Nöbetçi Muhabbetçi

eşimde de var bi 150 filan ama biz zaten çok almıyoruz ,yani kredi kartımız toplamda eşim ve ben 500 tl ancak oluyor çok olsa :KK34:
Ama arabayı sattık da ondan :KK34:
Araba varken kredi kartı 1000 den aşağı gelmiyordu :KK34:
Her haftasonu yemeklerde brunchlarda ankara civarında gezmelerde sürtüyordum :KK34:
Arabanın bakımı benzini derken kredi kartları şişiyordu ,şimdi onlar olmayınca bayağı rahatladık çok şükür
bizim burda kantin var market gibi piyasanın yarı fiyatı ordan alıyorum ben herşeyi genelde ,
bi aldığımız malzeme bize 2 hafta gidiyor ,
nakit olarak aldığımız da oluyor ,
mesela her hafta mutlaka balık yeriz ,
pazara giderz taze meyve almak için..
Elektirk ufo da yakıyorum akşamları 70 tl geliyor ,
su 40 tl,
doğalgaz sadece akşamları yakıyorum ayda 75-100 arası,
iki cep tel 50 tl,internet +ev telefonu 50 tl ,kira 700 ..
Ev kredisi toplamda 2250 + 1 sene 500 =2750 tl
aboo kaç lira oldu ula :KK60:
şimdilik ii gidiyor :nazar:
bizimde araba var ama brunchlarda sürtemiyom:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

1800 bizimki hesapladım..allah bereket versin..kolaylıklar versin hepimize..:26:

kızlar telefonları unuttum evde dahil..100 lira..yani 1900 oldu..biz ondan tatile çıkamıyoz galiba..
eşim emlakçı araba olmak zorunda birde ona 50 lira gelir telefon işte kullandığı için ..internette 50 lira şimdi hatırlardım...1950 yaptı..:KK53:

canım cry de ksaca diğer hatunlar öyle diyo..çalışsam 100 lira ayırırdım herhalde..

demi. Geçen ay harç yatırdığım için evin hiçbeşiyene para harcamadım.ç hepsini eşim aldı sattı. BENİM TEK DERDİM TEMİZLİK. YA. TEMİZLİK İÇİN BİRİNİ ALMAK İSTİYOM AMA 90 LİRAYA ÇIKARMIŞLAR GÜNDELİĞİ. BÜTÇEMİ ÇOK ZORLAYACAĞI İÇİN Bİ TÜRLÜ YAPTIRAMIYOM. HER GÜN EVE GİDİYOM DARMA DAĞINIK.

Son düzenleme:
bizimde araba var ama brunchlarda sürtemiyom:KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

yok valla tuvalete bile onunla gidiyorduk biz :KK60:
hiç boş durmazdık araba olunca bi haftasonu evde dursam sıkılırdım :KK1:
çok güzel oluyordu ama valla ,yine gidiyoruz ama o kadar değil tabi ,aklına esince gidemiyorsun araba olmayınca ,aklımıza neresi eserse çıkar giderdik ,
inş.en kısa zamanda araba alırz da gezmelere devam :KK1:
eşimle çok ii anlaşıyoruz bu konularda ,gezmeye eğlenmeye gelince paraya acımam valal gençlik kaç kere geliyor insanın önüne :21:

deloş bilkent köprüsünü biliyonmu tobba gelmeden hemen..köprünün altında bi yayaya araba çarpmış heralde..azcık bi ilerdede alt geçid var yaaa:KK50:
ambulans sesleri gelip duruyoduu bize. halada acı acı ötüyoo...demek buymuş. üzüldüm...

kızlar telefonları unuttum evde dahil..100 lira..yani 1900 oldu..biz ondan tatile çıkamıyoz galiba..
eşim emlakçı araba olmak zorunda birde ona 50 lira gelir telefon işte kullandığı için ..internette 50 lira şimdi hatırlardım...1950 yaptı..:KK53:

arabaya benzin..200...2150..lira oldu..:26:

