- Konu Sahibi moonlight_sonata
evet cnm (1 kez) yaptım saçlarımı felaket kuruttu ve böle pul pul dökülmüştü dipler hemen bıraktım
çok teşekkür ederim canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet cnm (1 kez) yaptım saçlarımı felaket kuruttu ve böle pul pul dökülmüştü dipler hemen bıraktım
Evet sirkeli suylada duruladım Nurlum
cevap veren bulunur mu bilmiyorum ama 15-20 gündür eşim ben ve kızımda karbonatlı suyla yıkıyoruz.sorun benim saçlarımda,pamuk helva gibi oldular
1.saçım sarı röflelili,açıcıdan dolay mı böyle oldu?
2.ingiliz karbonatı bulamadım,normal karbonatla yıkıyırom ondan mı?
3.saçım çok yağlıdır,alışmadımı?
tamam mı dewammı bilemedm,akıl veren olur mu ki?
Ben de röfleden sonra kullanamamaya başladım. Bıraktım. Röfle çok etkili yani.benimki eczane karbonatiydi.
şampuan kullanmamak hoşuma gidiyor,ama saçlarım çok kötü
Dün ilk defa uyguladım, biraz acemiliğime geldi. Geç kurudu ama saçlarda bir hafiflik hissettim. Dün uyguladığım sirkem organik değildi, bugün aldım, tekrar uyguladığımda organik sirkeyi kullanmış olacağım, kendim yapsam daha iyi olurdu, inşallah birgün yapacağım. :)
yeniden uyguladın mı merak ettim, nasıl gidiyor denemeler? habersiz bırakma kediiiiiiii :))
Bende iki kere yikadim, kepek yapti normal mi ?
Aslında kepeğe iyi geliyordu, acaba iyi durulamadınız mı? Durulama kalitesi de çok önemliymiş.
Normalde kepek nedir bilmem durulamayi iyi yaptigimi dusunuyorum ama bu gecis konusu olabilir mi ?
Geçiş dönemide olabilir, ama benimde şu an pek deneyimim yok. Daha 3 defa denedim. Kepek sorunu olmadı ama ilk 2 yıkamada zor kurudu. 3. gayet iyiydi.