynanmaz ki

Sana arkadaşımın yediği haltı anlatayım kavgalıyız çocuğu bayağı kullandı evlenmek için sonra başka birini buldu aynı anda idare etti aldattı hatta ( ki çok derin ) o aldattığı çocuk buna tekmeyi bastı işini gördükten sonra bu evleneceği sevgilisine yalanlarına devam etti affet ailemle sorunlarım var arayamaıyorum yazamıyorum vs çocuk saf aşık sorun değil demiş devam ettiler 2.gün çocuk gerçekleri öğrendi şimdi ondan da ağır hakaretleri yedi öyle ortada kaldı benle de bi kaç kişiyle de dostluğu bitti üstüne ailesi her şeyi öğrendi. Bu çocuk telefonda ben ona naptım razey diye ağlayan adam. Evet denemek şart ama 5 ayda anlamaz mı insan ona göre erkenden yolunu çizmek daha iyi
ben şahsen iki üç buluşmada anlarım hatta tek buluşmada anlarım olur yada olmaz derim kendimce . ne bileyim aylar geçmesine gerek yok .birini unutmak içinde kimseyle olamam . zaten bana herşeyi unutturacak bir ekek çıktığı zaman karşıma o zaman çıkarım

X