nolur ayıplamayın..yardım edin..

whitelily

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ağustos 2008
13
0
86
Ankara
nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum.. belki ayıp, belki günah, belki hata, belki hepsi..
6 yıllık sorunlu evliliğimi, bi süre önce bitirme kararı aldım ve gerekli girişimde bulundum. ilk duruşma oldu fakat bi sonuç çıkmadı, kaldı ikinci duruşmaya. 3 yaşında bi bebeğim var ve şu an benimle birlikte. bu olayın giriş kısmıydı. gelelim gelişme kısmına.
çalışan bi bayanım ve iş yerindeki birinci derece amirimin boşanma kararımın duyulmasının ardından bana bakışlarının değiştiğini fark etmeye başladım. gün geçtikçe tavır ve hareketlerinden bana aşık olmaya başladığına emin oldum ve bi gün dayanamayıp onunla konuşmaya karar verdim. ondan sonra olanlar oldu..görüşmeye felan başladık. eşinden boşanacağını vs.söyledi.fakat çok geçmeden onun eşi bu durumu fark etmiş ve benden haberdar durumda. boşanmayı kesinlikle kabul etmemiş ve benimle ilgili pek çok şeyi biliyo..cep numaram dahil..öyleki başka isim vererek beni aradı bile, fakat bambaşka bi konuyla ilgili benim yaptığım işle alakalı ona fikir verebileceğim bi konuda soru sordu..bizim birbirimize yazdığımız mesajları bi şekilde bilgisayara aktarıp, çıktısını vs.almış ve muhtemelen takip ettiriyo..onu da bu konuda bazı sinyeller vermiş ve yapacaklarımı hayal edemezsiniz demiş. eşime ulaşması ve bunları anlatıp ıspatlaması durumunda başıma gelebilecekleri tahmin bile etmek istemiyorum..aranızda avukat olanlar veya bu konuda bilgisi olanlar varsa bana fikir veribilir mi? lütfen yardımcı olun bana..çıldırmak üzereyim, aklıma neler geliyo anlatamam, iş yerinde rezil olurum, çocuğumu ve ailemi kaybederim ve bunların üstüne yaşayabilirmiyim bilmiyorum...

Son düzenleyen: Moderatör:
Avukat değilim..
Ancak bildiğim kadarı ile görüştüğünüz erkeğin eşi sizin ilişkinizi telefon mesajları ya da buluşmalarınızı ispatlarsa yüklü bir tazminat almayı hakeder..:delphin:

koyun bakalım kendinizi o kadının yerine..
durduk yere daha kocasından bile evli boşanmamış bir kadın evliliğinizin üzerine çörekleniyor..
buyur kocam senin olsun mu derdiniz?

nasıl bu kadar pervasızca davranabildiniz..
hiç mi aklınıza gelmedi kadının bu işe taş koyacağı?
buyur ben boşayım sen al mı diyecekti?
şu anda elinizden gelen tek şey dua etmek ki kocanızın haberi olmasın bu işte.
yoksa sizi evliyken başka biriyle birlikte olmakla suçlayıp velayet hakkını alır..

nerden başlasam nasıl anlatsam bilemiyorum.. belki ayıp, belki günah, belki hata, belki hepsi..
6 yıllık sorunlu evliliğimi, bi süre önce bitirme kararı aldım ve gerekli girişimde bulundum. ilk duruşma oldu fakat bi sonuç çıkmadı, kaldı ikinci duruşmaya. 3 yaşında bi bebeğim var ve şu an benimle birlikte. bu olayın giriş kısmıydı. gelelim gelişme kısmına.
çalışan bi bayanım ve iş yerindeki birinci derece amirimin boşanma kararımın duyulmasının ardından bana bakışlarının değiştiğini fark etmeye başladım. gün geçtikçe tavır ve hareketlerinden bana aşık olmaya başladığına emin oldum ve bi gün dayanamayıp onunla konuşmaya karar verdim. ondan sonra olanlar oldu..görüşmeye felan başladık. eşinden boşanacağını vs.söyledi.fakat çok geçmeden onun eşi bu durumu fark etmiş ve benden haberdar durumda. boşanmayı kesinlikle kabul etmemiş ve benimle ilgili pek çok şeyi biliyo..cep numaram dahil..öyleki başka isim vererek beni aradı bile, fakat bambaşka bi konuyla ilgili benim yaptığım işle alakalı ona fikir verebileceğim bi konuda soru sordu..bizim birbirimize yazdığımız mesajları bi şekilde bilgisayara aktarıp, çıktısını vs.almış ve muhtemelen takip ettiriyo..onu da bu konuda bazı sinyeller vermiş ve yapacaklarımı hayal edemezsiniz demiş. eşime ulaşması ve bunları anlatıp ıspatlaması durumunda başıma gelebilecekleri tahmin bile etmek istemiyorum..aranızda avukat olanlar veya bu konuda bilgisi olanlar varsa bana fikir veribilir mi? lütfen yardımcı olun bana..çıldırmak üzereyim, aklıma neler geliyo anlatamam, iş yerinde rezil olurum, çocuğumu ve ailemi kaybederim ve bunların üstüne yaşayabilirmiyim bilmiyorum...

umarım eşinize ulaşır.:oklava:

