- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
ben çıkıyom hanımlar. byeeee
her şeyde marifetliyimdirrr anneme çekmişimmm
bitireyim pastayıda resmini çeker koyarım inşş
bende görünmezim bu arada bana da sinir oldu herhalde
cıks cry görünür olmak daha iyiymiş anlamında söyledi perimeri ben samimiyete binayen takıldım ona
senin ablanda öyle kepelekte maşallahınız var bekliyorum fotosunu
yok kızlar..kim var görünmüyo,burası ıssız gibi oluyo ondan,bari kendimi göreyim dedim..sizlerle ilgisi yok asla olamas
bende aşure malzemesi aldım yine az yaparım dedim kendimize göre,aşure zamanında yaptıydım,kışın yemeklere takıyo insan biraz kilo alınıyo kek yapıyorum akşam çayla yemek için,dr otker kkaolu kek karışımı yapması kolay 4750 fiyatı tavsiye edrim kızlar..
inş canımm sen evdesin demiii buralardasın yanii çeker koyarımmm bi kek pişsindeee
4 lira 75 kuruş canım
anam dedim kırk yedimi
bizde tatlı yenmez pıt pıt patlatıyorum genelde
canım çayla güzel oluyor yapsan sende..
güle güle gece sohbetleri dadlumu bende gelemmi :))
dadlum kepelek bir yerden batıyor bir yerden çıkıyor onu bulmak zor
al işte . nen yukarıya ne yazdım ben. hiçmi bakmıyon
ayrıca sağol ama nerde bulacam ben seni
canım tatil dolaysıyla çok iş yok. bende rekne yollndırılıyorum. yarından itibarende 10 gün izin almayı düşünüyomnereye dadlum daha erken
gel bacım gel çok tatlı oluyor ben bu kkya bu gece muhabbetleri yüzünden bağımlı olmuştum zamanında...
ayol beni bulmaya ne olacak bi tık tıkla 5 dk da yanında yamacındayım
artık özel msj atmak için 10 dk da beklemiyon yani...
ben ya işlerimi yaparım kk da ya gezinirim bir özel msj a bakar topu topu
bence de dönmesin merhaba hoşçakal a da malum 15 tatil beni evde tutabilene aşk olsun
yukarıda mandişe anlattığım tüm gerçekler senin içinde geçerli datlum bulmak isteyen bulur beni...
pek görünmez olmayı akıl edemiyom, bazen olasım tutuyor sonra da unutuyom en iyisi görünmek
sarayınkiler hoşuma gitti. mutfak içinmi. öyleyse çok ağır değilmi bu modeler.Eki Görüntüle 332368 Eki Görüntüle 332369 bunlar saray halı nepal serisi
yuvarlak desenlide hafif kabartmalar var işyeri arkadaşlarımdan birinin komşunda varmış sehpa filan üzerinde dengeli durmuyormuş diğeri ise mutfak taşlarına benziyor sanki ama
bunlardan hangisini seçeyim yaa bu akşam
ben bu renk ayarlarını nasıl yapacam bilen varmı