Bende süt kaynatıyorumBiz de bağ evindeyiz.
Bizim bağ evimiz yok fakfakirizBiz de bağ evindeyiz.
Bizim aylık geleneksel kebap toplantımız var. Ama bana balık aldılar.Bende süt kaynatıyorum
Zaten sevmiyomuş o
Et dururken balık mı yinirBizim aylık geleneksel kebap toplantımız var. Ama bana balık aldılar.
Bizim de yok, kayınbabamın. Bağ evi dediysek Behlül’ün Riva’daki taş evi gibi değil. Kövde iki katlı ev işte ahjsjsjsBizim bağ evimiz yok fakfakiriz
Olsun daha ne istiyonBizim de yok, kayınbabamın. Bağ evi dediysek Behlül’ün Riva’daki taş evi gibi değil. Kövde iki katlı ev işte ahjsjsjs
Bıktım yav bazen okulda öğle aralarında da kebap yiyoruz. Hiç aramıyorum kebabı. Balık ne zamandır yemiyorum.Et dururken balık mı yinir
Konum at.İstediğin yimek olsun gel sana antebin en şahnelerini sereyim
Şifa olsunBıktım yav bazen okulda öğle aralarında da kebap yiyoruz. Hiç aramıyorum kebabı. Balık ne zamandır yemiyorum.
Mikserlik yapma.
Bizimkiler Dülük’te piknik yapanlara uzaylı görmüş gibi bakıyor. İnsan böyle iç içe nasıl rahat eder ki diyorlar.Olsun daha ne istiyonbizde o da yok
Nevrestenin eski evi nerde ?
Bizimkilerde öyle . Kayınbabamın anasının köyde zeytin bahçesi içinde tek kat tek oda bi yer var hep oraya giderizBizimkiler Dülük’te piknik yapanlara uzaylı görmüş gibi bakıyor. İnsan böyle iç içe nasıl rahat eder ki diyorlar.
Ona sorNevrestenin eski evi nerde ?
Söylemez.Ona sor
Bence sana yakın. Öyle tahmin ettim.Nevrestenin eski evi nerde ?
O beni ilgilendirmezSöylemez.
He öyle.Bence sana yakın. Öyle tahmin ettim.
Ayıp.O beni ilgilendirmez