Nöbetçi Muhabbetçi

:KK1::KK1::KK1: çürümüş patates he :KK1::KK1:
tadı nasıl barii. mor havucu rendeledinmi içinee sadece ekstra bişi kattın mı..bide benmi denesemm

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

mor havuç ve fındık. gerisi bildiğin kek hamuru
sonradan aklıma geldi acaba içine birazda kara lahana suyumu ekleseydim:44:

Son düzenleme:
slm suskun:KK16:
yaaww olsun sen kenanı adam edersin:KK60:

:KK9::KK9::KK9: En son sevgilisi başak burcuydu :) ... onunla evlecekti ama şimdi durum ne bilmiyorum. onun artısı benim artılardan fazla be yaw ...

birde onun gözü fazla dışarda ben sevmem gözü dıaşrda olna adamı :d ben hareketli insanı severim ... ama dozunu ayarını kendi içinde yapan insanı severim.:KK8:

Son düzenleme:
:KK9::KK9::KK9: En son sevgilisi başak burcuydu :) ... onunla evlecekti ama şimdi durum ne bilmiyorum. onun artısı benim artılardan fazla be yaw ...

birde onun gözü fazla dışarda ben sevmem gözü dıaşrda olna adamı :d ben hareketli insanı severim ... ama dozunu ayarını kendi içinde yapan insanı severim.:KK8:

heh aferin akıllı adammış :KK60:
yaaww sen hiç erkeği evirip çevirmeyecekmisin sen sanıyormusunki erkekler hep nasıl bulduysan öyle kalıyor :KK1:
biraz da sen yontacaksın başka türlü olmaz :KK1:
önemli olan zoru başarmak kenanı adam etmek :KK60:

y aiş yerind ebazen erkek mesai arkadaşlarımızla yer değiştiriyoz. iki dakka onlar benim yerime yada ben onların yerine geçmek zorunda kalıyom , erkek kadının kadın erkeğin sıcağına oturamaz ya bazen unutuyom. sizdede oluyomu öyle merak ettim:44:

y aiş yerind ebazen erkek mesai arkadaşlarımızla yer değiştiriyoz. iki dakka onlar benim yerime yada ben onların yerine geçmek zorunda kalıyom , erkek kadının kadın erkeğin sıcağına oturamaz ya bazen unutuyom. sizdede oluyomu öyle merak ettim:44:

öyle bişeymi var ben bilmiyorum (kırmızı kısım )

benim odam ayrı.. herkes kendi yerinde oturuyo
ama mesela otobüste dolmuşta erkeğin oturduğu bi yer falan boşalınca orayada oturuyoruz.:44:

X