Nöbetçi Muhabbetçi

bilo net bağlatmışsın hayırlı olsunn. bizde komşudan aldık ödünç:KK1: yakın bi komşumuzdu birlikte kullanalım bağlatmanıza gerek yok dedi. tamam dedik bizde..
akşamları girerseniz gelirim bende gece muhabbetlerine

ha şöyle. sağol canım. bizde komşudan çektik

bilo net bağlatmışsın hayırlı olsunn. bizde komşudan aldık ödünç:KK1: yakın bi komşumuzdu birlikte kullanalım bağlatmanıza gerek yok dedi. tamam dedik bizde..
akşamları girerseniz gelirim bende gece muhabbetlerine

ayy ne iyi komşun varmış öyle komşu bulmaz bizi ayda 50 lira kar..:KK52:

canım tatil dolayısıyla evdeyim. malumun evde çok giremiyo insin. aydıca eşim acayip bi bilgisayar sistemi kurdu. kendimi dijey gibi hissediyom. yazma yeri farklı ilerleme yeri farklı çok acayip çok. ayrıca klavye fff çok zor yazıyom

kıss ben hep evden giriyom yahu:KK1: alışırsın merak etme...:nazar:

1155g ve 2078A ben bunları beğendim mandiş

hatta daha dün 1155g vitrinde gördüm bayıldımmm ama mutfağa düşünürsen biraz sıkıntı olabilir shaggy

DADLUM EVİN KEYFİNİ ÇIKAR geçen hafta çok kısa geldi bana pazarteside izinliyim bizim hamsiyi görmeye gidecem
ne kadar daha evdesin

tubişim bak bak fikir verin bana çok kararsız birşeyim hemen dönüveriyorum

cry sağol canım desenli olursa benim pasaklılığım daha az görünür diye düşünmüştüm aramızdaki fark sen titiz hamarat hanım ben pasaklı tembel :KK1::KK1::KK1:

parisss bamyaaa ne yapıyorsunuz hanımlar ne zamandır yoksunuz

ikinci halı çok güzel. atlantik

Eklentiler

• $2.jpg
    $2.jpg
    211,2 KB · Görüntüleme: 22
  • $131.jpg
    $131.jpg
    146,1 KB · Görüntüleme: 17
Son düzenleme:
DADLUM EVİN KEYFİNİ ÇIKAR geçen hafta çok kısa geldi bana pazarteside izinliyim bizim hamsiyi görmeye gidecem
ne kadar daha evdesin

cry sağol canım desenli olursa benim pasaklılığım daha az görünür diye düşünmüştüm aramızdaki fark sen titiz hamarat hanım ben pasaklı tembel :KK1::KK1::KK1:

iyiyiz mandiş teyzesiii
amaann hayat koşturmacası be mandişim... iş güç ev git gel..yorgunluk yoğunluk falan..... aman neysee. ne diyom ben yaaa:KK1:

ne kadar daha evdesin

estağfurullah canım benim..ama rahmetlik annem hep koyu alırdı herşyi belli olmasın kiri diye,3 çocuğu olduğundan herhalde,ama öyle düşünme halı yıkamacılar var şimdi,birde büyük çe alırsan bebiş emeklerken rahat eder hayırlısıyla inşallah..:KK34:

okul açılana kadar inş. haftaya annımlırı gidcem

ohh sefan olsun hasret giderin bol bol

iyiyiz mandiş teyzesiii
amaann hayat koşturmacası be mandişim... iş güç ev git gel..yorgunluk yoğunluk falan..... aman neysee. ne diyom ben yaaa:KK1:

yesin teyzesi bamyasını ne yorgunluğu parisim hayırdır

estağfurullah canım benim..ama rahmetlik annem hep koyu alırdı herşyi belli olmasın kiri diye,3 çocuğu olduğundan herhalde,ama öyle düşünme halı yıkamacılar var şimdi,birde büyük çe alırsan bebiş emeklerken rahat eder hayırlısıyla inşallah..:KK34:

yok canım ciddi pasaklıyım halı yıkamacılara değilde köye götürüyor annem bahçesi müsait yiğenlerim yıkıyor yıkamacıların vukuatları çok buralarda büyüklük konusunda haklısın 4 diye düşünmüştüm yada 6 diye ama dediğim gelmek bilmeyen bebişe göre ayarlama yapalım ölçüde

yok canım ciddi pasaklıyım halı yıkamacılara değilde köye götürüyor annem bahçesi müsait yiğenlerim yıkıyor yıkamacıların vukuatları çok buralarda büyüklük konusunda haklısın 4 diye düşünmüştüm yada 6 diye ama dediğim gelmek bilmeyen bebişe göre ayarlama yapalım ölçüde

çok yoruluyom artık mandişim.. ağırlaştım iyice bide..
evde iş güç falan.. gidince totomun üstüne oturamıyom valla..
iş yapmayacam etmeyecem diyom ama dayanamıyom yaa..
evin dağınık hali delirtiyo valla

çalıştığın için yoruluyorsundur hem iş hem ev zor,erkek yapsada bizim kadar ayrıntılı beceremiyorlar zaten:KK53:

CANIM dikkat etmelisin ama kendini yormadan çokta hareketsiz kalmadan tabi eşin yardım etmiyormu annende yakın

CANIM dikkat etmelisin ama kendini yormadan çokta hareketsiz kalmadan tabi eşin yardım etmiyormu annende yakın

annem yardım ediyo ama hafta içi pek gelip gitmez rahatsızlık vermemek için..
eşimde bu aralar yine tembelleştii..
bende ona kıyamıyorum işte yoruluyo bütün gün diyee. bu halimle bile herşeyi önüne getiriyorumm..
yoruluyom ama artık.. birazda o bana hizmet etsinnn 2 ay kaldı şunu şurasındaa :))

allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin canım, 19 aylık benimki,salonun ortadaki halının üstüne ince battaniye üstünede örtü serdim,ne zaman kusar belli olmuyo bazen alt değiştirirken kazalar oluyo,rahat ettim böyle kızkardeşim hiç bir şey sermemişti kışın bile banyoda halı yıkardı..

X