Orasini bilemicem emme, kotu sonuclar dogrubilir, Insallah istediginiz gibi olur olaylar, Allah kolaylik versin ne diyelim baska .

keşke boşanana kadar bekleseydiniz ikinizde boşandıktan sonra herşey yoluna girerdi.yaptığın cok yanlış yanlış olduğunu da kabulleniyorsun zaten burada seni yargılamak yerine buna kimseyi incitmeden nasıl çare bulunur ona bakmak lazım ama bu biraz iki ucu b... değnek olmuş.keşkeler hiç bitmeyecek gibi...ama sana şunu söylemek isterim sevgilinin eşinin yerinde olsaydım bende seni cok fena yakardım...ne yapsa yeridir diyorum.bence hemen git konuş o bayanla özür dile affettir kendini yıkma yuvasını bağışlar belki...sonrada herşey yoluna girer inş...

Önce biraz sakinlesin, bu kadar panikle ne saglikli dusunebilir nede hareket edebilirsiniz.
Burada bence kimse kimseyi yargilamak yada suclayip cezalandirmak yetkisinde degildir sanirim.

Bu konuyu, is yerindeki amirinizle konusmadiniz mi hic? Onun fikri ne? Onunda haberi vardir herhalde esinden? Oda sizin gibi panikledimi peki?

Kusura bakmayında size hak veremem ne halt yiyecekseniz boşandıktan sonra yapın.ayrıca eşin senden bildiğim kadarı ile tazminat alır rahatlıkla:delphin:

bunun için avukat olmaya gerek yok.evlilik süreci hala devam ederken evlilik dışı bir ilişki yaşamaya başlamak evlilik kurumunu temelinden sarsacağı için tabi ahlaki olarakta kabul görmeyeceği için çocuğu ispatlanması durumunda kesin alırlar.hele ki çocuk kızsa durum daha da fena.işiniz zor..

mağdur olan o kadın gelip bunları anlatsa hakkınızda neler söylenirdi biliyor musunuz?
bence duymak şöyle dursun okumak bile istemezsiniz...
erkek bunu yapabilir, alışkınız burda böyle şeyler okumaya
fakat bir kadın; bir anne bunu itiraf edince gerçekten mide bulandırıcı oluyor...
Allah ıslah etsin...

Bence ne yap et bir avukata git arkadasim....

Olani biteni anlat....bu sürec icindede o adamla kesinlikle görüsme ve kontagni kes...

Tamam olan oldu belki....ama neden senden hoslandigni anladigin evli bir adamla konusma geregini duyuyorsan aklim almiyor....

Basina bela almak bu olsa gerek herhalde....

Evli adamla kendin boşanmadan ilişki yaşamışsın ya artık ceremesini de çekeceksin :delphin:

Evli adamla görüşürken aklın nerdeydi :oklava:

Çocuğun da inşallah babasına verilirki ispatlanınca durum kesin öyle olcak!!!

Yazık ufacık yavruyaaaaa mafoldumben

Önce biraz sakinlesin, bu kadar panikle ne saglikli dusunebilir nede hareket edebilirsiniz.
Burada bence kimse kimseyi yargilamak yada suclayip cezalandirmak yetkisinde degildir sanirim.

Bu konuyu, is yerindeki amirinizle konusmadiniz mi hic? Onun fikri ne? Onunda haberi vardir herhalde esinden? Oda sizin gibi panikledimi peki?

o beni düşünüyo..benim zarar görmemi istemiyo ve evet oda paniklemiş durumda...

Kimse kimseyi kinamasin, Her insan Kinadigi O isle imtihan edilirmis.

Allah kimsenin basina vermesin, cok zor ve agir bir durum.

Boşanma arifesinde olan bir bayan için bence hiç hoş olmayan bir durum..
Ben yanlış buluyorum boşanma arifesinde olan bir bayanın duygusal anlamda bir erkekle (heleki o erkek birde evli ise) yanlış buluyorum..
Allah'ın günleri bitmedi ya..Azıcık bekleyip,sizde kafanızı dinleseydiniz..Kendinizi bir ilişkiye hazır olup olmadığınızı bir alıştırsaydınız yada dinleseydiniz vede bunun sonunda bir ilişkiye başlasaydınız daha sağlıklı olurdu..
Neyse olan olmuş ama boşanma arifesinde olduğunuz için mahkeme sizin aleyhinize işleyebilir.

Kimse kimseyi kinamasin, Her insan Kinadigi O isle imtihan edilirmis.

Allah kimsenin basina vermesin, cok zor ve agir bir durum.

kınarım arkadaşım. Allah doğruyu ve yanlışı anlamamız için bize akıl vermiş. kusura bakmasın ama evli ve çocuklu iki insanın beraberliklerini kimse bana savunmasın. ve kınama demesin. saygı da gösteremem.
benim başıma gelmez. o kadar da büyük konuşuyorum.

o beni düşünüyo..benim zarar görmemi istemiyo ve evet oda paniklemiş durumda...

ya ne çabuk güveniyorsunuz şu erkeklere yaaa....bu olayı ben hüsnü ile deniz seki olayına benzettim.gittikçe uzayacak ve csan sıkacak ve sonunda amir denecek adam karısına geri dönecek olan sadece sana olacak dedi dersin ahaaa buraya yazıyorum...

Back
X