nl arkada olanlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi AswangCullen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
değerli sanatçı cezmi ersöz :kedi:

tabi var olmaz mı... beyonce halamın kızı olur.. jennifer de sevgilimin eski kız arkadası.. kahretsin benim yüzümden ayrıldılar.... elinden aldım =))) brad pitt de bana hasta olurdu.. yüz vermeyince angelina ya koştu.. az ağlamadı angelinanın omzunda benim için o it oğlusuuuuuuuuuuuu =)))) kaydirigubbakcemile3 şaka bi yana da sinan özen amcamın torunu ama istanbulda doğup büyüdüğü için hiç tanımadım kendisini...

özgül kavruk (parmaklıklar ardında dizisindeki beray )
okuldan sıra arkadaşım ...

korhan saygıner şarkıcı (zuhal topal ın eşi)

Ünlü arkadaşım yok ama nasip kısmet olurda ilerde ünlü olacam o zaman sizler de benim arkadaşlarım olursunuz o zaman hiç dert etmeyin yani :lepi::teytey::teytey: :teytey:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bizim de uzak akrabamiz, Abdullah gul peh, akrabamizin oldugunu bile bilmez kendileri, dayimin esinin, amcasinin mi ne oglusu olurmus breh breh breh, bende iki yil oluyor ogreneli:sinifsinif:akannehir

Bizim de uzak akrabamiz, Abdullah gul peh, akrabamizin oldugunu bile bilmez kendileri, dayimin esinin, amcasinin mi ne oglusu olurmus breh breh breh, bende iki yil oluyor ogreneli:sinifsinif:akannehir

ahaa git aklını çel kızz:jeyyar: yönetimi ele geçirr kaydirigubbakcemile3

burcu kara akrabam..gamyoncuiremsu

Melekler Korusun'daki ıpek yani Özge Özpirinççi. Aynı zamanda ingilizce öğretmenimin kızıydı kendisi...

Bülent Arınç babamın çocukluk arkadaşı.
Yılda bir telefonla falan görüşüyolardı ama artık çook meşgul....

hangi birini sayayım

ERGUN GÜRSOY babamın kuzeni.iyiliğine çok iyidir allah razı olsun bizede hastaneler konusunda çok yardım etti Rabbim bin kere razı olsun yaptıklarını karşısına çıkarsın inşallah.

hiç ünlü tanıdığım yok benim yaaa
bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile

Kıslar annemin teyzesinin oğlu hababam sınıfında oynamış küçük bi sahnede accuk görünmüş .. şincik bu sayılırmı küüü

adak dagıtmadın mı paçayı ucuz kurtardım deyi:icecream::icecream:

devrim saltoğlu.. asmalı konak ın seyhanı(özcan denizin kardeşi).. yan komşumuzun yeğeni. tiyatro okulunu burda okudu ve o süreçte burda kaldı.. o zaman meşhur değildi,selam sabah vermiyodum .. sonra bi dizilere başladı Allaaaaaah delikafadulden arada bi gelir hala ..
ama figüran derseniz akrabalar doluuu..başta abim olmak üzere :dance:

Son düzenleme:
aaa bende biliyorum o olayı bizim orda olmuştu balıkçılardı galiba ama evlenmemiş nişanlanmış diye biliyorum ben sonra bırakmış işte sen istanbulun neresindesin?

aaa bende biliyorum o olayı bizim orda olmuştu balıkçılardı galiba ama evlenmemiş nişanlanmış diye biliyorum ben sonra bırakmış işte sen istanbulun neresindesin?

bende evlenmiş olduğunu biliyorum canım evlendiği kişiyide tanıyorum istanbul gaziosmanpasa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…