- 1 Haziran 2010
- 10.223
- 12
amin cry amin ...ALLAH kimseyi utandırmasın ..allah kolaylıklar versin canım ya..hepimize..
evlilik size ne öğretti diye bir topik vardı..üyelerin çoğu tasarruflu olmayı öğretti yazmış...bazılarıda bir daha asla evlenmemem gerektiği yazmış..
cry hoş geldin... kızlar...hkahveleri içmişiniz. oo sıra sohbetine de başlarmışız.. çayları getiriyorum hemen :)
yokyaa başında annem durur ,beğenmezsem postalarım crybence alma canım..doğru düzgün temizlemiyorlar..100 lira iyi para ben hamiletken bile almadım..gerçi yetişemiyorsunuzdur..çalıştığınız için kızlar..ben evdeyim tabii..
demi yaa.. ihmal nelere mal oluyoo.
ölmüştür belki. o yolda bi arabada yavaş gelmiyodur eminim..hızla çarpmıştır..yaralıysa eğer Allah acil şifalar versin inşallah.
eşimde de var bi 150 filan ama biz zaten çok almıyoruz ,yani kredi kartımız toplamda eşim ve ben 500 tl ancak oluyor çok olsa
ama arabayı sattık da ondan
araba varken kredi kartı 1000 den aşağı gelmiyordu
her haftasonu yemeklerde brunchlarda ankara civarında gezmelerde sürtüyordum
arabanın bakımı benzini derken kredi kartları şişiyordu ,şimdi onlar olmayınca bayağı rahatladık çok şükür
bizim burda kantin var market gibi piyasanın yarı fiyatı ordan alıyorum ben herşeyi genelde ,
bi aldığımız malzeme bize 2 hafta gidiyor ,
nakit olarak aldığımız da oluyor ,
mesela her hafta mutlaka balık yeriz ,
pazara giderz taze meyve almak için..
elektirk ufo da yakıyorum akşamları 70 tl geliyor ,
su 40 tl,
doğalgaz sadece akşamları yakıyorum ayda 75-100 arası,
iki cep tel 50 tl,internet +ev telefonu 50 tl ,kira 700 ..
ev kredisi toplamda 2250 + 1 sene 500 =2750 tl
aboo kaç lira oldu ula
şimdilik ii gidiyor
amin cry amin ...ALLAH kimseyi utandırmasın ..
evlilik bana doğru insanı bulunca hayatın en güzel paylaşımı olduğunu öğretti ,bu kadar güzel birşey olduğunu bilmiyordum
ben yeşil çay modundayım ama ne olacak
bu arada hg
kızlar tasarruftan bahsetmişken..eşim ben oğlan 3 kişiyiz..ve ben yemeklerimi annemin öğrettiği tarz yaparım..o tasarrufluydu bayağı..her gün et yapmıyorum yani..dışarıda hiç yemeyiz zaten..ama yinede çok tutuyor..allah asgari ücretle geçinenlerin yardımcısı olsun...
canım sen kredin bitmeden araba alma çok muş senin harcamalarda çocukta yok daha..:26:
demi. Geçen ay harç yatırdığım için evin hiçbeşiyene para harcamadım.ç hepsini eşim aldı sattı. BENİM TEK DERDİM TEMİZLİK. YA. TEMİZLİK İÇİN BİRİNİ ALMAK İSTİYOM AMA 90 LİRAYA ÇIKARMIŞLAR GÜNDELİĞİ. BÜTÇEMİ ÇOK ZORLAYACAĞI İÇİN Bİ TÜRLÜ YAPTIRAMIYOM. HER GÜN EVE GİDİYOM DARMA DAĞINIK.
bend eözledim izmirievet canım..ama insan sıkılıyo..küçükki burası..görümcem 3 defa izmire gitti...2006 da gitmiştik biz..oda tatil sayılmaz yinede güzeldi ama...
allah kolaylıklar versin canım ya..hepimize..
Evlilik size ne öğretti diye bir topik vardı..üyelerin çoğu tasarruflu olmayı öğretti yazmış...bazılarıda bir daha asla evlenmemem gerektiği yazmış..
valla ben toptan yapıyorum yarım saatte 10 gömlek ütülüyorum eşime 3 hafta gidiyo 10 gömlekbenim sadece ütü peroblem sizede üzülüyorum kızlar ütüyüde gece yapıyorsunuzdur..
bend eözledim izmiri
ahh ahh bilseydim eşim gibi adamla evleneceğim 30 uma kadar bekler, gönlümce gezer tozardım
biz de çok yemyiz dışarda. Kırk yılda bir. Bziimki pek sevmez.kızlar tasarruftan bahsetmişken..eşim ben oğlan 3 kişiyiz..ve ben yemeklerimi annemin öğrettiği tarz yaparım..o tasarrufluydu bayağı..her gün et yapmıyorum yani..dışarıda hiç yemeyiz zaten..ama yinede çok tutuyor..allah asgari ücretle geçinenlerin yardımcısı olsun...
ütüyü hafta sonu yapıyom. Pazar günleri tv karşısında .benim sadece ütü peroblem sizede üzülüyorum kızlar ütüyüde gece yapıyorsunuzdur..
datlum inan evdede otursan ev işi nankördür derler ya temizlik bitmez allah bitirmesin yinede..
valla ben toptan yapıyorum yarım saatte 10 gömlek ütülüyorum eşime 3 hafta gidiyo 10 gömlek
Bazen ona yaptırıyorum benim işim varsa
Niye ula .......
aslında zıt kutuplar birbirini çeker olayı olmuş sizde ama bazen de zor oluyor zıt olunca ..gezmeyi çok sevmez. Insna içine karışmayıda sevmez. çok zıt tipleriz. Ben günü yaşa modundayımdır . çok tembeldir. Bende tembelim ama gezme deyince kelebek gibi uçar arı gibi kaçarım. çok takar herşeyi. Yok çocuklar durmuyo , yok çok para tutuyo vırvırda vırvırda vır vır.
Tailtilde bulduğu her fırsatta uyudu ya. Ben sabahları erkenden kalktım sahil boyu yürüyüş yaptım akşamları çıkmak için can attım ama o habire uyudu
aslında zıt kutuplar birbirini çeker olayı olmuş sizde ama bazen de zor oluyor zıt olunca ..
boşver herşey kocayla değilya sen de arkadaşlarınla gününü yaşa cadu
onun vırvırını dinlemektense çocukları bırak haftasonu ona ,sen al çantanı çık
bazı erkeklerin tatil anlayışı gerçekten uyumaktan ibaret niye acaba diye çok düşündüm ama bir cevap bulamadım
hani çok çalışsa amenna da devlet memuru olan bir adam tatilde neden uyurki
eşin ne iş yapıyor senin
öyle yapıyom zaten. hafta sonu çocukları alıp annemlere gidiyom. arkadaşlrımla buluşuyorunm. en azındna karışmıyo. hem gezdirmeyip hem karışan eşlerde var buna şükür
kamuda idareci canım
gezmeyi çok sevmez. Insna içine karışmayıda sevmez. çok zıt tipleriz. Ben günü yaşa modundayımdır . çok tembeldir. Bende tembelim ama gezme deyince kelebek gibi uçar arı gibi kaçarım. çok takar herşeyi. Yok çocuklar durmuyo , yok çok para tutuyo vırvırda vırvırda vır vır.
Tailtilde bulduğu her fırsatta uyudu ya. Ben sabahları erkenden kalktım sahil boyu yürüyüş yaptım akşamları çıkmak için can attım ama o habire uyudu