Nöbetçi Muhabbetçi

bu arada herkeze (hiç kimse olmasada ) günaydın. gün-gün-gün ay-ay-ay dın-dın-dın. lütfen televizyonunuzun sesini kısarmısınız eko yapıyo

dur bakayım nasıl görünmez olduydum sonra tarif edeyim sana

evet mutfak için dadlum mutfak dümdüz ya o yüzden böyle baktım ee sen nasıl modelleri önerirsin ekle yaz bakalım fikir alayım
pierre bir yıl kullanıcı hataları dahil garantili değişim yapıyor muş

mutfak resmini ekleme imkanın varsa ekle bi ona göre öeneryim. çncelikle beyaz tercih etme ban akalırsa . mutfak bunun burası. ayrıca shagileride hiç öenrmiyolar mutfak için. hoş ben memnun kaldım. ne güzel herşeyi yutuyo psilik görünmyo ne pasaklı karıyım. kabartmalar shagiden beter bence aralara giren kırıntılar süpürgeyle bile zor çekilir ayrıca shagideki gibi yutma olayıda olmaz. görünür pis pis. bence alalı bulalı k
r belli etmeyecek bişeyler seç. benim mutfak halımı annemler hediye etmişti. dedğim gibi kir belli etmiyo. benim pasağıma anca o dayanıyo galiba . ayrıca kolay silinebilir olmasına dikat et. imlek sayısı sık olan halılar kolay silinmiyo , üzerine su damlasa leke oluyo yada iki tane halı al.biri beyazlı. misafir geleceği zaman onu serersin

görünmezlik için seçenekleri düzenleden dadlum kusura bakma geç oldu gelen giden oldu

mutfak fotom albümde vardı silmediysem bakayım

SİLMİŞİM MUTFAK DÜZ GRİ dadlum dolaplar gri duvarlar krem fayansalar da son fotodaki halının renklerinde ve aynı onun gibi küçük kare kare

canlarım tünaydın nasılsınız bakalım..

mandalinam kabartmalıda temizleme sorunu oluyor diye duymuştum canım..

bende geldimmmm
datlum nirelerdesin yahu???

canım tatil dolayısıyla evdeyim. malumun evde çok giremiyo insin. aydıca eşim acayip bi bilgisayar sistemi kurdu. kendimi dijey gibi hissediyom. yazma yeri farklı ilerleme yeri farklı çok acayip çok. ayrıca klavye fff çok zor yazıyom

bilo net bağlatmışsın hayırlı olsunn. bizde komşudan aldık ödünç yakın bi komşumuzdu birlikte kullanalım bağlatmanıza gerek yok dedi. tamam dedik bizde..
akşamları girerseniz gelirim bende gece muhabbetlerine

ben mutfağa sade gri renkte alabilirdim,minik desenlide olabilir,gerçi şagy diyorlar ya ondan almıştım henüz sermedim baharda sericem

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…