Bende seni seviyomSeviyom seni be dut
Bol limon sıkama büyük marketlerde olur ya hakikisi yok mu. Bu makbul falan var sizin oralarda yok mu.
İnternet sitesi var ordan da isteyebilirsin
Pare bunların sumakları var ya sumakları ağzına sürdüğün an ekşisiden feleğin şaşar. Sen ben alıyoz marketten tüm paketi yesem tadını alamıyorum sumağın
Sonrada Antepte yiyecende şöylede böylede diyoz.
Ayyy imkan olsa da göndersem sanaYok yok işte yok
Bizim antepli komşumuz vardı dolma yapardı sumak suyu kullanırdı koca tencere yesen doymazdinPare bunların sumakları var ya sumakları ağzına sürdüğün an ekşisiden feleğin şaşar. Sen ben alıyoz marketten tüm paketi yesem tadını alamıyorum sumağın
Sonrada Antepte yiyecende şöylede böylede diyoz.
bacım ne edim bilemedim . Nar ekşisi dök dicem o da sumak tadı vermez
Ayyy imkan olsa da göndersem sana
Hahahhahaha taklitler aslını yaşatırGelecem başına olacak o olacak
Zaten geçen adını gördüm bi yerde sana sinirim pis kadın sevmediğim birinin adını taşıyorsun
Bizim antepli komşumuz vardı dolma yapardı sumak suyu kullanırdı koca tencere yesen doymazdinaynen ya çok değişik bizim buralar da yok bacım sen konya liydin demi yanlış hatırlamıyorsam
Gelecem başına olacak o olacak
Zaten geçen adını gördüm bi yerde sana sinirim pis kadın sevmediğim birinin adını taşıyorsun
sevenim olduğu kadar sevmeyenim de var .
Canın sağolsun. Ama ben sevilmeyecek kadın mıyım lenMssPARE
Hahahaha buda iyiydiPare benim nereli olduğumu ben bile bilmiyorumAma Konyalı değilim Ankara doğumluyum oralı sayalım
Gözde miİşin ironik tarafı adlarımız çok benziyor senin adın benim adımın içinde var
Bilmece gibi oldu heaaa
Gözde mi
Özgen miHay senin Türkçe örtmeninin ellerinden öpeyimAdının sonuna N ekle
Gözde mi
Hay senin Türkçe örtmeninin ellerinden öpeyimAdının sonuna N ekle
Hahahhahaahha sizin yanlış anlaşmalarınızı sevsinlerÖzgen misözelde 0 ım beybi öp
NeydekHahahhahaahha sizin yanlış anlaşmalarınızı sevsinler
Cennaaam çok teşekkür ederimEllerine sağlık canım, çok lezzetli görünüyor, çok merak ediyorum ben bunuEn kısa zamanda deneyeyim,yarismada bol şanslar