nolur beni vazgeçirin bıktım artık

pembeflora

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2013
107
27
28
Hukuk fakültesi öğrencisiyim ama lise son sınıfta istediğimin tıp fakültesi olduğuna karar verdim tabi iş işten geçmişti. Şu an iyi bir hukuk Fakültesi'nde okuyorum ama hukuk bana göre değil ve içimde bir ukte var oturdu bu yüzden bu sene fen çalışmaya başladım eğer ygsde iyi bir şey yaparsam seneye tekrar dershaneye gider hazırlanırım dedim ama her şey bir arada olmuyor bir yandan hukuk oku bir yandan fen çalış çok zor kafayı yiyeceğim yaşıtlarımın hepsi eğleniyor bense geçen senekinden daha çok ders çalışıyorum ve bu yüzden gün geçtikçe daha mutsuz ve agresif olmuyorum . Nolur beni bu sevdadan vazgeçirin bana hukuk okumam için sebep verin bıktım artık çünkü ama en çok içimi kemiren şey de şu: eğer iki sene önce mf seçmiş olsaydım şu an muhtemelen tıp fakültesindeydim sanki hukuk okuyunca bu işi yapamıycakmışım ömür boyu mutsuz olacakmışım ya da işsiz kalacakmışım gibi geliyor daha çok gencim niye böyleyim???

Okuyan var ama mesaj yazan yok beni vazgeçirin bu yaşta bıktım diyorum çok mu zor ya da diğerlerinin dertleri daha mı önemli

ne desem bilemedim ne güzel dmek ki başarılı bir öğrencisiniz azimlisiniz bu azimle hukuk alanında iyi yerlere gelebilirsiniz zaten çoğu gitmiş azı kalmış....enerjinizi bilgilerinizi hukukta yükselmeye kullanın...

Sevdiginiz bi meslegi yapmaniz en iyisi bence, sevmediginiz bi iste hep mutsuz olursunuz ve verimlide olamazsiniz... Eger sadece bi senelik bi yogunluksa yani seneye sonuclara göre yön verecekseniz hayatiniza o zaman biraz daha sIkIn disinizi... Daha gencsiniz, cok eglenip gezip tozarsiniz, suanki öncülügünüz geleceginize yön vermek olmali zaten...

Hayat okadar uzunki mutlu olacagin meslegi yapabilmek icin kaybedecegin 2-3senenin hic onemi yok.eger mutlu olmayacagina inaniyorsan avukat oldugunda bence birak.ama unutmaki farkli bolumden brans secersen puanin duser.kazanacagina inaniyorsan birak okulu.sinava hazirlan.

Bu bolumu bitirin stajinizi tamamlayin baktiniz olmuyor tip okursunuz....hukuk benim en buyuk hayalimdi su yasta minik yaramaz kizimla derslere asilacagimi bilsem calisir hukuk fak.giderdim....tam bana gore bir meslek....hakkinizda hayirli olsun...

ÜLKEMİN İŞİNİ İYİ YAPAN, ADİL HUKUKÇULARA İHTİYACI VAR !! ve bence bu yeterli bir sebep..

Elinizden geleni yapin ama suanki oldugunuz yerinde kiymetini bilin cunku insanlar bu yerlere gelebilmek icin caba gosterio ama olmuo...birine ulasmk icin digerini asla birakmayn derm...elinizden geleni yaptktan snra eger olmazsa hayrlisi buymus deyip gulup gecin keyfinize bakn bu yasta bu kadar yipranmaya degmez...ins en iyi seyler szle olsun...saygilar

Bölümünüz harika. ,Tekrardan sene kaybi yasamaniza degmez. Okuyun bence.

Ins.benim cocuklarimda senin gibi basarili olurlar.....istedigin meslegi yap cnm.

Meslek seçerken popülerliğinden çok size uygun olanını seçmeye çalışın. Çoğu öğrencinin hayalidir tıp okumak ama aslında o kadar da kolay değil. İnsan sağlığı sonuçta, olabildiğince en iyisi olmalısın. Hata kabul etmez. Hukuktan mennun değilsen bırak ya da karar değiştirebilme ihtimaline karşı dondur. Kararsızsan hukuk okumuş/okuyanlarla görüş. Hem iyi hem kötü alanlarını araştır. Benim de yaş sorunum olmasa hazırlanıp tıp okurdum

Çok geniş bir alan hakim olursun savcı olursun vali olursun oooocumhur danışmanı olursun oku oku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…