• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur bi bakin

Prenss334

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2016
23
3
1
34
Atkadaslar bu olay arkadasimin basondan gecti bu kiz once biriyle birbirini cok ama cok sevdi sonra bu kizi oglan terketti ve kiz evlendi 5 yil sonra oglan aramis bulmus ve vicdan.azabi cekiyorum hergun ruyamda goruyorum beni affet yalvaririm affet demis ağlamış başına cok sey gelmiş ve demis.ki affet hakkini helal et söz bir daha asla aramam rahatsiz etmm demis yani kizin ahı tutmuş sizce bu gercek.olabilir mi daha aramayacam da affet demiş baya kötuymus durumu

Ahı tutmak ne demek bilmiyorum. Çocuk bir gün hatırlamış, vicdan azabı çekmiş aramış. Bu kadar bence durum.

doğru olabilir neden olmasın beş yıl sonra evlendiğin halde SENİ ariyosa hala. Evlenmişsin yuvan var, gecmis bitmis zaten hala öfkenin oldugunu düsünmüyorum helal edersin o da bakar yoluna

Atkadaslar bu olay arkadasimin basondan gecti bu kiz once biriyle birbirini cok ama cok sevdi sonra bu kizi oglan terketti ve kiz evlendi 5 yil sonra oglan aramis bulmus ve vicdan.azabi cekiyorum hergun ruyamda goruyorum beni affet yalvaririm affet demis ağlamış başına cok sey gelmiş ve demis.ki affet hakkini helal et söz bir daha asla aramam rahatsiz etmm demis yani kizin ahı tutmuş sizce bu gercek.olabilir mi daha aramayacam da affet demiş baya kötuymus durumu
ah mah bilmem ama evli kadını arayan adam sakattır. hiç telini melini açmasın.

Bence nabiz yokluyor arkadasiniz hala onu.seviyormu heycan, aksiyon ariyor zannimca kor.olunce badem.gozlu olurmus :)

doğrudur bence çünkü bende yaşadım sürekli yüz verip geri vazgeçiyordum ümitleriyle oynamışım ergendim tabi o zmnlar.. nese sonra ciddi ilişkim oldu sacma sapan kavgalar ediyorduk bi kaç kez ruyama girdi diğer çocuk aradım helallik istedim konuştuk oda sağolsun helal etti ☺️ 4yıl filan geçmişti yani sonra düzeldi ilişkim

Back