Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
nolur bana bıseyler yazın akıl verın
- Konu Sahibi karameleq
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kesinlikle arkadaşlara katılıyorum. Ne demek boşluktan sıkmaktan ya! Erkeklerin en birinci duygu sömürüsü ve açık kapama hamlesidir bu canım. Sen kendini suçlu hissedecek ve eşine kızmayıp kabahati kendinde arayacaksın, maksadı bu. Terbiyesiz adam. Empati yap bakalım sen olsan ne yapardın de. Boşan diyemem çünkü bu bi vebal korkarım, ama sana şunu söyliyim sen bu adama bi ders vermezsen nasılsa hep affediyor diye tekrarlıcak ve ileri boyutlara taşıcak bunu. Ve sonra sen daha cok daha cok üzüleceksin. Hemen ama en hızlı bi şekilde ona anlayacağı dilden tepkini koy. Evden mi atarsın ( sakın sen gitme onun düzeni bozulsun) tüm sülaleye rezil mi edersin bilmem ama yanına bırakma
Kesinlikle arkadaşlara katılıyorum. Ne demek boşluktan sıkmaktan ya! Erkeklerin en birinci duygu sömürüsü ve açık kapama hamlesidir bu canım. Sen kendini suçlu hissedecek ve eşine kızmayıp kabahati kendinde arayacaksın, maksadı bu. Terbiyesiz adam. Empati yap bakalım sen olsan ne yapardın de. Boşan diyemem çünkü bu bi vebal korkarım, ama sana şunu söyliyim sen bu adama bi ders vermezsen nasılsa hep affediyor diye tekrarlıcak ve ileri boyutlara taşıcak bunu. Ve sonra sen daha cok daha cok üzüleceksin. Hemen ama en hızlı bi şekilde ona anlayacağı dilden tepkini koy. Evden mi atarsın ( sakın sen gitme onun düzeni bozulsun) tüm sülaleye rezil mi edersin bilmem ama yanına bırakma
sana katılıyorum hep aynı savunma.... boşuna kendinde hata arama sakın hata onun karakterinde bir insan sıkıldım diye faceden onun bunun resmine yorum yapar mı yaa... hele bide bin pişman kendiyle daha 2 gün öcce hatası için muhakeme yapan adam... şöyle bir silkelenmeye ihtiyacı var belli
- 8 Mart 2011
- 10.737
- 18.139
- 298
Oncelikle umarim bu yazismalari kopyalamissinizdir. Esinizin yuzsuzlugune falan herkes deginmis ben beceriksizligine deginmek istiyorum. Yani hadi ayni halti yiyeceksin ac ayri bir mail hesabi ayri bir facebook ordan gir. Artik yakalanmak ve bosanmak mi istiyor, yoksa bir akil tutulmasi mi yasadi da sifresini esinin bildigi bilmese de ogrendigi facebooktan haltlar karistiriyor bilemicem.
Hadi bu ikisini yakaladiniz. 3.sunde benim dedigim gibi baska gizli hesaplardan yapmayacagi ne malum. 3.sunu yapmaya firsat verecek misiniz bunu iyi dusunun.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Hadi bu ikisini yakaladiniz. 3.sunde benim dedigim gibi baska gizli hesaplardan yapmayacagi ne malum. 3.sunu yapmaya firsat verecek misiniz bunu iyi dusunun.
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Son düzenleme:
- 20 Kasım 2013
- 1.352
- 323
- 103
arkadaslar esımden 4 aydır suphelenıyodum ama kesın bıseyını yakalayamadıqım ıcın ona bısey dıyemıyordum bırqun esım kullanmadıqımız facebook un sıfresını sordu bende soyledım hayırdır dedım oylesıne bakıcam nolsun dedı benımde aklıma hıc kotuluk qelmedı cunku cok quvenıyodum 2 3 qun sonra bende bakım dedım facebooka bıde bakdım sıfre yanlıs dıyo sordum 2 3 kere senmı deqısdırdın dıye hayır dedı neyse bende usdunde durmadım bundan 1 hafda oncesıne kadar hep telefonunda bu face adresıne qırıs yapıldıqını qoruyordum ve kızların ve o.... profıllerıne bakıldıqını qordum ve qecmısı hep sılıyordu ben bısekılde cıkarttım telınden nereye bakıldıqını bunlar kım dedım dıkkatımı cekdı oyle bakdım tanımıyordum dedı bende bırdaha qormım dedım sıldım telden 1 qun sonra ıcıme bı suphe dusdu dedımkı ben bu face sıfresını kırcam hotmaıl sıfresını bıldıqım ıcın yenı sıfre ısdeqınde bulundum ve acdım faceyı aman Allahım karsımda ne qorım bırsuru kızları eklemıs bırısıyle 3 4 kere konusmus yazısmalarını okudum ama art nıyetlı konusma deqıl kızla mrblasmıslar falan esım evlı olduqunu oylesıne muhabbet ıcın ekledıqını yazmıs kıza neyse kızda esını sevmıyormusun deyınce ben karımıda bıtane yavrumuzuda cok sevıyorum oqun uzun yola qıtmısdı kocam kızı oqun eklemıs konusmuslar bos muhabbet yanı kızda yazmıs esıme onlara sahıp cık hıc uzme kocamda yazmıs ben sevıyorum esımı aldatmak ıcın bu