gezmeyi çok sevmez. Insna içine karışmayıda sevmez. çok zıt tipleriz. Ben günü yaşa modundayımdır . çok tembeldir. Bende tembelim ama gezme deyince kelebek gibi uçar arı gibi kaçarım. çok takar herşeyi. Yok çocuklar durmuyo , yok çok para tutuyo vırvırda vırvırda vır vır.
öyle yapıyom zaten. hafta sonu çocukları alıp annemlere gidiyom. arkadaşlrımla buluşuyorunm. en azındna karışmıyo. hem gezdirmeyip hem karışan eşlerde var buna şükür
kamuda idareci canım
müdürmüdümüdür:44:evet tabi hem kendi gezmeyip gezdirmeyenler de var onlara iice gıcık olurum ben zaten..
eşin şefmi müdürmü
eşimde sevmez gezmeyi tozmayı..zaten yok oğlanın patiği düştü uok altınımı ıslatı karnımı acıktı uykusumu geldiibeni çeviriyor resmen..
şuraya bakalımmı diyorum dışarıda yok ne gerek var der..
aman bana pek tanıdık geldi senin adamdeniz yüz metre aşağıda adam 2 yıldır ayağını sokmadı datlummm...
biz yeni evliydik 26 yaşımdaydım tabi evlendim başım göğe erdi sanıyom..hep dışarıda yiyoruz biz..eşim beni imle konuşma yapmıştı..sonra bende evde yapmaya başlamıştım..
gelip bakıp bakıp yazamıyom çok işim var az sonra da veli toplantısına gidicem
grşrz yarın datlum gel bi daha parfüm sıkayım sana
müdürmüdümüdür:44:
aman bana pek tanıdık geldi senin adam
müdürmüdümüdür:44:
aman bana pek tanıdık geldi senin adam
bızzzttt ne var ula ben de uzman karısıyım ,hemi de başbakanlık uzmanı
delü verdin gazı havalndırdın beni. sonrada ne var bunda diyon.
müdür karısısın yani heyyt
bence de ben çok kızıyorum zatenkızlar burada traktörün arkasında üstü açık bi şay var kadın erek genç yaşlı bir sürü insan iç içe götürp getiriyorla zeytin bahçalarinde çalışıyorlar..görüntüde somaliler gibi..be bu halimle utanıyorum..büyük duvarları olan evlerde oturanlar ciplerde dolaşanlar utanmıyomu acaba
bende esnaf garısıyım..esnaf garısı binnaz
tımarhaneden terfi ediyorum sanırım kızlarrr
sen adamı rezildeğil vezir edersinyaaa gördünmü bak ben adamı böyle rezil ederim
çok havalıyız çokk
havama edeyim
bende esnaf garısıyım..esnaf garısı binnaz
tımarhaneden terfi ediyorum sanırım kızlarrr
ne olduki canım bu gün yoğundun sanırım...:26:
kahretsin cazibe iştesen adamı rezildeğil vezir edersin
hadi ya. inşallah hadi bakalım.
ben çıkıyom hanımlar. yarın görüşürüz byee
evet canım kaç gündür yoğundum ama bugün güzel bir haber geldi aMA KORKUYORUM