• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nolur acil çözüm :(

Seso35

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ağustos 2016
2.485
2.431
133
33
Iyi geceler herkese. Görümcemin 5 yaşında bir oğlu var. Gündüz bendelerdi. Çocukta uyudu bi süre koltukta. 1 2 saat sonra uyandığında çocuğun koltuğa isedigini farketti. Daha yeni evime geçtim. 4 gün falan oluyor. Herşeyim yepyeni olunca haliyle biraz moral bozukluğu yaşadım :( Her neyse orayı deterjanlarla düzgünce sildim. O an bise yok gibiydi ama şimdi kontrol ettim deterjan kokusu gitmeye başlamış yerine idrar kokusu gelmeye başlamış. Bunu farkedince tekrar canım sıkıldı :( ne yapabilirim bunun için kesin bi çözüme ihtiyacım var. Koltuğun yüzeyini ve rengini deforme ettirmeden orayı bi an önce temizlemem lazım. Çözüm istiyorum :(

Ay gorumce konusunda cok sukur şansliym yeni evliyim evime bise olacak die cocugunu hic biyere salmaz pesinde dolasir koca kadin nasil uyutur onu orda canm tekrar sil durula arap sabunun da kimyasal fazla yok onla deneyebilirsin

Ay gorumce konusunda cok sukur şansliym yeni evliyim evime bise olacak die cocugunu hic biyere salmaz pesinde dolasir koca kadin nasil uyutur onu orda canm tekrar sil durula arap sabunun da kimyasal fazla yok onla deneyebilirsin
Valla ona da pek belli etmemeye çalıştım cani sıkılmasın diye ama elimde değil cidden moralim bozuldu. Arap sabunu falan kesmez gibi onu ya

Derine islemistir o artik. Sanirim yikatmak en kesin cozum olur. Onlar baya kuvvetli cekiyorlar cunku.
Aslında kumaşı hemen içine sıvıyı almayan bi kumaş ama ona rağmen geçmiş. Kim bilir çocuk ne zaman işemişti de geçmiyor böyle :(

Ciş olayını abartmayın bence. 2-3 silmede çıkar. Nemli iken elektrik süpürgesi ile de biraz çekin sonra silin.

Çocuğu da altına çok sık kaçırmiyorsa kadın düşünmemiştir. Yeni evinize nazar boncuğu olsun.
Inanın hiç geçer gibi bi hali yok. Içine hapsolmuş gibi idrar sanki. Koku da çok keskin.

Aslında kumaşı hemen içine sıvıyı almayan bi kumaş ama ona rağmen geçmiş. Kim bilir çocuk ne zaman işemişti de geçmiyor böyle :KK43:
Demekki icine isleyene kadar fark etmemissiniz. Yani insan cocugunun huyunu bilmez mi? Cok sinir bozucu gercekten ama bosuna uzmeyin kendinizi. Cozumu var sonucta. Yikatirsiniz gecer.

Demekki icine isleyene kadar fark etmemissiniz. Yani insan cocugunun huyunu bilmez mi? Cok sinir bozucu gercekten ama bosuna uzmeyin kendinizi. Cozumu var sonucta. Yikatirsiniz gecer.
Evet iş işten geçtikten sonra farkedildi biraz. Çocuk öyle birşey yapmıyormuş normalde öyle diyor o da bana denk geldi malesef.

Inanın hiç geçer gibi bi hali yok. Içine hapsolmuş gibi idrar sanki. Koku da çok keskin.
O yüzden elektrik süpürgesi ile nemliyken çek biraz dedim.

Ama çiş kuruduktan sonra sildiysen çizin ulaştığı yere kadar ulaşamamış olabilirsin. Yani süngeri diplerine kadar girmiş olabilir.

Yine çok dert edecek bir şey degil bence. Sen mesela oraya güzel sabunlu bir su hazırla biraz döke döke sil. Yani süngerin içine girmiş çişe kadar ulaştır. Sonra da elektrik süpürgesi ile çek. Ama elektrik süpürgen buna müsait mi önemli. Mesela benimki ile ıslak bir şey çekmek makinemi bozar. Ama eski süpürgem ile böyle bir şey yapmam sorun olmazdı. Neyse baktın olmuyor koltuk yıkamacilar var. Onların elektrik süpürgesi benzeri aletleri oluyor onunla koltuk yıkıyorlar. En kötü öyle bir şey yaparsın.

O yüzden elektrik süpürgesi ile nemliyken çek biraz dedim.

Ama çiş kuruduktan sonra sildiysen çizin ulaştığı yere kadar ulaşamamış olabilirsin. Yani süngeri diplerine kadar girmiş olabilir.

Yine çok dert edecek bir şey degil bence. Sen mesela oraya güzel sabunlu bir su hazırla biraz döke döke sil. Yani süngerin içine girmiş çişe kadar ulaştır. Sonra da elektrik süpürgesi ile çek. Ama elektrik süpürgen buna müsait mi önemli. Mesela benimki ile ıslak bir şey çekmek makinemi bozar. Ama eski süpürgem ile böyle bir şey yapmam sorun olmazdı. Neyse baktın olmuyor koltuk yıkamacilar var. Onların elektrik süpürgesi benzeri aletleri oluyor onunla koltuk yıkıyorlar. En kötü öyle bir şey yaparsın.
Valla çişini ne zaman yaptı hiç bir fikrim yok. Nemliydi o alan. Belli ki çekmiş icine. Makinemi de daha yeni yeni kullanmaya başladığım için bozar o şekilde kullanmak hiç bilmiyorum :( muhtemelen koltuk yikamaci halledecek.

Back