- 18 Haziran 2010
- 5.575
- 1.672
- 448
- Konu Sahibi pembeflora
-
canım çok gençsin ve hukuk okurken tıp kazanmak için çalışıyorsun tebrik ederim bu yolda devam etmeni dilerim en doğru şeyi yapıyorsun sevdiğin mesleği yapmak için çabalıyorsun. hiç vazgeçiresim gelmediHukuk fakültesi öğrencisiyim ama lise son sınıfta istediğimin tıp fakültesi olduğuna karar verdim tabi iş işten geçmişti. Şu an iyi bir hukuk Fakültesi'nde okuyorum ama hukuk bana göre değil ve içimde bir ukte var oturdu bu yüzden bu sene fen çalışmaya başladım eğer ygsde iyi bir şey yaparsam seneye tekrar dershaneye gider hazırlanırım dedim ama her şey bir arada olmuyor bir yandan hukuk oku bir yandan fen çalış çok zor kafayı yiyeceğim yaşıtlarımın hepsi eğleniyor bense geçen senekinden daha çok ders çalışıyorum ve bu yüzden gün geçtikçe daha mutsuz ve agresif olmuyorum . Nolur beni bu sevdadan vazgeçirin bana hukuk okumam için sebep verin bıktım artık çünkü ama en çok içimi kemiren şey de şu: eğer iki sene önce mf seçmiş olsaydım şu an muhtemelen tıp fakültesindeydim sanki hukuk okuyunca bu işi yapamıycakmışım ömür boyu mutsuz olacakmışım ya da işsiz kalacakmışım gibi geliyor daha çok gencim niye böyleyim???
Eğer hukuktan mennun değilse tıp için mezun olmayı beklemek vakit kaybı olur. Zor da olur.ben olsam hukuğu bitirip öyle hazırlanırdım sınava
Kafan çok karışmış biraz mola vermeye çalış . Sil baştan okumak çok zor ayrıca hukuk çok güzel bir bölüm düşünsenize ADALETİN TERAZİSİ ELİNİZDE. Bu karışıklıktan kurtulunca çok başarılı olacağınıza inanmaktayım çok hareketli bir hayatınız olacak monoton bir hayatınız olmayacakHukuk fakültesi öğrencisiyim ama lise son sınıfta istediğimin tıp fakültesi olduğuna karar verdim tabi iş işten geçmişti. Şu an iyi bir hukuk Fakültesi'nde okuyorum ama hukuk bana göre değil ve içimde bir ukte var oturdu bu yüzden bu sene fen çalışmaya başladım eğer ygsde iyi bir şey yaparsam seneye tekrar dershaneye gider hazırlanırım dedim ama her şey bir arada olmuyor bir yandan hukuk oku bir yandan fen çalış çok zor kafayı yiyeceğim yaşıtlarımın hepsi eğleniyor bense geçen senekinden daha çok ders çalışıyorum ve bu yüzden gün geçtikçe daha mutsuz ve agresif olmuyorum . Nolur beni bu sevdadan vazgeçirin bana hukuk okumam için sebep verin bıktım artık çünkü ama en çok içimi kemiren şey de şu: eğer iki sene önce mf seçmiş olsaydım şu an muhtemelen tıp fakültesindeydim sanki hukuk okuyunca bu işi yapamıycakmışım ömür boyu mutsuz olacakmışım ya da işsiz kalacakmışım gibi geliyor daha çok gencim niye böyleyim???
ama kazanacağının garantisi yok , bu kezde hukuktan alttan bir sürü ders takacak belki o da vakit kaybı olacakEğer hukuktan mennun değilse tıp için mezun olmayı beklemek vakit kaybı olur. Zor da olur.
puanlar kırılmıyor canım artık.. coktan degiştiHayat okadar uzunki mutlu olacagin meslegi yapabilmek icin kaybedecegin 2-3senenin hic onemi yok.eger mutlu olmayacagina inaniyorsan avukat oldugunda bence birak.ama unutmaki farkli bolumden brans secersen puanin duser.kazanacagina inaniyorsan birak okulu.sinava hazirlan.
Eyer tipi gercekten istiyosan tip oku. Zor olucak su an ama sonra istedigini yapicaksin.Hukuk fakültesi öğrencisiyim ama lise son sınıfta istediğimin tıp fakültesi olduğuna karar verdim tabi iş işten geçmişti. Şu an iyi bir hukuk Fakültesi'nde okuyorum ama hukuk bana göre değil ve içimde bir ukte var oturdu bu yüzden bu sene fen çalışmaya başladım eğer ygsde iyi bir şey yaparsam seneye tekrar dershaneye gider hazırlanırım dedim ama her şey bir arada olmuyor bir yandan hukuk oku bir yandan fen çalış çok zor kafayı yiyeceğim yaşıtlarımın hepsi eğleniyor bense geçen senekinden daha çok ders çalışıyorum ve bu yüzden gün geçtikçe daha mutsuz ve agresif olmuyorum . Nolur beni bu sevdadan vazgeçirin bana hukuk okumam için sebep verin bıktım artık çünkü ama en çok içimi kemiren şey de şu: eğer iki sene önce mf seçmiş olsaydım şu an muhtemelen tıp fakültesindeydim sanki hukuk okuyunca bu işi yapamıycakmışım ömür boyu mutsuz olacakmışım ya da işsiz kalacakmışım gibi geliyor daha çok gencim niye böyleyim???
Eşim avukat canım bana sorabilirsin merak ettiklerini
Hukuk fakültesi öğrencisiyim ama lise son sınıfta istediğimin tıp fakültesi olduğuna karar verdim tabi iş işten geçmişti. Şu an iyi bir hukuk Fakültesi'nde okuyorum ama hukuk bana göre değil ve içimde bir ukte var oturdu bu yüzden bu sene fen çalışmaya başladım eğer ygsde iyi bir şey yaparsam seneye tekrar dershaneye gider hazırlanırım dedim ama her şey bir arada olmuyor bir yandan hukuk oku bir yandan fen çalış çok zor kafayı yiyeceğim yaşıtlarımın hepsi eğleniyor bense geçen senekinden daha çok ders çalışıyorum ve bu yüzden gün geçtikçe daha mutsuz ve agresif olmuyorum . Nolur beni bu sevdadan vazgeçirin bana hukuk okumam için sebep verin bıktım artık çünkü ama en çok içimi kemiren şey de şu: eğer iki sene önce mf seçmiş olsaydım şu an muhtemelen tıp fakültesindeydim sanki hukuk okuyunca bu işi yapamıycakmışım ömür boyu mutsuz olacakmışım ya da işsiz kalacakmışım gibi geliyor daha çok gencim niye böyleyim???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?