- 16 Kasım 2023
- 863
- 139
- 23
- 33
Siz de mi aynı dertten muzdaripsinizSadece psikoterapi mi alıyorsunuz? Psikiyatri doktoruna da gittiniz mi yani ilaç kullandınız mı ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz de mi aynı dertten muzdaripsinizSadece psikoterapi mi alıyorsunuz? Psikiyatri doktoruna da gittiniz mi yani ilaç kullandınız mı ?
Hayır ,konu sahibi için yazmıştım ,siz hiç psikiyatri doktoruna gittiniz mi ? SGK lıların faydalanacağı özel hastanelerdeki psikiyatri doktorlarına gidebilirsiniz , ek ücret ödemesi var .Ama daha uygun olur en azındanSiz de mi aynı dertten muzdaripsiniz
Psikiyatriye gittim ilaç kullanıyorum terapi yapmıyorlar ilaç veriyorlar sadeceHayır ,konu sahibi için yazmıştım ,siz hiç psikiyatri doktoruna gittiniz mi ? SGK lıların faydalanacağı özel hastanelerdeki psikiyatri doktorlarına gidebilirsiniz , ek ücret ödemesi var .Ama daha uygun olur en azından
İyiyim çok şükür,şikayetim kalmadı.Terapilerime gidiyorum.O daha da iyi geliyorNasılsınız
Ben İstanbul’da yaşıyorum canım.Uygun fiyatlı online terapiler var.İstersen bir araştır.İlacım etkisi hiç mi yok hangi şehirde yaşıyorsunuz terapiler bulunduğum şehir de çok pahalı kaç kere denedim bir işe yaramayınca vazgeçtim hep
Çok teşekkürler.Bu arada sevindim iyi olmanıza
Önleme terapi etki eder mi bilmiyorumİyiyim çok şükür,şikayetim kalmadı.Terapilerime gidiyorum.O daha da iyi geliyor
Ben İstanbul’da yaşıyorum canım.Uygun fiyatlı online terapiler var.İstersen bir araştır.
İlacın etkisi elbette ki var.Daha sağlıklı düşünmemi sağladı.Bu sürede korkularımın üzerine gidip onlarla başbaşa kaldığımda daha iyi hissettim.
Ölecek gibi oluyorsun ama ölmüyorsun.
Delirecek gibi oluyorsun ,delirmiyorsun.
İntihar mı edeceğim diyorsun etmiyorsun.
Çünkü yaşamayı seviyorsun ve kendin için ne zaman bir şey yapsan anksiyete krizlerin başlıyor.
Bunların da karşılığı var.Anne ,baba ya da başka biri.İşte terapi bu noktada devreye giriyor.
İlaç seni idare ettirirken sorunu kökten çözen terapi oluyor.
İkisini de alıyorum.Sadece psikoterapi mi alıyorsunuz? Psikiyatri doktoruna da gittiniz mi yani ilaç kullandınız mı ?
Süreci hızlandırır terapi.Önleme terapi etki eder mi bilmiyorum
Önereceğiniz online psikolog var mıSüreci hızlandırır terapi.
Tabiki de etki eder.
Ben kendi terapistimden memnumum.2.500 tl seans ücreti .Onun haricinde bir arkadaş online alıyor,burda da önerilmişti.1400 tl seans ücreti,konuştuğunuzda yardımcı olıyor.Önereceğiniz online psikolog var mı