Nöbetçi Muhabbetçi

yaaa evet yaa halbuki hayalimdeki ne güzeldir amma becereksizim yaaa
sendemi brütüs

selam kızlar nasılsınız? mutlu haftalar
selam suskun

eteğin rengine bağlı olur galiba sanursam:26:siyah koyu çorapla siyah diz üstü etekleri çok yakıştıryom ben

niye değiştiryonki tarzını. :44: sıkıdım demişsinya . bneimkide soru

Son düzenleme:
inşalalh ben bitirene kadar artık yaa yeni ev alırız yada ipler çürür birde hol uzun fena sıkar el işleri beni bakalım nasıl dayancam

sen keçeden neler yapıyorsun

bitirsin bitirirsinn hadi aslansın senn :13::13::13::13::13: ben yeni aldım keçeleri daha kıyıpta başlayamadım benim bide bu huyum var da neyse beyaz bi tişörtüm vardı önünde küçük lekeler olmuş ne kadar yıkasam çıkmadı onları keçeyle süsleyip kapatayım diyorum öle işteee

imkanın varsa gel tabi ayol. kepelğinde takılızr peşine hafiye gibi.

hımm sıkıntıdan kendine iş uyduruyon yani
,aynı ben

sağol canım. kısmet

sıkıntıdan ne yapcağımı şaşırdım her bi şeye elimi atıyorum vallaaa şimdide pasta süslemeye takıldım şu şeker hamurundan olanından lokumdan şeker yapımı tarifini buldum onu denedim pasta pişiriyom kocama süsliycem bakalımmm

34 yaşıma geldim datlum hep kot pantolon,vazen üstüne gömlek giyiyorum mavi renk şık olmak için

çok güzel oluyo onlar ya . bend eçok istiyom yapabilmek

34 yaşıma geldim datlum hep kot pantolon,vazen üstüne gömlek giyiyorum mavi renk şık olmak için

hımm. hayalinde bi tarz yarat ona benzer şeyler almaya çalış. pendinin çoraplarının arkasında tüyolar var ben onları çok beğeniyom.

iyiki kotlar icat olmuş..çok eski yıllarda amerikada gemilerde kullanılıyormuş rüzgara karşı sağlam olduğu için yelken olarak,çok ucuz bir malzemeymiş gerçi şimdi pahalılarıda var ama:44:

sen niye ikide bir rengini değiştiryon cry. bi bakıyom yeşil bi bakıyom siyah, :111:

çok güzel oluyo onlar ya . bend eçok istiyom yapabilmek

hımm. hayalinde bi tarz yarat ona benzer şeyler almaya çalış. pendinin çoraplarının arkasında tüyolar var ben onları çok beğeniyom.

saol canım,zaten platform hiç giymedim kısa topuklu yakkabı olabilir etek buluz,indirimler iyice olsun alıcam bir iki şey..

iyiki kotlar icat olmuş..çok eski yıllarda amerikada gemilerde kullanılıyormuş rüzgara karşı sağlam olduğu için yelken olarak,çok ucuz bir malzemeymiş gerçi şimdi pahalılarıda var ama:44:

basit işte . giy çık. hem spor olabiliyo hem şık. ayakkabıyı değiştir şıklaş. ayakkabıyı değiştir spor ol

basit işte . giy çık. hem spor olabiliyo hem şık. ayakkabıyı değiştir şıklaş. ayakkabıyı değiştir spor ol

selam kızlar nasılsınız? mutlu haftalar

Aslm canım

bence diz altı hoş duruyor diz üstüde gzel olurda diz altıda daha güzel sanki hem ayakkabıyla hem botla çizmeyle şık spor bence

birde hep spor ayakkabı giyiyorum zaten nihayet yollar yapıldı datlum çakıl taşıydı burada her yer..

Aslm canım

bence diz altı hoş duruyor diz üstüde gzel olurda diz altıda daha güzel sanki hem ayakkabıyla hem botla çizmeyle şık spor bence

diz üstü otururken dikkat etmek lazım dimi,artık dekolte falan giymem zaten göğüs dekoltesi hiç giymedim hayatım boyunca ama bazen kolsuz giyiyordum..

oo ne yaa 800 verilirmi yaa pazarın gözünü seveyim

sendemi brütüs

selam suskun

eteğin rengine bağlı olur galiba sanursam:26:siyah koyu çorapla siyah diz üstü etekleri çok yakıştıryom ben

bende bende

hadi bakalım bitince fotola bizde görelim ve gazı bana perimeriiiiiiii

pasta süslememi ne marifetli gacısın heee

görünmezlik sinir bozucuymuş datlum herkez görünmez olunca anladım
yazımda biraz belli olsun diyomda..

bana sinir mi oldun

birde hep spor ayakkabı giyiyorum zaten nihayet yollar yapıldı datlum çakıl taşıydı burada her yer..

biz çakıla b ile razıyız çamur her yer

diz üstü otururken dikkat etmek lazım dimi,artık dekolte falan giymem zaten göğüs dekoltesi hiç giymedim hayatım boyunca ama bazen kolsuz giyiyordum..

tabi etekte dikkat lazım birde dar etekler değilde çan bol kiloş pileli onlar hoşuma gidiyor benim gülşen bubikoğlu tarzı gibi hastayım onlara bende bir zamanlar kolsuz giyerdim gögüz dekoltesi saddece denizde

oo ne yaa 800 verilirmi yaa pazarın gözünü seveyim

bende bende

hadi bakalım bitince fotola bizde görelim ve gazı bana perimeriiiiiiii

pasta süslememi ne marifetli gacısın heee

bana sinir mi oldun

her şeyde marifetliyimdirrr anneme çekmişimmm
bitireyim pastayıda resmini çeker koyarım inşş

bende görünmezim bu arada bana da sinir oldu herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…