- 29 Mart 2009
- 4.240
- 794
- 163
- Konu Sahibi AswangCullen
değerli sanatçı cezmi ersöz :kedi:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ünlü arkadaşım yok ama nasip kısmet olurda ilerde ünlü olacam o zaman sizler de benim arkadaşlarım olursunuz o zaman hiç dert etmeyin yani :lepi::teytey::teytey: :teytey:
Bizim de uzak akrabamiz, Abdullah gul peh, akrabamizin oldugunu bile bilmez kendileri, dayimin esinin, amcasinin mi ne oglusu olurmus breh breh breh, bende iki yil oluyor ogreneli:sinifsinif:akannehir
burcu kara akrabam..gamyoncuiremsu
ben gördüm senin yerine hemde plajda yanyana güneslendik iki de bir icecegimi kontrol ettim acaba bisey attimi diye esimde ikidebir kendine mukayyet ol diye tembihlerdi:roflol::roflol::roflol:
isin sakasi kibar adammis ama ínsanlarla selamlasmayi seviyor
adak dagıtmadın mı paçayı ucuz kurtardım deyi:icecream::icecream:
aaa bende biliyorum o olayı bizim orda olmuştu balıkçılardı galiba ama evlenmemiş nişanlanmış diye biliyorum ben sonra bırakmış işte sen istanbulun neresindesin?ebru gündeş ilk evliliğini bizim mahallede komşu oğlu ile yaptı ben küçüktüm ama hatırlıyorum hayal mayal ebru o zaman çok çirkindi çok zayıftı ünlü değildi zaten sonra boşanmışlar işte sanatçı olmuş
aaa bende biliyorum o olayı bizim orda olmuştu balıkçılardı galiba ama evlenmemiş nişanlanmış diye biliyorum ben sonra bırakmış işte sen istanbulun neresindesin?