- 30 Eylül 2011
- 7.271
- 9
evet canım kaç gündür yoğundum ama bugün güzel bir haber geldi aMA KORKUYORUM
bende çıkıyorum hoşçakalın dualarınızdan eksik etmeyin
ben de çıkıyorum
ii akşamlar
sen adamı rezildeğil vezir edersin
hadi ya. inşallah hadi bakalım.
ben çıkıyom hanımlar. yarın görüşürüz byee
günaydın canım. nasılsınGünaydın datlum
günaydın kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
dün annem bana güzel bi beslenbe hazırlamıştıı evde unutmuşummm
poçaya talim bugün yineee
günaydın canım. nasılsın
vahh , tühhh. çok üzüldüm senin adına kızz.bende bayat kek talim ediyom
inşallah zehirlenmem
he bilo yaa nasıl iştahla yicektimm... dünden aklımdaydı yarın bi güzel yerim diyeee
kız kaçıncı günü bugün kekin. maşallah ne bereketli kek çıktı. günerdir ye ye bitirmedin loooo
günaydın ahali..............
aman sorma canım koca bi tepsi keki sadece ben yedim. mor havuçla yaptım. ben mor bir kek hayal ediyodum morumtrak ve içinde kara delikleri olan bi kek oldu. :26ğlum, anne sen bunu çürümüş pataesle mi yaptın ben hayatta yemem dedi. eşimde yemedi. tek ben yiyom. bu gün bitiyo inşallah.
ahhh, karnım ağrımaya başladı
günaydın deloş, çok didiştik hakkını helal et
aman sorma canım koca bi tepsi keki sadece ben yedim. mor havuçla yaptım. ben mor bir kek hayal ediyodum morumtrak ve içinde kara delikleri olan bi kek oldu. :26ğlum, anne sen bunu çürümüş pataesle mi yaptın ben hayatta yemem dedi. eşimde yemedi. tek ben yiyom. bu gün bitiyo inşallah.
ahhh, karnım ağrımaya başladı
günaydın deloş, çok didiştik hakkını helal et
atmaya kıyamadın bozuk keki yiyorsun yani
düşünmem lazım
msnde niye yoksunuz ikiniz de
kız kahvaltı yapmadan geldim. baktım kek masnın üstünde , kokmamışta yeyimdeidm:26:
atmaya kıyamadın bozuk keki yiyorsun yani
düşünmem lazım
msnde niye yoksunuz ikiniz de
boş ver kenanı senin talipten ne haberselam kızlar yazı yazacaktım. pcde kir gördüm temizlemeye başladım yazacağımda unuttum
mor kek tatmak isterdim
dün akşam annem bana kenan doğulu anlatıyor. Suskun aynı sen. oda senin gibi gitmediği kurs kalmamış :) senin çocukluğun gibi hareketliymiş. anne ben hareketlimiydim diyorum. evet dikiş yedin düşmedin yer kalmadı dedi. ben kendmi uslu bilirdim demek değilmişim. hakken ben oturup bir kitabı bitiremem çabuk sıkılırım. oturmak sıkılırım .. 3 kere yer değiştirim. evde filim syerederken bile 4 kere yer değiştirimi bile gören vardır. :)
kenan doğulu çapkın olmsan sende benim ruh ikizimsin ama işde yaşantımız uygun değil :)
selam kızlar yazı yazacaktım. pcde kir gördüm temizlemeye başladım yazacağımda unuttum
mor kek tatmak isterdim
dün akşam annem bana kenan doğulu anlatıyor. Suskun aynı sen. oda senin gibi gitmediği kurs kalmamış :) senin çocukluğun gibi hareketliymiş. anne ben hareketlimiydim diyorum. evet dikiş yedin düşmedin yer kalmadı dedi. ben kendmi uslu bilirdim demek değilmişim. hakken ben oturup bir kitabı bitiremem çabuk sıkılırım. oturmak sıkılırım .. 3 kere yer değiştirim. evde filim syerederken bile 4 kere yer değiştirimi bile gören vardır. :)
kenan doğulu çapkın olmsan sende benim ruh ikizimsin ama işde yaşantımız uygun değil :)