sendemi brütüsyaaa evet yaa halbuki hayalimdeki ne güzeldir amma becereksizim yaaa
selam suskunselam kızlar nasılsınız? mutlu haftalar
evet maymun iştahlı ve sabırsızımdır belkide atkıda bitirdim ,
kızlar diz üstü etek opak çorapla açıkmı sizce yoksa dizaltı etekmi almalıyım,etek giymeyeli uzun zaman oldu,artık dikkat edeyim diyorumda,,
hep spor giyiniyorum yaf sıkıldım artık,ipekyol mağzası açılmış bir uğradık hafta sonu gözlerim yuvalarından fırladı,ceketler mantolar çok pahalı,800,900 lira çok yüksek dedim kıza neyse o dimi açık söyledim pahalı diye,ama pandolonlar.40,50,59,onlar alınabilir fiyatta..ama klasik giyinmedim hiç tarz uydurmak zor,ne kolaylık mış spor giyim..
inşalalh ben bitirene kadar artık yaa yeni ev alırız yada ipler çürür birde hol uzun fena sıkar el işleri beni bakalım nasıl dayancam
sen keçeden neler yapıyorsun
imkanın varsa gel tabi ayol. kepelğinde takılızr peşine hafiye gibi.
hımm sıkıntıdan kendine iş uyduruyon yani
,aynı ben
sağol canım. kısmet
çok güzel oluyo onlar ya . bend eçok istiyom yapabilmekbitirsin bitirirsinn hadi aslansın senn :13::13::13::13::13: ben yeni aldım keçeleri daha kıyıpta başlayamadım benim bide bu huyum var da neyse beyaz bi tişörtüm vardı önünde küçük lekeler olmuş ne kadar yıkasam çıkmadı onları keçeyle süsleyip kapatayım diyorum öle işteee
sıkıntıdan ne yapcağımı şaşırdım her bi şeye elimi atıyorum vallaaa şimdide pasta süslemeye takıldım şu şeker hamurundan olanından lokumdan şeker yapımı tarifini buldum onu denedim pasta pişiriyom kocama süsliycem bakalımmm
34 yaşıma geldim datlum hep kot pantolon,vazen üstüne gömlek giyiyorum mavi renk şık olmak için
çok güzel oluyo onlar ya . bend eçok istiyom yapabilmek
hımm. hayalinde bi tarz yarat ona benzer şeyler almaya çalış. pendinin çoraplarının arkasında tüyolar var ben onları çok beğeniyom.
sen niye ikide bir rengini değiştiryon cry. bi bakıyom yeşil bi bakıyom siyah, :111:
iyiki kotlar icat olmuş..çok eski yıllarda amerikada gemilerde kullanılıyormuş rüzgara karşı sağlam olduğu için yelken olarak,çok ucuz bir malzemeymiş gerçi şimdi pahalılarıda var ama:44:
saol canım,zaten platform hiç giymedim kısa topuklu yakkabı olabilir etek buluz,indirimler iyice olsun alıcam bir iki şey..
iyiki kotlar icat olmuş..çok eski yıllarda amerikada gemilerde kullanılıyormuş rüzgara karşı sağlam olduğu için yelken olarak,çok ucuz bir malzemeymiş gerçi şimdi pahalılarıda var ama:44:
al alda bakalım bizdesaol canım,zaten platform hiç giymedim kısa topuklu yakkabı olabilir etek buluz,indirimler iyice olsun alıcam bir iki şey..
görünmezlik sinir bozucuymuş datlum herkez görünmez olunca anladım
yazımda biraz belli olsun diyomda..
selam kızlar nasılsınız? mutlu haftalar
evet maymun iştahlı ve sabırsızımdır belkide atkıda bitirdim ,
kızlar diz üstü etek opak çorapla açıkmı sizce yoksa dizaltı etekmi almalıyım,etek giymeyeli uzun zaman oldu,artık dikkat edeyim diyorumda,,
basit işte . giy çık. hem spor olabiliyo hem şık. ayakkabıyı değiştir şıklaş. ayakkabıyı değiştir spor ol
Aslm canım
bence diz altı hoş duruyor diz üstüde gzel olurda diz altıda daha güzel sanki hem ayakkabıyla hem botla çizmeyle şık spor bence
hep spor giyiniyorum yaf sıkıldım artık,ipekyol mağzası açılmış bir uğradık hafta sonu gözlerim yuvalarından fırladı,ceketler mantolar çok pahalı,800,900 lira çok yüksek dedim kıza neyse o dimi açık söyledim pahalı diye,ama pandolonlar.40,50,59,onlar alınabilir fiyatta..ama klasik giyinmedim hiç tarz uydurmak zor,ne kolaylık mış spor giyim..
sendemi brütüs
selam suskun
eteğin rengine bağlı olur galiba sanursam:26:siyah koyu çorapla siyah diz üstü etekleri çok yakıştıryom ben
bitirsin bitirirsinn hadi aslansın senn :13::13::13::13::13: ben yeni aldım keçeleri daha kıyıpta başlayamadım benim bide bu huyum var da neyse beyaz bi tişörtüm vardı önünde küçük lekeler olmuş ne kadar yıkasam çıkmadı onları keçeyle süsleyip kapatayım diyorum öle işteee
sıkıntıdan ne yapcağımı şaşırdım her bi şeye elimi atıyorum vallaaa şimdide pasta süslemeye takıldım şu şeker hamurundan olanından lokumdan şeker yapımı tarifini buldum onu denedim pasta pişiriyom kocama süsliycem bakalımmm
görünmezlik sinir bozucuymuş datlum herkez görünmez olunca anladım
yazımda biraz belli olsun diyomda..
birde hep spor ayakkabı giyiyorum zaten nihayet yollar yapıldı datlum çakıl taşıydı burada her yer..
diz üstü otururken dikkat etmek lazım dimi,artık dekolte falan giymem zaten göğüs dekoltesi hiç giymedim hayatım boyunca ama bazen kolsuz giyiyordum..
oo ne yaa 800 verilirmi yaa pazarın gözünü seveyim
bende bende
hadi bakalım bitince fotola bizde görelim ve gazı bana perimeriiiiiiii
pasta süslememi ne marifetli gacısın heee
bana sinir mi oldun