nl arkada olanlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi AswangCullen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
çok var zemuszemus

BKM mutfaktan akrabam deıl ama arkadaşım .. ismini vermiyim cunku kendısınden pek hosnut deılım fazla havalı burnu kalkıyor ara sıra

çok ünlü ile tanışmıştım ama sevmıyorum ben bunları tv onunde pek bir cici biciler ama arka tarafta haspamların havalarından gecılmıo .. halbukı hepsı halkamal olmus lar haberlerı yok :D

Ünlü Sinema Yönetmeni Ülkü Erakalın ve Metin Serezli ile sık görüşürüz. Ediz Hun, Tomris Oğuzalp, Zeki Alasya ile tanışmak nasip oldu. Emrah, Kıraç, Volkan Konak gibi daha bir çok kişi ile karşılaştım.

İlker Aksum eşimin arkadaşı, Tüm bu isimlerle işim ve eşim dolayısı ile tanıştım

eski erkek arkadaşım futbolcu, o dönem Beşiktaş'taydı.
son sevgilim de iyi bi gazeteci,tv'den tanınan biri.
var yani bende ünlü çok. hele futbolcuların bi çoğunu tanıyorum eski erkek arkadaşımdan ötürü.

vayyy kanka nebeerrr.

var feridun düzağaç akrabamız nurgul yeşilçay,ayberk pekcan(kurtlar vadisi ve yaprak dökümünde oynuo) tanıorum yakından hele nurgulu yediği içtiğini bilorum her ne kadar kendisi içmem desedekaydirigubbakcemile3
kıvanç tatlıtugunda latif doganında bizim yazlıkta (mersinde ) evleri var bikeresinde latif doğan içip içip gece bagıra bagıra küstüm küstüm die türkü sölüodu rahatsız olup şikayet etmişlerdi jandarma fln gelmişti kaydirigubbakcemile3

feridun düzağaç idolum şarkıları sesi number one:lepi:

küçük ibo şu anda karşı komşumuz...

oğuzhan koç sınıf arkadaşımdı liseden.yine eser yenenler de bizden 1 dönem üst sınıftaydı

Vaayy be KK'ya bak megerse.Bizde de zeki mürenin bir akrabası eniste vardı rahmetli oldu ama baya önce.

anaaaam benim niye yok ünlü akrabam acaba? bak kıskandım şimdi çok :1ninca:

benim hiç ünlü tanıdığım olmadı ki....:çok üzgünüm:

cengiz kurtoğlu babamın yakın arkadaşıdır.bide eşimin hemşerisi samimi arkadaşı davut güloğlu var:kedi:

özgül kavruk (parmaklıklar ardında dizisindeki beray )
okuldan sıra arkadaşım ...

korhan saygıner şarkıcı (zuhal topal ın eşi)

özgülkavruğu çok beğenirim,hem güzellik açısından hemde oyunculuğu açısından...

Şimdi burada isim isim söylemek garip olacak ama pek çok kişi var aslında...

Akrabalarım,Demet Akalın (görüşmüyoruz)
Devrim Nas...(pek yakın değiliz)

Ama ben bir dönem organizasyon işi yaptığım için ve ıKSV de uzun zaman çalıştığım için yakından tanıma fırsatı bulduğum ünlü çok...

En sevdiklerim ve sık görüştüklerim Mehmet Ali Alabora ve Okan Bayülgen...

okan bayülgeni tanıdığın ve sık görüştüğün için çok şanslı olduğunu söylememe gerekbile yok:)
zekasına ve kültürüne hayranım...şu ülkede gerçekten tanışmak isteyeceğim bikaç kişiden biridir....

bende şöyle bir düşündümde bikaç bişey çıktı bendende :))

hayko cepkinin bateristi liseden arkadaşım...

ezel dizisinde ezelin gençliğini oynayan çocuk nişanlımın üniversiteden arkadaşı,zaman zaman görüşürler..

ceyhun yılmazın babasını babam tanır keza gürgen öz ünde...(okan bayülgenin programında skeçlerde oynardı,sinema filmleri ve dizilerde oynamışlığıda vardır) ayrıca ortaokulda aynı okuldaydık...

murat bozla aynı liseden mezunuz,ben ve nişanlım....

annemlerinde var bikaç tane ama aklıma gelmiyor şimdi...yanlış hatırlamıyorsam şarkıcı yeliz annemlerle aynı mahalledenmiş gençken...

köksal toptan hısım gibi bişey sanırsam,dedemin falan yakın arkadaşıymış bi zamanlar,oturmalara falan gidilirmiş zamanında...

tarkanla ufak çaplı bir tanışıklığımız var,14 yaşlarındaykene,görüşme falan yok tabi...bir konser sonrası yanına gitme imkanı bulmuştum.....

barış mançoyla annem tanışmış zamanında,imzalı resim falan almış....

çok yakın bir dostumun halası ceyda düvenciyle baya samimiydi,hala görüşürlermi bilmiyorum...

bir milletvekilide annemin arkadaşı..isim vermiyim...

istanbul sanayi odası başkanı annemin ilkokul arkadaşı....

şu an aklıma gelenler bunlar,vardı bikaç birileri daha ama hatırlayamadım şu an...

türk sinemasının kalleş adamlarından kudret karadağ 1-2 sene önce bizim burda oturuyodu ama taşındı

edip akbayram arkadaşımın eniştesi :) ama sevmem zaten görmedim de..

Beren Saat'in ananesi benim komşum... sayılıyo müüü.... :kahve:

ufuk özkan benim annemin baba tarafından akrabasıı...orhan gencebay eniştemin askerlik arkadaşıymışşş..asenanın annesii bizim burda oturuyoduu asena gidip geliyomuş ama ben hiç görmedimmm:D rahmetli kıvırcık Ali de bizim buralarda oturuyodu eşiyle ayrıydı ama sürekli benim ilkokuluma gelirdi çocukları için..bu kadardır heraldeee:D

Back