- 3 Şubat 2010
- 11.305
- 5.506
- 448
- Konu Sahibi moonlight_sonata
Bakım yağını tamamen arındırıyor mu ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
karbonat dediğiniz sey marketlerde satılan hamur kabartma tozu mu oluyor acaba? :26:
kabartma tozu diil mariq
karbonat
ama bazı karbonatların içinde başka karışımlarda oluyormuş
içindekilere bak
tek karbonat yazanı al
eczanede 100 gr 3 liraydı
metro marketlerde 2,5 kilosu 6 lira filanmış
karbonatlı suyu 1 aydır kullanıyorum
sirkeli suyuda fısfıslı bir şişeye koydum öyle kullanıyorum
epeydir yüzümde sivilceler var
saç diplerindede üç beş tane var
bugün cildiyeye gittim, sebatik egzama dedi
krem hap şampuan filan verdi bir hafta kullan gel dedi
saçların için hangi şampuanı kullanıyosun diye sordu
karbonatlı su dedim
gözlerini görmeliydiniz işte böyle oldu
aman Allah'ım nereden duyuyorsunuz bunları, nıç nıç nıç etti bide
karbonat alkalidir saç derine zarar verir bilip bilmeden neden kullanıyorsun güzel yavrum dedi
doğal olsun istiyorsan zeytinyağlı sabun kullan dedi
------
bu doktoru övdüler bana,
kadında tatminkar konuştu
8 9 aylık bir tedavi olacak eğer iki defa üst üste randevuna gelmezsen ben bakmıyorum dedi :44::44:
yazdığı ilaçlara güvensem karbonatlı suya laf etti güvenim azaldı :26::26:
yok dr doğru diyorsa bu kadar karbonatlı su şöyle iyi böyle doğal konuşmaları nasıl oluyor :26::26:
aklım karıştı
şimdi ne yapayım ben :44::44:
karbonat dediğiniz sey marketlerde satılan hamur kabartma tozu mu oluyor acaba? :26:
karbonatlı suyu 1 aydır kullanıyorum
sirkeli suyuda fısfıslı bir şişeye koydum öyle kullanıyorum
epeydir yüzümde sivilceler var
saç diplerindede üç beş tane var
bugün cildiyeye gittim, sebatik egzama dedi
krem hap şampuan filan verdi bir hafta kullan gel dedi
saçların için hangi şampuanı kullanıyosun diye sordu
karbonatlı su dedim
gözlerini görmeliydiniz işte böyle oldu
aman Allah'ım nereden duyuyorsunuz bunları, nıç nıç nıç etti bide
karbonat alkalidir saç derine zarar verir bilip bilmeden neden kullanıyorsun güzel yavrum dedi
doğal olsun istiyorsan zeytinyağlı sabun kullan dedi
------
bu doktoru övdüler bana,
kadında tatminkar konuştu
8 9 aylık bir tedavi olacak eğer iki defa üst üste randevuna gelmezsen ben bakmıyorum dedi :44::44:
yazdığı ilaçlara güvensem karbonatlı suya laf etti güvenim azaldı :26::26:
yok dr doğru diyorsa bu kadar karbonatlı su şöyle iyi böyle doğal konuşmaları nasıl oluyor :26::26:
aklım karıştı
şimdi ne yapayım ben :44::44:
Bu geçiş süresi ortalama ne kadar sürüyor ?bildigim kadarıyla karbonat sadece gecis sureci icin. cok uzun sureli kullanımlar icin degil. ilk etapta sacı SADECE SU İLE temizlenmeyenler icin gecisi saglayana kadar kullanılacak birsey.bir sure sonra karbonatta bırakılıyor.. no poo da asıl hedef sadece su ile temizlenen saclar... karbonatı surekli olarak kullanmak bazı sac tiplerine ve derisine zarar verebilir..
Bu geçiş süresi ortalama ne kadar sürüyor ?
Ben 2 defa yıkadım ilkinde sanırım karbonatı az koymuştum temiz olmadı saçım ikincide biraz normal koydum ama saçım keçe gibi oldu berbat yaptı saçımı yumuşacık daha dolgun daha güzel oldu diyenleri okuyunca şaşırdım saçımı o yıkamadan sonra 1 hafta zor toparladım anladım bana göre değilmiş bu iş.
Sirkeli suyla durulama yaptınız mı ?Benim saçlarım boyalı belki ondan daha çok kurutmuştur bilemedım.
ok cnm deneyim hemen bende zaten sirkeli su saça parlaklık canlılık verio kullanıyormda karbonata şaşırdm birtek dişlere yaramıyor saçada faydası varmş meger muckk tşkrler
julyycim denedin mi no poo olayını.. memnun kaldın mı?