face acmadım sadece bı boslukda olduqunu seytana uyup acdıqını yazmıs kıza ben bunu yakaladım ve esıme qosderdım ılk basda ınkar ettı benım deqıl dedı bu face sonra ıyıce usdune qıttım ve ıtıraf ettı sebebını sordum neden boyle bısey yapdın dedım sen benı cok sıkdın asırı kıskanclıkdan bunaldım ve yapdım senı aldatmak ıcın deqıl sadece bunalımdan yapdım dedı senı sevıyorum kımse senın yerını alamaz dedı cok pısmanım senı uzduqume deqmezdı ama yapdım bı hata affet bırdaha tekrarı olmıcak asla dedı 3 qundur bana sarılıp vıcdan azabı cekdını nasıl boyle bısey yapdıqını kendı kendıne mahkeme yapıyo neyse qorumcemler araya qırdı bıkerelıqıne yapmıs affet dedı ben affettım ama hala dedım kalbım kırık hep qulucem ama asla ıcımden qeldıqı ıcın affetmedım cocuqumun hatrına susuyorum dedım barısdık 1 qun sonra tekrar acdım face 2 tane kıza yazmıs slm sen nerenın quzelısın dıqerıne yazmıs kızın adı sevda mrb sevdalım dıye bunları qorunce ıyıce sok oldum ve bıkactane oros.... cınsel ıcerıklı yorum yazmıs resımlerın altına ben baygınlık qecırcekdım o yazıları qorunce kendısıne qosderdım kıpkırmızı oldu kaldı ben sımdı napayım affedımı bosanımı akıl verın nolurrrr
ee hani pişmandı senin kıskançlığından öylesine bi kere yazmıştı sürekli sana sarılıp af diliyordu, vicdan muhakemesi yapıyordu...
Bikaç gün sonra ne değişmiş de tekrarlamış hatasını, üstelik bu defa masumca da değil. Sen nerenin güzelisin, sevdalım demek ne demek?
O... ya yazılan cinsel mesajlar için hiç yorum yapmıorum artık...
Tektir ile uslanmayanın hakkı kötektir. İflah olmaz daha...
Son düzenleyen: Moderatör:
- 2 Nisan 2012
- 7.893
- 4.821
- 248
Çocuğunu da alıp evi terket.Biraz paniğe kapılsın,ne yaptım ben desin.
İyice yalvar yakar olup tövbe edene kadar asla konuşma.
Ayrılmayacak gibi görünüyorsun,basit bir kavgayla tepki gösterirsen yetersiz kalır.Geçen seferkinden farkı olmaz.
En güzeli biraz gözünü korkutmak.Giderken kısa ve öz bir mektup bırakabilirsin.
Beni sevmiyorsun,başkalarını tercih ediyorsun,madem öyle sana elveda gibi...
İyice yalvar yakar olup tövbe edene kadar asla konuşma.
Ayrılmayacak gibi görünüyorsun,basit bir kavgayla tepki gösterirsen yetersiz kalır.Geçen seferkinden farkı olmaz.
En güzeli biraz gözünü korkutmak.Giderken kısa ve öz bir mektup bırakabilirsin.
Beni sevmiyorsun,başkalarını tercih ediyorsun,madem öyle sana elveda gibi...
Valla yaşadığın kolay bişey değil. Aldatmak illa ki cinsellik yaşamak değildir.bu da bi aldatmadir.evliliginiz artik hicbir zaman eskisi gibi olmicak.şu seçeneği sun ona eger bi daha boyle bişeyi yakalrsam ben de aynısını sana yalicam aynısını sen de yasicaksin de.ben de aynini yapica artık bosanirmiyiz yoksa sen de benim gibi sineye mi cekersin bilemen de.ciddiyetini de koru.boyle iş mi olur ya.beyefendi bosluga düşmüş de bilmem ne.bi o mu insan bi o mu boşluğa düşen. Senin de buna hakkin var o zaman.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
- 30 Ağustos 2012
- 2.760
- 304
- 363
Hayır anlamadıgım nokta. bu adamlar niye boşluktan. beni sıktın zırvalıgına başvuruyorki....
evden cocuk bakmaktan sana kocalıkn yapmaktan bende sıkıldım
cekil bakim netten. bi facede ben acıp muhabbet edicem...
masumca mrblaşıp kafa dagıtıcam. art niyet arama aaa sende yani
bence böyle bişey sende yap.. görsün gününü
burdanda mı çıktın kız sen? neyse hak veriyorum sana kuzucan çok haklısın....
metni okuyorum heh dedim iyi güzel bak affetmiş adma pişman anaa sonuna bi geldimki affetmenin güzelliği şöyle dursun adam bildiğin yüzsüzün teki çıkmış. valla boşan yada boşanma diyemem ama diğer arkadaşlarında dediği gibi GERÇEK bir derse ihtiyacı var eşinizin. yaptığı terbiyesizliği size maletmek şöyle dursun affedilmenin mutluluğunu yaşayacağı yerde gidip kendini rezil boyutlara sokmak nedir? başkalarına saçma mesajlar atmak tensel temas olmasada aldatmadır benim nazarımda siz ne düşünürsünüz bilemem. ama gözü bu kadar dışarıda olan bir adamdan hayır gelmnez diye düşünüyorum. bir iki gün evden atın yada odaya sokmayın önüne yemek koymayın gitsin laf attığı mesaj yazdığı o....lar yedirsin yemeğini. azıcık midesi beyni olan insan önce çocuğundan utanır...