- 25 Ağustos 2014
- 20.415
- 48.366
- 798
- Konu Sahibi pembeflora
bolumun masaallah cok guzel canim.. herkesin ideali farklidir ama bolumun gercekten cogu kisinin ideali.. ilk senen ve basindasin, yabanci hissetmen normal ama calistikca icine girdikce Allah in izniyle seveceksin.. zaman ver, madem hazirlanacak durumun yok, dusune dusune mutsuz etme kendini.. bence tip sayisalin, hukuk esit agirligin en gozde bolumleri.. irdeleye irdeleye kendini perisan etme..İlk olarak yorumlar için çok teşekkür ederim . Hiç yorum gelmeyeceğini düşünüyordum en başta. 1.sınıftayım, sene kaybım yok. İnsanların benim için düşündükleri şey ne kadar şanslı olduğum sonuçta iyi bir hukuk fakültesini kazandım ama sırf bu niye mf seçmedim düşüncemde dolayı çok şey kaybettim ve daha çok şey kaybedemeyeceğime karar verdim aslında hukuk istemememin nedeni biraz çevresel nedenlermiş grek haberlerde gerekse siyasetçiler tarafından her alanda hukukçuları suçlu bulmaları artık hakim savcı olmak için mutlaka torpilin olması gerektiği biraz sakin ve duygusal biri olduğum için insanların bana yapamıycak gözle bakmaları ve son zamanlarda bilinçsizce açılan hukuk fakülteleriymiş. Evet tıpı herkesyapabilir ama hukuk onun gibi değil gerçekten belli özelliklerin yapılabileceği insanlar lazımve ben de o insanlardan biriyim. Ayrıca benim ailemin durumu iyi degil seneye hazırlanmamı kaldırabileceklerini sanmıyorum özellille babam anlayışlı bir insan da değil kazanırsam bile okumam çok zor biran önce mesleğimi elime almalıyım kararımı verdim ve kitaplarımı attım şimdiden rahatladım ne demişler vazgeçebilmek mutluluktur.
ne guzel demissin, gercekten de bazen vazgecebilmek mutluluktur..