- 18 Haziran 2010
- 5.575
- 1.672
- 448
- Konu Sahibi pembeflora
canım çok gençsin ve hukuk okurken tıp kazanmak için çalışıyorsun tebrik ederim bu yolda devam etmeni dilerim en doğru şeyi yapıyorsun sevdiğin mesleği yapmak için çabalıyorsun. hiç vazgeçiresim gelmediHukuk fakültesi öğrencisiyim ama lise son sınıfta istediğimin tıp fakültesi olduğuna karar verdim tabi iş işten geçmişti. Şu an iyi bir hukuk Fakültesi'nde okuyorum ama hukuk bana göre değil ve içimde bir ukte var oturdu bu yüzden bu sene fen çalışmaya başladım eğer ygsde iyi bir şey yaparsam seneye tekrar dershaneye gider hazırlanırım dedim ama her şey bir arada olmuyor bir yandan hukuk oku bir yandan fen çalış çok zor kafayı yiyeceğim yaşıtlarımın hepsi eğleniyor bense geçen senekinden daha çok ders çalışıyorum ve bu yüzden gün geçtikçe daha mutsuz ve agresif olmuyorum . Nolur beni bu sevdadan vazgeçirin bana hukuk okumam için sebep verin bıktım artık çünkü ama en çok içimi kemiren şey de şu: eğer iki sene önce mf seçmiş olsaydım şu an muhtemelen tıp fakültesindeydim sanki hukuk okuyunca bu işi yapamıycakmışım ömür boyu mutsuz olacakmışım ya da işsiz kalacakmışım gibi geliyor daha çok gencim niye böyleyim???