annem yardım ediyo ama hafta içi pek gelip gitmez rahatsızlık vermemek için..
eşimde bu aralar yine tembelleştii..
bende ona kıyamıyorum işte yoruluyo bütün gün diyee. bu halimle bile herşeyi önüne getiriyorumm..
yoruluyom ama artık.. birazda o bana hizmet etsinnn 2 ay kaldı şunu şurasındaa :))
allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım, 19 aylık benimki,salonun ortadaki halının üstüne ince battaniye üstünede örtü serdim,ne zaman kusar belli olmuyo bazen alt değiştirirken kazalar oluyo,rahat ettim böyle kızkardeşim hiç bir şey sermemişti kışın bile banyoda halı yıkardı..
annem yardım ediyo ama hafta içi pek gelip gitmez rahatsızlık vermemek için..
eşimde bu aralar yine tembelleştii..
bende ona kıyamıyorum işte yoruluyo bütün gün diyee. bu halimle bile herşeyi önüne getiriyorumm..
yoruluyom ama artık.. birazda o bana hizmet etsinnn 2 ay kaldı şunu şurasındaa :))
amin cryy...ayyy benim halılarım shaggy.. bi kusarsa temizleyememde.. en iyisini yapmışsınn
bende sererim battaniye falann..çocuk bu ne zaman ne yapacağı belli olmuyokii
Allahta yavrunuza uzun hayırlı ömürler versin.. size bağışlasın
bugün bi kulaklarını çekeyimmhaklısın canım artık başlasın sana hizmet etmeye
birde her ekşam yarım saat yürüyüşe çıkıyorduk bana dondurma alırdık kornetto bakkal bazen hamileyim diye para almıyordu,fındık fıstıkta veriyordu extra..
allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım, 19 aylık benimki,salonun ortadaki halının üstüne ince battaniye üstünede örtü serdim,ne zaman kusar belli olmuyo bazen alt değiştirirken kazalar oluyo,rahat ettim böyle kızkardeşim hiç bir şey sermemişti kışın bile banyoda halı yıkardı..
mandiş 1155g ama buda güzel benim dün vitrinde gördüğüm diğeriydi çok güzel görünüyordu...
eğer evin parke ve kaloriferli ise ben çok büyük halı almanı tavsiye etmem benim mutfağımda 6m2 lik var kaldırıp koparması çok zor oluyor keşke 4,5 m2 lik alsaymışım diye düşünüyorum
çok büyükse salon 2 tane alabilirsin ama 6lık rahat olmuyor benden söylemesi...
birde her ekşam yarım saat yürüyüşe çıkıyorduk bana dondurma alırdık kornetto bakkal bazen hamileyim diye para almıyordu,fındık fıstıkta veriyordu extra..
canım benim eşimde yoğun çalışıyor bende üstüne gitmem pek ama şu an sana yardım etmesi gerek sorumluluklara alışsın..allahın izni ile altını falanda almaya alıştırırsın ileride...
kızlar herkese iyi akşamlar ben çıkıyorum grşrz...
tabi tabii. ya ev işlerinde yardım edecek yada bebekle ilgilenecekk. mecbur birini seçmek zorunda :))
iyi fikirmiş cry sende orjinaş fikirler çok
parke canım mutfakta kullancam halıyı mutfakta parke ve kaloriferli kızlar büyükmü alayım küçükmü benim mutfak uzunlamasına birde ona göre halıyıda nasıl bulcam bilemiyorum
heh gördüm canım yanlış eklemişim kabartmalı oluşundan dolayı döndük o halıdan
hangi bbaakkal amcaymış o tüm hamişleri yönlendirelim :)
canım bir tane bakkalımız 9 yıldır tanıyorlar eşimle beni iyi insanlar saolsunlar ,mandişim küçük yer burası köy diye geçiyo zaten herkez birbirini tanır,
güle güle
dimi ama hayat müşterek :)
size dünü anlatayım kızlar eşim işyerindeyken iş arakadaşını eşi aramış başlamışlar kavgaya telefonda çok kötü kavgalar etmişler ondan sonra diğerini karısı aramış oda telefonda tartışmış eşiyle ama ilki gibi şiddetli değil sonra telefonu kapatınca eşime dönmüş demişler bak gör 10 yıllık evlilik böylşe 5 yıllık evlilik böyle kıymetini bil zamanının gelecek hep böyle olur eşimde fena olmuş akşam işten aldı beni halı baktık sonra yemeğe götürdü nereye istersen diyor bugünümü sana ayırdım hayırdır dedimde anlattı olayı :))
güle güle
dimi ama hayat müşterek :)
size dünü anlatayım kızlar eşim işyerindeyken iş arakadaşını eşi aramış başlamışlar kavgaya telefonda çok kötü kavgalar etmişler ondan sonra diğerini karısı aramış oda telefonda tartışmış eşiyle ama ilki gibi şiddetli değil sonra telefonu kapatınca eşime dönmüş demişler bak gör 10 yıllık evlilik böylşe 5 yıllık evlilik böyle kıymetini bil zamanının gelecek hep böyle olur eşimde fena olmuş akşam işten aldı beni halı baktık sonra yemeğe götürdü nereye istersen diyor bugünümü sana ayırdım hayırdır dedimde anlattı olayı :))
evet parisim diyorum onlara selam söyle şu kavgalarını sık sık yapsınlar ama yalandan senin yanında :))