- 19 Nisan 2014
- 4.398
- 12.812
- 498
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O çocuğun altını yıkamaya gitti banyoya. O da baya mahcup oldu yüzü falan düştü ama benimki daha çok düştü elimde olmadanÇocuktur olmuş bir kere. Ama ben görümcenizin ne yaptığını merak ettim. Siz niye sildiniz, temizlemedi mi?
Çocuktur olmuş bir kere. Ama ben görümcenizin ne yaptığını merak ettim. Siz niye sildiniz, temizlemedi mi?
Yok yok öyle yaptiricam o koku bi yerden sonra salonun da kokusunu değiştirecek çünkü. Peki koltuk yikamaciya yikattirdigimda herhangi bi deformasyon söz konusu olmaz değil mi?Ya söz konusu çocuklar olunca benim gözüm eşya falan görmez. Dökmüşler, kırmışlar asla sorun etmem. Ama anne babalar sorumsuz ya da umursamaz davranırlarsa işte o beni deli eder. Herkes çocuğunun sorumluluğunu almalı. Çocuğum birinin evine zarar verse elimden geldiğince telafi etmeye çalışırım diye düşünüyorum.
Sorununuza gelince, ben profesyonel temizlik yaptırmadan rahat etmezdim. Çocuk da olsa idrar sonuçta.
Senede bi kez yıkatıyorum benIyi geceler herkese. Görümcemin 5 yaşında bir oğlu var. Gündüz bendelerdi. Çocukta uyudu bi süre koltukta. 1 2 saat sonra uyandığında çocuğun koltuğa isedigini farketti. Daha yeni evime geçtim. 4 gün falan oluyor. Herşeyim yepyeni olunca haliyle biraz moral bozukluğu yaşadım Her neyse orayı deterjanlarla düzgünce sildim. O an bise yok gibiydi ama şimdi kontrol ettim deterjan kokusu gitmeye başlamış yerine idrar kokusu gelmeye başlamış. Bunu farkedince tekrar canım sıkıldı ne yapabilirim bunun için kesin bi çözüme ihtiyacım var. Koltuğun yüzeyini ve rengini deforme ettirmeden orayı bi an önce temizlemem lazım. Çözüm istiyorum
Nedemek nasil uyutur. Kardesinin evinde cocugunu uyutamaz mi? Yasakmi? Uyutunca napacak yeremi yatiricak. Ne cins insanlarsiniz yaAy gorumce konusunda cok sukur şansliym yeni evliyim evime bise olacak die cocugunu hic biyere salmaz pesinde dolasir koca kadin nasil uyutur onu orda canm tekrar sil durula arap sabunun da kimyasal fazla yok onla deneyebilirsin
Yok yok öyle yaptiricam o koku bi yerden sonra salonun da kokusunu değiştirecek çünkü. Peki koltuk yikamaciya yikattirdigimda herhangi bi deformasyon söz konusu olmaz değil mi?
Yikatmaktan başka bir çözüm olduğunu sanmıyorum ama bir kaç defa daha deneyip güzelce temizleyin sonra evde güneşi görecek bir yere balın biraz havalansin eğer olmazsa yikatin gitsin kafaniza da çok takmayın ben de yeni ev kurdum ama hiç aman orasına bişey olmasın burasına bişey dökülmesin vs diye umursamadim. Biri bişey dokuncede önemli değil der siler geçerim. Silin yikatin gitsin neticede eskicek bosverin ben de bir buçuk yıllık evliyim hamileyim belki bir yıl bile olmaz benim meleğim işer bu çok sevdiğim halıya koltuğaIyi geceler herkese. Görümcemin 5 yaşında bir oğlu var. Gündüz bendelerdi. Çocukta uyudu bi süre koltukta. 1 2 saat sonra uyandığında çocuğun koltuğa isedigini farketti. Daha yeni evime geçtim. 4 gün falan oluyor. Herşeyim yepyeni olunca haliyle biraz moral bozukluğu yaşadım Her neyse orayı deterjanlarla düzgünce sildim. O an bise yok gibiydi ama şimdi kontrol ettim deterjan kokusu gitmeye başlamış yerine idrar kokusu gelmeye başlamış. Bunu farkedince tekrar canım sıkıldı ne yapabilirim bunun için kesin bi çözüme ihtiyacım var. Koltuğun yüzeyini ve rengini deforme ettirmeden orayı bi an önce temizlemem lazım. Çözüm istiyorum
Ben daha sansliyim direkt gorusmuyorum ☺Ay gorumce konusunda cok sukur şansliym yeni evliyim evime bise olacak die cocugunu hic biyere salmaz pesinde dolasir koca kadin nasil uyutur onu orda canm tekrar sil durula arap sabunun da kimyasal fazla yok onla deneyebilirsin
Neyle silerseniz silin geçmez, yıkatacaksınız başka çaresi yok. Silince yüzeyi temizliyorsunuz, idrar koltuğun içine kadar işlemiş, silerek arındıramazsınız.Valla ona da pek belli etmemeye çalıştım cani sıkılmasın diye ama elimde değil cidden moralim bozuldu. Arap sabunu falan kesmez gibi onu ya
Benimde başıma gelmişti gorumcemin 3 yaşındaki oğlu koltuğa işedi tabyy bunu görünce ben şok geçirdim oda çok utandı nasıl geçecek dedim bu... O heralde alışmış valla sıcak su kaynatti çok az biraz tursil birazda yumuşatıcı döktü sildi ve tertemiz asla bidaa koku almadım eli degmisken koltuklarımida sildi gerçekten tertemiz oldu herkes farklı temizlik malzemesi kullanıyo ama bunuda dene pişman olmazsın tabyy çözüm bulmuşsundur ama yine de aklında olsunIyi geceler herkese. Görümcemin 5 yaşında bir oğlu var. Gündüz bendelerdi. Çocukta uyudu bi süre koltukta. 1 2 saat sonra uyandığında çocuğun koltuğa isedigini farketti. Daha yeni evime geçtim. 4 gün falan oluyor. Herşeyim yepyeni olunca haliyle biraz moral bozukluğu yaşadım Her neyse orayı deterjanlarla düzgünce sildim. O an bise yok gibiydi ama şimdi kontrol ettim deterjan kokusu gitmeye başlamış yerine idrar kokusu gelmeye başlamış. Bunu farkedince tekrar canım sıkıldı ne yapabilirim bunun için kesin bi çözüme ihtiyacım var. Koltuğun yüzeyini ve rengini deforme ettirmeden orayı bi an önce temizlemem lazım. Çözüm istiyorum