Eşim emlakçı araba olmak zorunda birde ona 50 lira gelir telefon işte kullandığı için ..internette 50 lira şimdi hatırlardım...1950 yaptı..:KK53:

siz zaten tatil yöresinde değilmiydinzi:44:

yok valla tuvalete bile onunla gidiyorduk biz :KK60:
hiç boş durmazdık araba olunca bi haftasonu evde dursam sıkılırdım :KK1:
çok güzel oluyordu ama valla ,yine gidiyoruz ama o kadar değil tabi ,aklına esince gidemiyorsun araba olmayınca ,aklımıza neresi eserse çıkar giderdik ,
inş.en kısa zamanda araba alırz da gezmelere devam :KK1:
eşimle çok ii anlaşıyoruz bu konularda ,gezmeye eğlenmeye gelince paraya acımam valal gençlik kaç kere geliyor insanın önüne :21:

amin canım..alsan bir dert almasan ayrı bir dert...:KK49:

deloş bilkent köprüsünü biliyonmu tobba gelmeden hemen..köprünün altında bi yayaya araba çarpmış heralde..azcık bi ilerdede alt geçid var yaaa:KK50:
ambulans sesleri gelip duruyoduu bize. halada acı acı ötüyoo...demek buymuş. üzüldüm...
bilmemmi paris,aaa yayanın ne işi varmış koca yolda üst geçitten gçseymiş ..
arabaya benzin..200...2150..lira oldu..:26:

haline şükret yine de cry :KK34:sen bi de benimkini hesapla :KK43:

cry hoş geldin... kızlar...hkahveleri içmişiniz. oo sıra sohbetine de başlarmışız.. çayları getiriyorum hemen :)

Ambulans sesleri gelip duruyoduu bize. Halada acı acı ötüyoo...demek buymuş. üzüldüm...
inşallah önemli bişeyi yoktur:KK50:

bilmemmi paris,aaa yayanın ne işi varmış koca yolda üst geçitten gçseymiş ..

haline şükret yine de cry :KK34:sen bi de benimkini hesapla :KK43:

allah kolaylıklar versin canım ya..hepimize..
evlilik size ne öğretti diye bir topik vardı..üyelerin çoğu tasarruflu olmayı öğretti yazmış...bazılarıda bir daha asla evlenmemem gerektiği yazmış..:KK53:

demi. Geçen ay harç yatırdığım için evin hiçbeşiyene para harcamadım.ç hepsini eşim aldı sattı. BENİM TEK DERDİM TEMİZLİK. YA. TEMİZLİK İÇİN BİRİNİ ALMAK İSTİYOM AMA 90 LİRAYA ÇIKARMIŞLAR GÜNDELİĞİ. BÜTÇEMİ ÇOK ZORLAYACAĞI İÇİN Bİ TÜRLÜ YAPTIRAMIYOM. HER GÜN EVE GİDİYOM DARMA DAĞINIK.

ay bence de al cadu ben de öbür eve geçince alırım uğraşamam valla koca ev ,zaten haftasonu kendimize vakit ayıramıyoruz temizlikten ..
ay sorma bi de yok geç gelirim yok erken giderim tripleri yapıyorlar ,çok fena olmuşlar gözleri açılmış ,kardeşimin var tanıdık ihtiyacı olan varmış 50ye bile gelen varmış ,ben anlaşırsam 2 haftada bir alırım 100 tl eder mis gibi olur hiç uğraşmam diyorum

ay bence de al cadu ben de öbür eve geçince alırım uğraşamam valla koca ev ,zaten haftasonu kendimize vakit ayıramıyoruz temizlikten ..
ay sorma bi de yok geç gelirim yok erken giderim tripleri yapıyorlar ,çok fena olmuşlar gözleri açılmış ,kardeşimin var tanıdık ihtiyacı olan varmış 50ye bile gelen varmış ,ben anlaşırsam 2 haftada bir alırım 100 tl eder mis gibi olur hiç uğraşmam diyorum

bence alma canım..doğru düzgün temizlemiyorlar..100 lira iyi para ben hamiletken bile almadım..gerçi yetişemiyorsunuzdur..çalıştığınız için kızlar..ben evdeyim tabii..

X