• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri No poo şampuansız saç yıkama

Araştırma geliştirmeyi çok sefdiğim fazla mı belli oluyor neee??? :52: :8::9: bebem formülü verip sordurttuk eczaneye önden lakin öyle bir şey yokmuş cvb.ını alınca kolları sıvadım işin başına kendim geçtim. :34::10:

Canım benim yaaaaaa:))) ama ben de senin gibiyim. Sonuca ulaşana kadar yapmam gereken herseyi yaparım. Yeter ki isteyeyim ;)))

Bugün ben de denedim.Fakat fena saçım döküldü tararken.Bir de çok kuru oldu saçım.Elma sirkesi 3 çorba kaşığı koydum 2 bardak suya.Karbonat da 1 bardak suya 1 çorba kaşığı.Saçım normalde röfleli,ince telli ve kuru.İlerde düzelir mi acaba?

Bugün ben de denedim.Fakat fena saçım döküldü tararken.Bir de çok kuru oldu saçım.Elma sirkesi 3 çorba kaşığı koydum 2 bardak suya.Karbonat da 1 bardak suya 1 çorba kaşığı.Saçım normalde röfleli,ince telli ve kuru.İlerde düzelir mi acaba?
Saçın kuruduysa karbonat çok gelmiştir. O yüzden de dökülmüş olabilir.normalde dökülmeyi kesiyor çünkü. Ya da saçların yıprandıysa iyice o zaman da öyle oluyor, sertleşiyor.sirke çok gibi geldi bana.bir bardağa bir tatlı kaşığı sirke olacak .ona göre ayarla bir daha . Umarım faydasını görürsün canım. .

Saçın kuruduysa karbonat çok gelmiştir. O yüzden de dökülmüş olabilir.normalde dökülmeyi kesiyor çünkü. Ya da saçların yıprandıysa iyice o zaman da öyle oluyor, sertleşiyor.sirke çok gibi geldi bana.bir bardağa bir tatlı kaşığı sirke olacak .ona göre ayarla bir daha . Umarım faydasını görürsün canım. .

Dediğin gibi deniyim.Teşekkür ederim. :)

bu yöntemi kullananlar bi kac sene sonra sadece suyla bile yıkayabiliyorlarmış saçlarını,ben daha böylesine denk gelmedim ama bakalım:) aramızda çok uzun zamandır kullanan var mı?

kızlar benim çok ilgimi çekti bu konu. Denemek isterim tabi ama şöyle bir durum var:
Ben saçlarımı sarıya boyuyorum birkaç aydır. ilk boyamada da açıcı kulandım yıprandı (Tabi bunun dip boyası var bir de zamanla renk cansızlaşıyor boya akıyor tekrar geçmek gerekiyor üstünden). Banyodan sonra serum ve keratin spreyi kullanıyorum. Son banyomdan sonra ne düzleştirici ne maşa ne de saç kurutma makinesi.... Üç gündür örüyorum saçlarımı. Bu akşam yıkayacağım ama sabah saçlarıma (keşke yapmasaydım) saç spreyi kullandım. Bende de işe yarar mı sizce? Ha bir de banyodan sonra saç uçlarıma yıpranmış olduğu için badem ya da hint yağı sürüyorum yağlandırmayacak ölçüde. buna devam edebilir miyim? Saç boyası olanlar da kullanabilir mi?

Son düzenleme:
Dün ilk kez denedim.
Görüntüde saçlarım temiz oldu , yumuşaklığıyla ilgili de sorun yaşamadım.
Fakat ben saçlarımı ağır hissettim , nasıl desem hafiflemiş , temizlenmiş hissi uyanmadı bende.
Yine de net fikir edinebilmek adına, bir süre devam etmeyi planlıyorum ,

ben de denedim bugün.şampuanın köpüğüne öyle alışmışım ki 'hadi köpürsene yaa lütfen' der gibiydim :) ilk yıkama zordu,saçlarım arındı mı arınmadı mı farkedemedim baya suya tuttum.şimdilik tabi iyi kötü yorum yapamıycam biraz sabırlı olmak lazım:)

Back