• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Noel Baba Kelime-i Şehadet Getirip Müslüman Oldu

Ne yapacagimi,nereye ne yazacagimi sana soracak değilim. YALANCI asla değilim. Netim ben,kivirmam başkalari gibi. Konuyu bilmiyorum diyorsam,bilmiyorumdur! Burda bana çamur atamazsin,bilip bilmeden konusmak senin haddin değil!!!

Beni takibi bırak!
kızkurusuna yazmıştın. ana sayfada profller görülüyor farkındamısın

cevabı bırada. artık çıkmam lazım. hazırlanmam gerek. neyse uzak olalım.. burada bitiriyorum. diyen varsada bilmem o kişiler kim,sen demeki onlarla aynı olma. ben yinede diyenler olduğu haklde saygıma devam ediyorum.
Benim zaten senle işim yok,sen benden uzak ol. Takip etme ya,yazdiklarimla bu kadar ilgilenme. Ben senin hangi yazinda alinmisim bana dedi diye? Belki bana yazdin ama o kadar umrum dışısın ki görmedim bile. Umrumda olmadigin kadar umrunda olmayayim.

Şşt gelin sarışalım öpüşelim birer:):KK19::KK19:Biri harbime biri oky ıma:)
imagesEFDDAUSS.jpg

Acilin kara murat benim :KK59: dedigim şuydu " benim dinim sana göre gericilikse,senin dinsizligin de bana göre beyinsizlik" herhangi birinin duvarinda yazidigm bir seydi.

Isterse gitsin eti pufa tapsinlar bana ne? Kimse kusura bakmasin da istediğini söyleyen,istemedigini işitir.

Senin ne kadan saygılı,ne kadan tatlış biri olduğunu herkescikler biliyor oky şova gerek yok:KK54:

ben hakaret vari hiç bir şeyi hoş bulmuyorum hele ki din konularında cidden hoş değil.kim yaparsa yapsın.bu konulardan hiç ama hiç hoşlanmıyorum.
Acilin kara murat benim :KK59: dedigim şuydu " benim dinim sana göre gericilikse,senin dinsizligin de bana göre beyinsizlik" herhangi birinin duvarinda yazidigm bir seydi.

Isterse gitsin eti pufa tapsinlar bana ne? Kimse kusura bakmasin da istediğini söyleyen,istemedigini işitir.

Senin ne kadan saygılı,ne kadan tatlış biri olduğunu herkescikler biliyor oky şova gerek yok:KK54:

Ben sevenlerin arasına girmem bacim buyrun haha :)

ben hakaret vari hiç bir şeyi hoş bulmuyorum hele ki din konularında cidden hoş değil.kim yaparsa yapsın.bu konulardan hiç ama hiç hoşlanmıyorum.

Ben sevenlerin arasına girmem bacim buyrun haha :)
Bende hoslanmiyorum kadiş, forumda biri yazmıştı "gericiler gelmiş yine" diye,bende ona ithafen aslinda bi an sinirle yazdim ben gericiysem sende beyinsizsin. Kimse kusura bakmasin da öyle derse,öyle derim bende. Alinan alinsin laf ortaya.

Yıl başında aşk baskadir:D

Bende hoslanmiyorum kadiş, forumda biri yazmıştı "gericiler gelmiş yine" diye,bende ona ithafen aslinda bi an sinirle yazdim ben gericiysem sende beyinsizsin. Kimse kusura bakmasin da öyle derse,öyle derim bende. Alinan alinsin laf ortaya.

Yıl başında aşk baskadir:KK70:
ay dayanamadım. onu yazanda kimse yanlış yapmış. hiç hoş değil. kaçamadım arkadaşım ağaç oldu yakında meyve verecek

Ne güzel bir haber, noel babayı daha önceden hediye verdiği çocuklarla everebiliriz artık.

Lakeoftears sevgi dolu hissediyor.

Şu profillerinizden atışmayı kesebilir misiniz lütfen :KK11:

Çocuk gibi sen yazdın ben yazdım....ama ben sildim sen 2 kere yazdın....bu nedir yahu :KK51:
2016 trendi mi? Seviyeliyim, topikte polemiğe girmem, profilimde yazar kaçarım mı :-)

okulca yılbaşı partimizi yaptık,artık ömür boyu bir şey yemem sanıyorum midem bağımsızlığını ilan etti :KK70:

Çocuk gibi sen yazdın ben yazdım....ama ben sildim sen 2 kere yazdın....bu nedir yahu :KK51:
2016 trendi mi? Seviyeliyim, topikte polemiğe girmem, profilimde yazar kaçarım mı :-)
Hem böyle diyip sonra gidip begenmen de ayri bi olay:D

Kimseyi takip etmiyorum valla, korkum da yok. Yüzüne söyleyemeyecegim şeyi de arkasindan söylemem kimsenin. Polemik benm göbek adim zaten kaçmam bi yere:KK14:

Ben lafımı ortaya gorum,beğenen alır gider,begenmeyen birakir kaçar:KK45:

Hem böyle diyip sonra gidip begenmen de ayri bi olay:KK70:

Kimseyi takip etmiyorum valla, korkum da yok. Yüzüne söyleyemeyecegim şeyi de arkasindan söylemem kimsenin. Polemik benm göbek adim zaten kaçmam bi yere:KK14:

Ben lafımı ortaya gorum,beğenen alır gider,begenmeyen birakir kaçar:KK45:
Kız öyle deme meraktan aradım buldum :D
Ama bişey diyeyim; bu kızkurusuyla oky gerçek hayatta çok iyi anlaşırlar :D
Bu kadar mı alıngan olunur...

profilimde atışmayı yapan ben değilim. gir profilime bak ne var.

Back