• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

nolur ayıplamayın..yardım edin..

amirde amirmiş he..boşanır boşanmaz yanaşmaya başlamış...
senin kocanın yerinde olsam,benden bu amir yüzünden boşanmak istiyo,evlenmeden öncede onla beraberdi derdim..herşey o kadar çabuk gelişmişki ilk akla gelen bu...
ama tabiki insanın kendi duygularıdır...beni ilgilendirmez...nasıl evli bi adamla hala evliyken beraber olmayı göze aldıysanız..bunun yaratacağı rezillikleri,üzüntüleri çookttaaan göze almışsınız demektir...

hanı esınızlebosanmayı dusunuordunuz ya sımdı nıe ayrılmaktan korktunuz cunkı olaylar degıstı ınsan kaybetmek usereken anlıyo degerını ne yazıkkı...dıyelım esınızın elıne gecmedı hersey yolunda gıdecek sız nasıl esınızın yuzune bakabıleceksınız sızı kınamıyorum ama hıcte hak vermıorum :oklava:

Bana saygi gösterin beni anlayin dememiski zaten güzelim konu sahibi arkadasimiz:delphin:

Yedim bir halt, yanlis yaptim, hata yaptim....nasil cikarim bu isin icinden demis...

Tamam burda hepimiz hemfikiriz ki yaptigi cok yanlis ve ahlaki deger yargilarimiza aykiri ama ne olursa olsun burda hep beraber vurun abaliya yapmak bize yakismaz.....bu olaydan en iyi sekilde iki tarafinda ve en önemlisi o yavrucaginda zarar görmemeden nasil kurtulmasidir sorun.....tabi bu benim fikrim.:delphin:

Anlıyorum ablam
Ama böyle bir anneyle sağlıklı bir çocuk nasıl yetişir
Yapmışsa bi hata cezasını çeksin diyorum
Çünkü bunu aklı başında insan yapmaz
Kendini düşünmüyorsa çocuğunu düşünseymiş
Kocası inşallah mantıklı,ahlaklı biridir de çocuğa iyi bakar
Hem evliyken evli adama benden hoşlanıyor diye gitmiş ilişkiyi başlatmış
Hemde nafaka alırmıyım, diye düşünüyor :1shok:
Ben olsam utançtan yerin dibine girerdim,nikahındayken gidip başka adamla bişiler yaşıcam sonra o adamdan nafaka alıcam pes doğrusu :delphin:

düşüncelerinizi sormamış ama onu korumuyorum yanlış anlaşılmasın ama sizlerde sanki süt dökmüş kedi gibi masum sanarak davranmayın hayat bu insanın basına neler gelecegi hiç belli olmaz kınamayın ayıplamayın.... Hiç kimse kınadıgı şeyi yaşamadan ölmeyecek diye hadis- i şerifimiz var. Yapmayın yani sanal ortam bile olsa haktır yaptıgınız. Yol gösterin bence böyle üstüne çullanıp ah vahh etmenin ne mantıgı var ne karşıdaki için çıkar yolu...opuyorumnanaktan

hadisi şerif vardır doğrudur ama o her yanlış yapana kol kanat gerin demek anlamında değil şekerim.herşeyi işinize geldiği gibi anlamayın.cadıarzu

arkadaşlar bu konu kadınlar arasında hassas bir konu. çevresinde aldatılmış kadın olmayan kaç kişimiz var.belki biri de biziz ya da annemiz ya da kız kardeşimiz.kaçımızın canı yanmadı ki bu yüzden.erkekler bunu hurilerle yapmıyor yine sizin benim gibi kadınlarla.erkekler suçsuz anlamı çıkmasın.burda suç eşit iki tarafında.suçlu suçsuz aramıyorum.ben de aldatılmış bir annenin kızıyım.annemi çocukluğumda hep ağlarken hatırlıyorum.babamı eve geç gelmeleriyle.annemin dizinde o ağladı ben ağladım.çocukluğumu her hatırladığımda gözyaşlarımı tutamıyorum.ben bekar olup da evlilik dışı yaşayan aynı evi paylaşan insanları asla kınamıyorum.kimseye zararları yok varsa kendilerine.kimse kimsenin namusunun bekçisi değil.bu konuya bana ne diyemiyorsak belki bayana tepkimiz sertse kişilerin hevesleri yüzünden zarar gören suçsuz insanlar oolması.o insanlarda ya kendimizi ya çevremizden birini görmemiz.bu konuların sonu gelmiyor.kadının kadına yapacağını şeytan dahi yapamaz.bu yüzden lütfen saygılı olun denmesin.henüz milletçe bu konuyu geniş geniş karşılayacağımız sözüm ona çağdaşlığa eremedik ben ermeyi de düşünmüyorum.

konu sahibi yorumları beğenmezse kaç dakika sonra editler yarışması için önde gidebilecek bir aday daha..
sildi ve gitii.

burda kimse kimsenin üstüne çullanmıyor yarın öbür gün benim eşime biri böyle bişey yapsa ayartmaya çalışsa yolarım onu be kadın duruyomuş daha durmam valla....böyle insanlara yüz veripte üretmeyin lütfen yarın öbür gün kocanı elinden alırlarsa şaşmam...-tatlicadiarzu-

Kocan istemedikten sonra kimse gelip elinden alamaz arkadasim...

Zaten hep öyle olmuyormu?? Bu konuyu acan kadin cok ama cok haksiz.....ya peki o adam??????

Zannediyorumki bogazina bicak dayayip benimle görüs beraber ol dememistir....

Allah kimseye yasatmasin

Ablalarimmm hepiniz cok ama cok haklisiniz, ben boyle dusunen ve konusan bayanlari dinledigimde zaten cok ama cok seviniyorum cunku gercekten bu ''normal'' bir durummus gibi kabullenmemeli.

Sosyal kontrol o kadar onemli ki, simdi daha iyi anladim :)

Diger aldatilan kadinda, KADIN sonucta, o burada yaziyor olsaydi, ne kadar uzulur ne kadar onunla birlikte aci cekerdik.

beninm anlamadığım adam gelip sizinle konuşmadan siz gidip konuşmuşsunuz. insan duygularına hakim olamayabilir bu konuda büyük konuşmak ahkam kesmek istemem. hoşlanmış aşık olmuş olabilirsiniz. ama yapacağınız şey amiriniz size açılsa bile kağıt üstünde de olsa hala evli olduğunuzu belirtip kendi evliliğinizin de onun evliliğinin de bitmesini beklemek olmalıydı.

olan olmuş. zararın neresinden dönerseniz kardır. amiriniz boşanmadan ilişkiye devam etmeyin. üzerinizde baskılar artar. çocuğunuzun velayeti de babaya verilebilir

TABİKİ KABULLENMEYECEĞİZ ŞEKERİM...BİR KADIN BİR KADININ DÜŞMANI OLMAMALI GERÇİ OLANDA VAR AMA NEYSE!!!!:enbuyukkk:

Back
X