Nöbetçi Muhabbetçi

bizimde araba var ama brunchlarda sürtemiyom

1800 bizimki hesapladım..allah bereket versin..kolaylıklar versin hepimize..:26:

kızlar telefonları unuttum evde dahil..100 lira..yani 1900 oldu..biz ondan tatile çıkamıyoz galiba..
eşim emlakçı araba olmak zorunda birde ona 50 lira gelir telefon işte kullandığı için ..internette 50 lira şimdi hatırlardım...1950 yaptı..

canım cry de ksaca diğer hatunlar öyle diyo..çalışsam 100 lira ayırırdım herhalde..

demi. Geçen ay harç yatırdığım için evin hiçbeşiyene para harcamadım.ç hepsini eşim aldı sattı. BENİM TEK DERDİM TEMİZLİK. YA. TEMİZLİK İÇİN BİRİNİ ALMAK İSTİYOM AMA 90 LİRAYA ÇIKARMIŞLAR GÜNDELİĞİ. BÜTÇEMİ ÇOK ZORLAYACAĞI İÇİN Bİ TÜRLÜ YAPTIRAMIYOM. HER GÜN EVE GİDİYOM DARMA DAĞINIK.

Son düzenleme:
bizimde araba var ama brunchlarda sürtemiyom

yok valla tuvalete bile onunla gidiyorduk biz
hiç boş durmazdık araba olunca bi haftasonu evde dursam sıkılırdım
çok güzel oluyordu ama valla ,yine gidiyoruz ama o kadar değil tabi ,aklına esince gidemiyorsun araba olmayınca ,aklımıza neresi eserse çıkar giderdik ,
inş.en kısa zamanda araba alırz da gezmelere devam
eşimle çok ii anlaşıyoruz bu konularda ,gezmeye eğlenmeye gelince paraya acımam valal gençlik kaç kere geliyor insanın önüne

deloş bilkent köprüsünü biliyonmu tobba gelmeden hemen..köprünün altında bi yayaya araba çarpmış heralde..azcık bi ilerdede alt geçid var yaaa
ambulans sesleri gelip duruyoduu bize. halada acı acı ötüyoo...demek buymuş. üzüldüm...

arabaya benzin..200...2150..lira oldu..:26:

siz zaten tatil yöresinde değilmiydinzi:44:

amin canım..alsan bir dert almasan ayrı bir dert...

bilmemmi paris,aaa yayanın ne işi varmış koca yolda üst geçitten gçseymiş ..
arabaya benzin..200...2150..lira oldu..:26:

haline şükret yine de cry sen bi de benimkini hesapla

cry hoş geldin... kızlar...hkahveleri içmişiniz. oo sıra sohbetine de başlarmışız.. çayları getiriyorum hemen :)

inşallah önemli bişeyi yoktur

bilmemmi paris,aaa yayanın ne işi varmış koca yolda üst geçitten gçseymiş ..

haline şükret yine de cry sen bi de benimkini hesapla

allah kolaylıklar versin canım ya..hepimize..
evlilik size ne öğretti diye bir topik vardı..üyelerin çoğu tasarruflu olmayı öğretti yazmış...bazılarıda bir daha asla evlenmemem gerektiği yazmış..

ay bence de al cadu ben de öbür eve geçince alırım uğraşamam valla koca ev ,zaten haftasonu kendimize vakit ayıramıyoruz temizlikten ..
ay sorma bi de yok geç gelirim yok erken giderim tripleri yapıyorlar ,çok fena olmuşlar gözleri açılmış ,kardeşimin var tanıdık ihtiyacı olan varmış 50ye bile gelen varmış ,ben anlaşırsam 2 haftada bir alırım 100 tl eder mis gibi olur hiç uğraşmam diyorum

bence alma canım..doğru düzgün temizlemiyorlar..100 lira iyi para ben hamiletken bile almadım..gerçi yetişemiyorsunuzdur..çalıştığınız için kızlar..ben evdeyim tabii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…