• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur ayıplamayın..yardım edin..

durdum durdum kendimi tutamadım.ben ki insanların yaşam tarzları hakkında yorum yapmamayı ilke edinmiş bir insanım ama dayanamayacağım.adamın birinden boşanmadan bir başkasını ayartmak size denilecek kötü bir söz henüz literatürde yok olanlar da hafif kalacak.inşallah bu ahlaki yapıda ki bayandan çocuğun gelişimi geleceği için alırlar da çocuk zarar görmez.

siz bunu buraya yazarsanız sonuna kadar ayıplanırsınız, hiç kusura bakmayın.
çünkü her gün burada aldatma hikayeleri, ikinci kadın olayları okuyup sonra "o" kadınla karşılaşınca tabiki insanlar hırslanıyorlar.
eğer amirinizin karısı buraya gelip yazsaydı kocamın sevgilisi hakkında bir sürü bilgiye sahibim napıyım diye.
emin olun aklına gelmeyen fikirler verirdik ona.
bu durumda size hangi davranışınızdan ötürü arka çıkalım ya da yardımcı olalım.
bildiğimiz evliyken aldatan ve aynı zamanda yuva yıkan kadınsınız.
ha amirdede azıcık şeref yokmuş o ayrı konu tabii..

Boşanmak üzeresiniz ve bir yuvayı yıkma durmundasınız,
ne kadar acı bir gerçek ki okadında öğrenmiş bunu,
siz olsaydınız kadının yerinde ne yapardnız acaba:kızgın:
bnce hemen görüşmeyi kes,o adamlaa hemenn...
boşanın,oda boşansın
ondan sonra ne halt yiosanız yiyin:delphin:

kınarım arkadaşım. Allah doğruyu ve yanlışı anlamamız için bize akıl vermiş. kusura bakmasın ama evli ve çocuklu iki insanın beraberliklerini kimse bana savunmasın. ve kınama demesin. saygı da gösteremem.
benim başıma gelmez. o kadar da büyük konuşuyorum.

Bencede akıl mantık işi değil bu :kahve:

Bende buna saygı falan duyamam kim ne derse desin :delphin:

koca kapıdan sevgili bacadan olmuş biraz ama bi kapıdan çıkmasını bekleseymişsin daha iyi olacakmış. bir de evli olamyan biriyle sevgili olsaymışsınız ha birde "bana neler yapabilir" sorusu değil de " nasıl kurtulmalıyım" diye sorsaymışsınız daha iyi olacakmış.
kanıtlarsa bu olayı çocuğunu da unut, nafakayı da unut boşanmayı da.
bence bir an önce doğru yola yönelmeye çalışın. bu adam evliyken sana bakabiliyorsa karısını aldatıp, ileride sana yapmayacağını kim garanti verebilir şakkıdı

kimsenin kimseyi ayıplamaya hakkı yok burda başlıgı açarkende korka korka açmış maşallah herkes üstüne çullanmış sanki herkes sütten cıkmış ak kaşık...!:1shok:

böyle olsa bile kimse size böyle davranma hakkını vermez.:gitme:

napıcam diye sormuş yanlış mı hata mı diye sormamış bazen bazıları direk kınıyorum ayıplıyorum falan sanki o bilmiyor neyin ne oldugunu yarabbim...:umursamaz:

nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum.. belki ayıp, belki günah, belki hata, belki hepsi..
6 yıllık sorunlu evliliğimi, bi süre önce bitirme kararı aldım ve gerekli girişimde bulundum. ilk duruşma oldu fakat bi sonuç çıkmadı, kaldı ikinci duruşmaya. 3 yaşında bi bebeğim var ve şu an benimle birlikte. bu olayın giriş kısmıydı. gelelim gelişme kısmına.
çalışan bi bayanım ve iş yerindeki birinci derece amirimin boşanma kararımın duyulmasının ardından bana bakışlarının değiştiğini fark etmeye başladım. gün geçtikçe tavır ve hareketlerinden bana aşık olmaya başladığına emin oldum ve bi gün dayanamayıp onunla konuşmaya karar verdim. ondan sonra olanlar oldu..görüşmeye felan başladık. eşinden boşanacağını vs.söyledi.fakat çok geçmeden onun eşi bu durumu fark etmiş ve benden haberdar durumda. boşanmayı kesinlikle kabul etmemiş ve benimle ilgili pek çok şeyi biliyo..cep numaram dahil..öyleki başka isim vererek beni aradı bile, fakat bambaşka bi konuyla ilgili benim yaptığım işle alakalı ona fikir verebileceğim bi konuda soru sordu..bizim birbirimize yazdığımız mesajları bi şekilde bilgisayara aktarıp, çıktısını vs.almış ve muhtemelen takip ettiriyo..onu da bu konuda bazı sinyeller vermiş ve yapacaklarımı hayal edemezsiniz demiş. eşime ulaşması ve bunları anlatıp ıspatlaması durumunda başıma gelebilecekleri tahmin bile etmek istemiyorum..aranızda avukat olanlar veya bu konuda bilgisi olanlar varsa bana fikir veribilir mi? lütfen yardımcı olun bana..çıldırmak üzereyim, aklıma neler geliyo anlatamam, iş yerinde rezil olurum, çocuğumu ve ailemi kaybederim ve bunların üstüne yaşayabilirmiyim bilmiyorum...

evliliğinizin zaten sorunlu olduğunu söylemişsiniz ..
eminim boşanmak için haklı sebebleriniz vardı ..
ama daha bu süreç bitmeden yeni bir ilişkiye başlamakla büyük bir yanlışa adım atmışsınız .. hemde bu ilişkiyi sizin başlattınızı açıkça dile getirmişsiniz.. elbette yeni bir hayat kurmak en doğal hakkınız ama bunu başka bir yuvayı yıkarak yapmamalısınız ..
çok karmaşık diil durumunuz bence siz aşık filan diilsiniz sadece boşanma sürecinizde tutuncak bir dal aradınız ..
şimdi yapmanız gereken hemen bu ilişkiyi bitirmek ,gerekirse tayin filan alarak uzaklaşın ordan ..
medeni bir halde boşanın haklıyken haksız konuma düşmeden ..
yeni bir hayata başlayın çocuğunuzla eminim yaşınızda gençtir ..
daha düzeyli bir ilişki için sabırla bekleyin ..

Cok kotu bir durum, savunalacakk bir tarafi yok ama yanlisi gosterip ayiplamak yerine, Dogru olani gosterelim.

Bir an once o iliskiye son verip, yuvanin yikilmasina sebep olmasin. Omru boyuncada ceker zaten.

O adamdanda ona hayir gelmez, onu anlasin yeter. InsAllah dogru karari verir ve bir daha daha dikkatli davranir ve nefsinin oyuncagi olmaz. Basa bela bu durumlar, hic bir zaman huzur vermez.

kimsenin kimseyi ayıplamaya hakkı yok burda başlıgı açarkende korka korka açmış maşallah herkes üstüne çullanmış sanki herkes sütten cıkmış ak kaşık...!:1shok:

napıcam diye sormuş yanlış mı hata mı diye sormamış bazen bazıları direk kınıyorum ayıplıyorum falan sanki o bilmiyor neyin ne oldugunu yarabbim...:umursamaz:

yaptığı hareketle,ilgili düşüncelerimizi söylemekte bizim hakkımız.o bu konuyu buraya açıyorsa böyle tepkilerin gelmesi doğal. gelecekte. ..

Bencede akıl mantık işi değil bu :kahve:

Bende buna saygı falan duyamam kim ne derse desin :delphin:

Bana saygi gösterin beni anlayin dememiski zaten güzelim konu sahibi arkadasimiz:delphin:

Yedim bir halt, yanlis yaptim, hata yaptim....nasil cikarim bu isin icinden demis...

