- Konu Sahibi EnHarbiKiz
-
kızkurusuna yazmıştın. ana sayfada profller görülüyor farkındamısınNe yapacagimi,nereye ne yazacagimi sana soracak değilim. YALANCI asla değilim. Netim ben,kivirmam başkalari gibi. Konuyu bilmiyorum diyorsam,bilmiyorumdur! Burda bana çamur atamazsin,bilip bilmeden konusmak senin haddin değil!!!
Beni takibi bırak!
Benim zaten senle işim yok,sen benden uzak ol. Takip etme ya,yazdiklarimla bu kadar ilgilenme. Ben senin hangi yazinda alinmisim bana dedi diye? Belki bana yazdin ama o kadar umrum dışısın ki görmedim bile. Umrumda olmadigin kadar umrunda olmayayim.cevabı bırada. artık çıkmam lazım. hazırlanmam gerek. neyse uzak olalım.. burada bitiriyorum. diyen varsada bilmem o kişiler kim,sen demeki onlarla aynı olma. ben yinede diyenler olduğu haklde saygıma devam ediyorum.
Ister ayseye yazarim,ister fatmaya. Kimseye hesap verecek değilim.kızkurusuna yazmıştın. ana sayfada profller görülüyor farkındamısın
neyse,çıkıyorum arkadaşım aradı.Ister ayseye yazarim,ister fatmaya. Kimseye hesap verecek değilim.
Elif ablamm,tatli ablamm,prenses ablamm
olmuyor işte olmayınca. ama yinede elifciğim ben iyi yıllar diledim. kendisi bilir artık. hadi ben kaçar.
Acilin kara murat benimdedigim şuydu " benim dinim sana göre gericilikse,senin dinsizligin de bana göre beyinsizlik" herhangi birinin duvarinda yazidigm bir seydi.
Isterse gitsin eti pufa tapsinlar bana ne? Kimse kusura bakmasin da istediğini söyleyen,istemedigini işitir.
Senin ne kadan saygılı,ne kadan tatlış biri olduğunu herkescikler biliyor oky şova gerek yok
Acilin kara murat benimdedigim şuydu " benim dinim sana göre gericilikse,senin dinsizligin de bana göre beyinsizlik" herhangi birinin duvarinda yazidigm bir seydi.
Isterse gitsin eti pufa tapsinlar bana ne? Kimse kusura bakmasin da istediğini söyleyen,istemedigini işitir.
Senin ne kadan saygılı,ne kadan tatlış biri olduğunu herkescikler biliyor oky şova gerek yok
Bende hoslanmiyorum kadiş, forumda biri yazmıştı "gericiler gelmiş yine" diye,bende ona ithafen aslinda bi an sinirle yazdim ben gericiysem sende beyinsizsin. Kimse kusura bakmasin da öyle derse,öyle derim bende. Alinan alinsin laf ortaya.ben hakaret vari hiç bir şeyi hoş bulmuyorum hele ki din konularında cidden hoş değil.kim yaparsa yapsın.bu konulardan hiç ama hiç hoşlanmıyorum.
Ben sevenlerin arasına girmem bacim buyrun haha :)
ay dayanamadım. onu yazanda kimse yanlış yapmış. hiç hoş değil. kaçamadım arkadaşım ağaç oldu yakında meyve verecekBende hoslanmiyorum kadiş, forumda biri yazmıştı "gericiler gelmiş yine" diye,bende ona ithafen aslinda bi an sinirle yazdim ben gericiysem sende beyinsizsin. Kimse kusura bakmasin da öyle derse,öyle derim bende. Alinan alinsin laf ortaya.
Yıl başında aşk baskadir
Hem böyle diyip sonra gidip begenmen de ayri bi olayŞu profillerinizden atışmayı kesebilir misiniz lütfen
Çocuk gibi sen yazdın ben yazdım....ama ben sildim sen 2 kere yazdın....bu nedir yahu
2016 trendi mi? Seviyeliyim, topikte polemiğe girmem, profilimde yazar kaçarım mı
Kız öyle deme meraktan aradım buldumHem böyle diyip sonra gidip begenmen de ayri bi olay
Kimseyi takip etmiyorum valla, korkum da yok. Yüzüne söyleyemeyecegim şeyi de arkasindan söylemem kimsenin. Polemik benm göbek adim zaten kaçmam bi yere
Ben lafımı ortaya gorum,beğenen alır gider,begenmeyen birakir kaçar
profilimde atışmayı yapan ben değilim. gir profilime bak ne var.Şu profillerinizden atışmayı kesebilir misiniz lütfen
Çocuk gibi sen yazdın ben yazdım....ama ben sildim sen 2 kere yazdın....bu nedir yahu
2016 trendi mi? Seviyeliyim, topikte polemiğe girmem, profilimde yazar kaçarım mı
simit keyfimi yazmışım.. müzik koyarım bol bol.. birde ban sebebimi yazmışım o da sorulduğu için.:)Kız öyle deme meraktan aradım buldum
Ama bişey diyeyim; bu kızkurusuyla oky gerçek hayatta çok iyi anlaşırlar
Bu kadar mı alıngan olunur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?