Nöbetçi Muhabbetçi

amin cry amin ...ALLAH kimseyi utandırmasın ..
evlilik bana doğru insanı bulunca hayatın en güzel paylaşımı olduğunu öğretti ,bu kadar güzel birşey olduğunu bilmiyordum
cry hoş geldin... kızlar...hkahveleri içmişiniz. oo sıra sohbetine de başlarmışız.. çayları getiriyorum hemen :)

ben yeşil çay modundayım ama ne olacak
bu arada hg

bence alma canım..doğru düzgün temizlemiyorlar..100 lira iyi para ben hamiletken bile almadım..gerçi yetişemiyorsunuzdur..çalıştığınız için kızlar..ben evdeyim tabii..
yokyaa başında annem durur ,beğenmezsem postalarım cry
demi yaa.. ihmal nelere mal oluyoo.
ölmüştür belki. o yolda bi arabada yavaş gelmiyodur eminim..hızla çarpmıştır..yaralıysa eğer Allah acil şifalar versin inşallah.

ya insanlarda hep hata ,koca yoldan geçmeye çalışıyorlar ,alt ve üst geçitler boşamı yapılmış ,kurnazlık yapacaklar illa ,adam o yolda tabiki basarak gelecek ..

kızlar tasarruftan bahsetmişken..eşim ben oğlan 3 kişiyiz..ve ben yemeklerimi annemin öğrettiği tarz yaparım..o tasarrufluydu bayağı..her gün et yapmıyorum yani..dışarıda hiç yemeyiz zaten..ama yinede çok tutuyor..allah asgari ücretle geçinenlerin yardımcısı olsun...

canım sen kredin bitmeden araba alma çok muş senin harcamalarda çocukta yok daha..:26:

hoşbulduk...

amin hayatım.

hayat çok pahalı. allah sabır versin.. tasarruf yapmak zor..

canım sen kredin bitmeden araba alma çok muş senin harcamalarda çocukta yok daha..:26:

ya eve geçince 700 tl kira ve bir senelik 500 tllik kredi bitmiş olacak inş..
yani kafadan 1250 tl azalacak ..eve yeni eşya alacağım takside gireriz onlar için muhtemelen ..
işte onların taksidi bir sene sonra biter ,eve geçtikten bir sene sonra da araba almayı düşnüüyoruz inş.
kredim 10 yıllık cry bitmezki

benim sadece ütü peroblem sizede üzülüyorum kızlar ütüyüde gece yapıyorsunuzdur..

datlum inan evdede otursan ev işi nankördür derler ya temizlik bitmez allah bitirmesin yinede..

evet canım..ama insan sıkılıyo..küçükki burası..görümcem 3 defa izmire gitti...2006 da gitmiştik biz..oda tatil sayılmaz yinede güzeldi ama...
bend eözledim izmiri

ahh ahh bilseydim eşim gibi adamla evleneceğim 30 uma kadar bekler, gönlümce gezer tozardım

benim sadece ütü peroblem sizede üzülüyorum kızlar ütüyüde gece yapıyorsunuzdur..
valla ben toptan yapıyorum yarım saatte 10 gömlek ütülüyorum eşime 3 hafta gidiyo 10 gömlek
bazen ona yaptırıyorum benim işim varsa
bend eözledim izmiri

ahh ahh bilseydim eşim gibi adamla evleneceğim 30 uma kadar bekler, gönlümce gezer tozardım

niye ula .......

biz de çok yemyiz dışarda. Kırk yılda bir. Bziimki pek sevmez.
ütüyü hafta sonu yapıyom. Pazar günleri tv karşısında .

datlum inan evdede otursan ev işi nankördür derler ya temizlik bitmez allah bitirmesin yinede..

çok nankör. Ama temizlemeyincede kalıyo. Eve gidiyom her yer heryerde. Bi süpürge tuutyom. Toparlıyom. Bulaşığa gücüm varsa yıkıyom yoksa sabaha bırakıym Haftasonlarıda ya annemelere giidtom ya gezmeye detayşı yapamıyom. Kadın tutarsam haftada bir detaylı temizlik yapılmış olur diye düşünüyom ama kadın bulmakda zor valla. 50 ye tam gün mümkün değil gelmezler.

valla ben toptan yapıyorum yarım saatte 10 gömlek ütülüyorum eşime 3 hafta gidiyo 10 gömlek
Bazen ona yaptırıyorum benim işim varsa

Niye ula .......

gezmeyi çok sevmez. Insna içine karışmayıda sevmez. çok zıt tipleriz. Ben günü yaşa modundayımdır . çok tembeldir. Bende tembelim ama gezme deyince kelebek gibi uçar arı gibi kaçarım. çok takar herşeyi. Yok çocuklar durmuyo , yok çok para tutuyo vırvırda vırvırda vır vır.

Tailtilde bulduğu her fırsatta uyudu ya. Ben sabahları erkenden kalktım sahil boyu yürüyüş yaptım akşamları çıkmak için can attım ama o habire uyudu

aslında zıt kutuplar birbirini çeker olayı olmuş sizde ama bazen de zor oluyor zıt olunca ..
boşver herşey kocayla değilya sen de arkadaşlarınla gününü yaşa cadu
onun vırvırını dinlemektense çocukları bırak haftasonu ona ,sen al çantanı çık
Tailtilde bulduğu her fırsatta uyudu ya. Ben sabahları erkenden kalktım sahil boyu yürüyüş yaptım akşamları çıkmak için can attım ama o habire uyudu

bazı erkeklerin tatil anlayışı gerçekten uyumaktan ibaret niye acaba diye çok düşündüm ama bir cevap bulamadım
hani çok çalışsa amenna da devlet memuru olan bir adam tatilde neden uyurki
eşin ne iş yapıyor senin

öyle yapıyom zaten. hafta sonu çocukları alıp annemlere gidiyom. arkadaşlrımla buluşuyorunm. en azındna karışmıyo. hem gezdirmeyip hem karışan eşlerde var buna şükür
kamuda idareci canım

öyle yapıyom zaten. hafta sonu çocukları alıp annemlere gidiyom. arkadaşlrımla buluşuyorunm. en azındna karışmıyo. hem gezdirmeyip hem karışan eşlerde var buna şükür
kamuda idareci canım

evet tabi hem kendi gezmeyip gezdirmeyenler de var onlara iice gıcık olurum ben zaten..
eşin şefmi müdürmü

eşimde sevmez gezmeyi tozmayı..zaten yok oğlanın patiği düştü uok altınımı ıslatı karnımı acıktı uykusumu geldiibeni çeviriyor resmen..
şuraya bakalımmı diyorum dışarıda yok ne gerek var der..

deniz yüz metre aşağıda adam 2 yıldır ayağını sokmadı datlummm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…