Noel Baba Kelime-i Şehadet Getirip Müslüman Oldu

arkadaşlar yılbaşına banlı giren, yıl boyunca banlı kalır diyolla
yok hakaret yok. üslupsuzluk yok. banlık birşey yok buradada, bilemem artıkın:)
arkadaşım beni bekletiyıor şimdide. birde hediye bakacağız bu karda kışta. yanmışam ben:)

yok hakaret yok. üslupsuzluk yok. banlık birşey yok buradada bilemem artıkın:)
arkadaşım beni bekletiyıor şimdide. birde hediye bakacağız bu karda kışta. yanmışam ben:)

biliyorum canım, hatırlatayım dedim, genel olarak

Allahim sen bu insanlara akil fikir ver sacma sapan islerle ugrasmayip az calisan ureten bireyler haline gelsinler. Yeni yildaki tek dilegim bu.

profilimde atışmayı yapan ben değilim. gir profilime bak ne var.
Sırf sana demedim oky...geçen günde vardı bu tip yazışmalar...o kadar gıcık olduğum insan var şurda...daha bir kere profiline girip okumadım ne yazıyo diye...değmez ya

arkadaşlar yılbaşına banlı giren, yıl boyunca banlı kalır diyolla
Çok doğru dedin chess
Bu yılbaşı da yine yeniden herzaman olduğu gibi sitedeyim, beni izleyin anacımmmmyeni yıl falan dinlemem basarım cımbızı.

Ya yine mi Noel baba ve Alperen ocakları heee siz böyle piyeslerle falan Noel babayı İmana getirin ama biri İstanbul sokaklarında elinde İncil'le gezerse misyonerlikkkkk diye bağırırsınız
Kimsenin diniyle İmanıyla uğraşmayın, herkes kendine baksın.

Mune bu gece bizim noel annemiz olur musun
Banlılara şifa( vesile olarak) banlanıcaklara şefkat dağıtır mısın

Amin canım aminnnnn..
Hepimize huzurlu sağlıklı mutlu yıllar diliyorum...
Yavrularımıza başarı
Yaşlılarımıza şifa
İşlerimizde başarılar diliyorum...

Face'de gördüm, bir Noel Baba'da camide cemaatle namaza durmuş. Kazaya bile bırakmıyor maşallah dayıya.

Hırıstiyan bi ülke bizim cami hocası kılığına girip kiliside günah çıkarsa bu duruma ne kadar üzülürdk değilmi bi o kadarda sinirlenip kızardık.
Başkalarının yapmasını istemediğimiz davranışları bizde onlara yapmayalım. Herkezin inancı dini kendine.

Amin canım aminnnnn..
Hepimize huzurlu sağlıklı mutlu yıllar diliyorum...
Yavrularımıza başarı
Yaşlılarımıza şifa
İşlerimizde başarılar diliyorum...

Şifaya ihtiyacım var , sen banaaaa yaaaşlııı mııı dedinnnn

Yattığım yerde suni gündem ihtiyacım hasıl oldu da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…