Nöbetçi Muhabbetçi

her şeyde marifetliyimdirrr anneme çekmişimmm:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:
bitireyim pastayıda resmini çeker koyarım inşş

bende görünmezim bu arada bana da sinir oldu herhalde:KK17::KK17::KK17::KK17:

cıks cry görünür olmak daha iyiymiş anlamında söyledi perimeri ben samimiyete binayen takıldım ona

senin ablanda öyle kepelekte maşallahınız var bekliyorum fotosunu

yok kızlar..kim var görünmüyo,burası ıssız gibi oluyo ondan,bari kendimi göreyim dedim..sizlerle ilgisi yok asla olamas:KK16:

bende aşure malzemesi aldım yine az yaparım dedim kendimize göre,aşure zamanında yaptıydım,kışın yemeklere takıyo insan biraz kilo alınıyo kek yapıyorum akşam çayla yemek için,dr otker kkaolu kek karışımı yapması kolay 4750 fiyatı tavsiye edrim kızlar..

cıks cry görünür olmak daha iyiymiş anlamında söyledi perimeri ben samimiyete binayen takıldım ona

senin ablanda öyle kepelekte maşallahınız var bekliyorum fotosunu

inş canımm sen evdesin demiii buralardasın yanii çeker koyarımmm bi kek pişsindeee

yok kızlar..kim var görünmüyo,burası ıssız gibi oluyo ondan,bari kendimi göreyim dedim..sizlerle ilgisi yok asla olamas:KK16:

şaka yapıyorum canım ama gizlilik güzelmiş :KK1:

bende aşure malzemesi aldım yine az yaparım dedim kendimize göre,aşure zamanında yaptıydım,kışın yemeklere takıyo insan biraz kilo alınıyo kek yapıyorum akşam çayla yemek için,dr otker kkaolu kek karışımı yapması kolay 4750 fiyatı tavsiye edrim kızlar..

dört mü kırkyedimi

inş canımm sen evdesin demiii buralardasın yanii çeker koyarımmm bi kek pişsindeee

yok canım iş başı yaptım bugün

güle güle gece sohbetleri dadlumu bende gelemmi :))

dadlum kepelek bir yerden batıyor bir yerden çıkıyor onu bulmak zor

gel bacım gel çok tatlı oluyor ben bu kkya bu gece muhabbetleri yüzünden bağımlı olmuştum zamanında...
ayol beni bulmaya ne olacak bi tık tıkla 5 dk da yanında yamacındayım
artık özel msj atmak için 10 dk da beklemiyon yani...
ben ya işlerimi yaparım kk da ya gezinirim bir özel msj a bakar topu topu:KK34:

al işte . nen yukarıya ne yazdım ben. hiçmi bakmıyon:KK19:
ayrıca sağol ama nerde bulacam ben seni

bence de dönmesin merhaba hoşçakal a da malum 15 tatil beni evde tutabilene aşk olsun:KK8:

yukarıda mandişe anlattığım tüm gerçekler senin içinde geçerli datlum bulmak isteyen bulur beni...:KK4:

pek görünmez olmayı akıl edemiyom, bazen olasım tutuyor sonra da unutuyom en iyisi görünmek:KK9:

evet akşam halıcıları dolaştık beğendiğimiz halıların kataloglarını aldık bugün karar verip bu akşam satın alacaz hala karar veremedim sizede ekleyim fotoları

pierre cardin halılar

$pierrecardin_hali_1152G.jpg $pierrecardin_hali_1155G.jpg
kabartmalı olduğu için tavsiye edilmiyor kırıntıların aralara girme olasılığı yüzünden mutfakta tercih sebebi değilmiş

$pierrecardin_hali_2070A.jpg $pierrecardin_hali_2077A.jpg $pierrecardin_hali_2078A.jpg

bunlar düzama resimlerinden çok farklı simli filan burada görünenle gerçekte görünen çok farklı

$4001N-SS.jpg $4005N-SS.jpg bunlar saray halı nepal serisi
yuvarlak desenlide hafif kabartmalar var işyeri arkadaşlarımdan birinin komşunda varmış sehpa filan üzerinde dengeli durmuyormuş diğeri ise mutfak taşlarına benziyor sanki ama

bunlardan hangisini seçeyim yaa bu akşam

nereye dadlum daha erken
canım tatil dolaysıyla çok iş yok. bende rekne yollndırılıyorum. yarından itibarende 10 gün izin almayı düşünüyom
gel bacım gel çok tatlı oluyor ben bu kkya bu gece muhabbetleri yüzünden bağımlı olmuştum zamanında...
ayol beni bulmaya ne olacak bi tık tıkla 5 dk da yanında yamacındayım
artık özel msj atmak için 10 dk da beklemiyon yani...
ben ya işlerimi yaparım kk da ya gezinirim bir özel msj a bakar topu topu:KK34:

bence de dönmesin merhaba hoşçakal a da malum 15 tatil beni evde tutabilene aşk olsun:KK8:

yukarıda mandişe anlattığım tüm gerçekler senin içinde geçerli datlum bulmak isteyen bulur beni...:KK4:

pek görünmez olmayı akıl edemiyom, bazen olasım tutuyor sonra da unutuyom en iyisi görünmek:KK9:

ya nasıl görünmez olunyoki. biri bana anlatsın:44:
Eki Görüntüle 332368 Eki Görüntüle 332369 bunlar saray halı nepal serisi
yuvarlak desenlide hafif kabartmalar var işyeri arkadaşlarımdan birinin komşunda varmış sehpa filan üzerinde dengeli durmuyormuş diğeri ise mutfak taşlarına benziyor sanki ama

bunlardan hangisini seçeyim yaa bu akşam
sarayınkiler hoşuma gitti. mutfak içinmi. öyleyse çok ağır değilmi bu modeler.

ben bu renk ayarlarını nasıl yapacam bilen varmı

ben deneme yanılma yoluyl abuldum valla:KK1:

X