Nöbetçi Muhabbetçi

gezmeyi çok sevmez. Insna içine karışmayıda sevmez. çok zıt tipleriz. Ben günü yaşa modundayımdır . çok tembeldir. Bende tembelim ama gezme deyince kelebek gibi uçar arı gibi kaçarım. çok takar herşeyi. Yok çocuklar durmuyo , yok çok para tutuyo vırvırda vırvırda vır vır.

biz yeni evliydik 26 yaşımdaydım tabi evlendim başım göğe erdi sanıyom..hep dışarıda yiyoruz biz..:KK52:eşim beni imle konuşma yapmıştı..sonra bende evde yapmaya başlamıştım..:KK9:

öyle yapıyom zaten. hafta sonu çocukları alıp annemlere gidiyom. arkadaşlrımla buluşuyorunm. en azındna karışmıyo. hem gezdirmeyip hem karışan eşlerde var buna şükür
kamuda idareci canım

benim eşimde karışmaz pek bana dokunmayan yılan bin yaşasın der:26:

evet tabi hem kendi gezmeyip gezdirmeyenler de var onlara iice gıcık olurum ben zaten..
eşin şefmi müdürmü :KK1:
müdürmüdümüdür:44:
eşimde sevmez gezmeyi tozmayı..zaten yok oğlanın patiği düştü uok altınımı ıslatı karnımı acıktı uykusumu geldiibeni çeviriyor resmen..
şuraya bakalımmı diyorum dışarıda yok ne gerek var der..:KK4:

deniz yüz metre aşağıda adam 2 yıldır ayağını sokmadı datlummm...:KK53:
aman bana pek tanıdık geldi senin adam:KK53:

biz yeni evliydik 26 yaşımdaydım tabi evlendim başım göğe erdi sanıyom..hep dışarıda yiyoruz biz..:KK52:eşim beni imle konuşma yapmıştı..sonra bende evde yapmaya başlamıştım..:KK9:

:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

gelip bakıp bakıp yazamıyom çok işim var az sonra da veli toplantısına gidicem

grşrz yarın datlum gel bi daha parfüm sıkayım sana:KK12::KK12::KK12:

gelip bakıp bakıp yazamıyom çok işim var az sonra da veli toplantısına gidicem

grşrz yarın datlum gel bi daha parfüm sıkayım sana:KK12::KK12::KK12:

parfümcü başım:KK53:
snei görüncek geldiaklıma. yeşillim yeşillim yeşillim ammman , yeşil yaprak altında üşüdüm amman:KK24::KK24:

kızlar burada traktörün arkasında üstü açık bi şay var kadın erek genç yaşlı bir sürü insan iç içe götürp getiriyorla zeytin bahçalarinde çalışıyorlar..görüntüde somaliler gibi..be bu halimle utanıyorum..büyük duvarları olan evlerde oturanlar ciplerde dolaşanlar utanmıyomu acaba:KK5:

kızlar burada traktörün arkasında üstü açık bi şay var kadın erek genç yaşlı bir sürü insan iç içe götürp getiriyorla zeytin bahçalarinde çalışıyorlar..görüntüde somaliler gibi..be bu halimle utanıyorum..büyük duvarları olan evlerde oturanlar ciplerde dolaşanlar utanmıyomu acaba:KK5:
bence de ben çok kızıyorum zaten

bende esnaf garısıyım..esnaf garısı binnaz:KK52:

ay alemsin :KK60:

X