nerde yaptın evdemi ..oh eve gidip geliyorsun sanırım mis gibi valla kebap işin
hem sadece o doyurdumu seni ula
bu arda şu konuya tıklayın pleeease
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/496445-soklardayim-nasil-erkek.html
nerde yaptın evdemi ..oh eve gidip geliyorsun sanırım mis gibi valla kebap işin
hem sadece o doyurdumu seni ula
bu arda şu konuya tıklayın pleeease
http://www.kadinlarkulubu.com/derdim-var/496445-soklardayim-nasil-erkek.html
klozetiin üstüne niye oturmuşkii..
ben de bilmiyorum sormadım
klozetiin üstüne niye oturmuşkii..
doysum. o konuyuda okudum yorumumuda yaptım ama kimse tarafından pek beğenilmedi
töbe töbeee dimi yanii kitle bari kapıyı öyle bi halt ediyosanhehe bende okudum adamın da fantezisi yani...bari kapıyı kitleseymiş tiksinir insan bida o adamdan yahu
güldüm ama ya komik bi tablo geliyo insanın gözü önüneben de bilmiyorum sormadım
yakışmış. güle güle giy
ben çıkıyom hanımlar . başım çok ağrıyo. birqa yürüyecem. byee
ben çıkıyom hanımlar . başım çok ağrıyo. birqa yürüyecem. byee
evet var. haram iki cinsin birbirine sıcağına oturması
tünaydın canlar...
canım ben ozaman ortaokula gidiyorum yanımda oturan arkadaşım bana bir erkeğin oturduğu yere kalkınca hemen oturursak hamile kalınabileceyini söylemişti banede çok korkmuştum hamilemiyim diye...:44:
bana kalırsa zorunlu durumlarda bir şey olmaz çalışma ortamında soğumasını bekliycek halin yok ya...
bende bu sabah dün akşamdan kalan mantar vardı onu yedim..birde aşure yedim bir kase...
Çok unutkanım. Bir şey içecektim diye dört döndüm evde, çay içtim kahve içtim bol bol su içtim olmadı portakal suyu içtim, tam yatacakken hatırladım: İlaç içecektim yahu.
Yılbaşı milli piyango çekilişinde biletimize 100 TL çıktı. Bir haftadır ailecek parayı kim harcayacak kavgası yapıyoruz. İyi ki büyük ikramiye bize çıkmamış; neyimize gerek!
İşyerinde karşı binamızdaki komşumuz mimarlık ofisindeki yakışıklıyı artık ne kadar çok kestiysem tam benim görüş alanıma beş tane A3 kağıt asarak görüş alanımı sıfırlamış. Tamam tamam, bir sıcaklık gelmişti zaten.
Aynı işyerinde çalıştığım arkadaş patronun neden keyifsiz olduğunu sorduğunda muziplik olsun diye "Sabah yanından geçerken günaydın dememişsin ona bozulmuş" dedim. Bu kadar ciddiye alıp patronun odasına gideceğini öğleden sonra olmasına rağmen "Abi günaydın" deyip bir güzel de azar işiteceğini bilsem vallahi yapmazdım bu şakayı arkadaşım kusura bakma.
thanks
eşarbın duruşu nasıl sence
ben bu tarz çisil eşarplarına bayılıyorum sence de güzel duruyormu
evet alıntıcanım bu alıntı dimi...datlum yok karnı ağrıyor herhalde bende önceden bişey olmaz diyim yerdim bir iki kez besin zehirlenmesi geçirdik..artık dikkat ediyorum..süt açılınca iki gün içinde tüketiyoruz ..vs..
bilgisayar yapıyor ,bana da oluyor ,çok vakit geçirip bilgisayara çok bakınca oluyorselma kızlar gezdim dolaştım geldim. gezerken ağrımıyo meret, iş yerine gelince ağrıyo:44:
güzel güzel, allah sabına bağışlasın