Nolur bakın kızlar

Allah hayırlı haber almayı nasip etsin ikimize de bende aynı durumdayım bugün 5.gun gecikme kan verdim bakalım yarın belli olucak rabbim sanada banada bayram hediyesi verir inşallah 🙏 ❤️

Allah hayırlı haber almayı nasip etsin ikimize de bende aynı durumdayım bugün 5.gun gecikme kan verdim bakalım yarın belli olucak rabbim sanada banada bayram hediyesi verir inşallah 🙏 ❤️
Canım benim sonuç negatif ama hala olmadım inşallah sen pozitif sonuc alırsın

İnşallah canım sakın moralini bozma eğer her zaman düzenli gelen adetin geciktiyse rahim bebek arıyor derlermiş bana da öyle söyledi herkes demektir ki yakında sende bende müjdeli haber alicaz umudu kaybetme dualarım seninle ve isteyen bekleyen herkesle🙏

İnşallah canım sakın moralini bozma eğer her zaman düzenli gelen adetin geciktiyse rahim bebek arıyor derlermiş bana da öyle söyledi herkes demektir ki yakında sende bende müjdeli haber alicaz umudu kaybetme dualarım seninle ve isteyen bekleyen herkesle🙏
Bende bir doktordan öyle duymuştum eyer düzenli bir bayan adeti geçiyosa rahim gebeliğe hazırlanıyomuş ama üzülmemek elde deyil o kadar umutluydum

Umudunu kaybetme canım sağlıklı beslen birde mutlaka kahvaltıda 1 yumurta ve avakado ye günlük 1 adet muz beslenme çok önemliymiş yürüyüş yapma imkanı varsa her gün yap avakado kadinlada yumurta gelişimini destekliyormus hormon testi yaptirmadiysan yaptır mutlaka

Umudunu kaybetme canım sağlıklı beslen birde mutlaka kahvaltıda 1 yumurta ve avakado ye günlük 1 adet muz beslenme çok önemliymiş yürüyüş yapma imkanı varsa her gün yap avakado kadinlada yumurta gelişimini destekliyormus hormon testi yaptirmadiysan yaptır mutlaka
Bütün testlerimize bakıldı hepsi ter temiz umudum Allâh, tan 🙏😞

Ne güzel işte kuzum testlerin temiz bir sorun yok demek ki benim yaşım dolayısıyla daha zor ama yinede umutsuz olmamak lazım güçlü ol ki bebişin gelmeye hazır olsun

Ne güzel işte kuzum testlerin temiz bir sorun yok demek ki benim yaşım dolayısıyla daha zor ama yinede umutsuz olmamak lazım güçlü ol ki bebişin gelmeye hazır olsun
Haklısın canım inşallah bebeğin seninledir yarın haberini alırız❤

İnşallah hayırlısı diyorum bu ay olmazsa zaten bayram sonrası tüp Bebeğe gidicem benim yaşım 40 😳 çok fazla vakit kaybedemem Allah sana tez zamanda nasip etsin inşallah aratmasın zorlamasin 🙏

İnşallah hayırlısı diyorum bu ay olmazsa zaten bayram sonrası tüp Bebeğe gidicem benim yaşım 40 😳 çok fazla vakit kaybedemem Allah sana tez zamanda nasip etsin inşallah aratmasın zorlamasin 🙏
Amin inşallah rabim yarın güzel haberler nasip eder sizede inşallah bende 20 yaşındayım ama 3 yıldır evliyim biraz erken evlendim ilk iki sene eşim de bende aklımızda çocuk yoktu işte şu son kaç aydır istiyoruz

Sen hiç üzülme yaşın çok genç daha çok vaktin var ❤️ uzun süre korununca hemen olmayabiliyor vücut kendini hazırlıyor yakında hamile kalırsın stres yapma sakın

Selam kızlar bende bu ay ovulasyon testine başladım 11 yazdır bebek için uğraşıyoruz pcosluyum yumurtlama günümü yakaladım ve değerlendirdim adetime 9 gün var 2 gündür beyaz akıntım var hafif kas ağrısı givi kasıklarımda ağrı var sizce gebelik belirtisi mi yoksa adet belirtisimi ikiside birbirine benziyor adet olacakmışım gibi ağrıyor gibi kendinize çok umutlandırmak istemiyorum artık negatif görmekten korkuyorum

Back
X