Tamam burda hepimiz hemfikiriz ki yaptigi cok yanlis ve ahlaki deger yargilarimiza aykiri ama ne olursa olsun burda hep beraber vurun abaliya yapmak bize yakismaz.....bu olaydan en iyi sekilde iki tarafinda ve en önemlisi o yavrucaginda zarar görmemeden nasil kurtulmasidir sorun.....tabi bu benim fikrim.:delphin:

eğer konu evli ve çocukluyken kocamı başka bir evli erkekle aldatmaksa evet sütten çıkmış ak kaşığım; ki sanırım çoğumuz da böyle..

neyin ne olduğunu bilecek; allah akıl vermiş fikir vermiş.
evliyken evli bir erkekle birlikte olmanın yanlışlığını bilmek zorunda..
demek bu bile bile lades..

Arkadaşlar konu sahibi zaten konusunu editledi!!!!
Daha fazla kendinizi yormayın bence,kendisi hükmü vermiş ''herkez haklı''diyerek..
Mesajlarınız askıda kalmasın,daha fazla parmaklarınızı yormayın bence:delphin:

yaptığı hareketle,ilgili düşüncelerimizi söylemekte bizim hakkımız.o bu konuyu buraya açıyorsa böyle tepkilerin gelmesi doğal. gelecekte. ..

düşüncelerinizi sormamış ama onu korumuyorum yanlış anlaşılmasın ama sizlerde sanki süt dökmüş kedi gibi masum sanarak davranmayın hayat bu insanın basına neler gelecegi hiç belli olmaz kınamayın ayıplamayın.... hiç kimse kınadıgı şeyi yaşamadan ölmeyecek diye hadis- i şerifimiz var. yapmayın yani sanal ortam bile olsa haktır yaptıgınız. yol gösterin bence böyle üstüne çullanıp ah vahh etmenin ne mantıgı var ne karşıdaki için çıkar yolu...opuyorumnanaktan

burda kimse kimsenin üstüne çullanmıyor yarın öbür gün benim eşime biri böyle bişey yapsa ayartmaya çalışsa yolarım onu be kadın duruyomuş daha durmam valla....böyle insanlara yüz veripte üretmeyin lütfen yarın öbür gün kocanı elinden alırlarsa şaşmam...-tatlicadiarzu-

burda kimse kimsenin üstüne çullanmıyor yarın öbür gün benim eşime biri böyle bişey yapsa ayartmaya çalışsa yolarım onu be kadın duruyomuş daha durmam valla....böyle insanlara yüz veripte üretmeyin lütfen yarın öbür gün kocanı elinden alırlarsa şaşmam...-tatlicadiarzu-

ya dün ne tarz insanları gördüm sok oldum bilemezsiniz asla yüz vermem burda sorun şu diyosunuz ki benim eşim benim eşim eşiniz bu işi yapıyosa bu kadın sadece kendi mi suclu yani... sizde eşinize prim veriyosunuz ozaman. yaptıgınız ayıp yani. herkes ne derse desin ben ilgilenmiyorum artık bende uyardım sizi , kendi düşüncelerimi paylaştım okadar. Şeniz

ben sütten çıkmış ak ve pak bir kaşığım arkadaşım. sen değilsen orasını bilmem. birgün evlenirsen ve de eşin seni aldatırsa bakalım bu seferde böyle pozitif bakabilecekmisin olaylara

düşüncelerinizi sormamış ama onu korumuyorum yanlış anlaşılmasın ama sizlerde sanki süt dökmüş kedi gibi masum sanarak davranmayın hayat bu insanın basına neler gelecegi hiç belli olmaz kınamayın ayıplamayın.... hiç kimse kınadıgı şeyi yaşamadan ölmeyecek diye hadis- i şerifimiz var. yapmayın yani sanal ortam bile olsa haktır yaptıgınız. yol gösterin bence böyle üstüne çullanıp ah vahh etmenin ne mantıgı var ne karşıdaki için çıkar yolu...opuyorumnanaktan

ben düşüncelerim söylüyorum. bu da benim hakkım. evet bu konuda sütten çıkmış ak kaşığım. evli bir erkeğe bakmadım hayatım boyuncaa bakmamda..hala başınıza gelir deyip durmayın. gelmez diyorum üstüne basarak.

Back
X