nl arkada olanlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi AswangCullen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
merhaba kızlar benim eşimin arkadaşı bengü var çok sevimsiz ama ben sevmiyorum onu

bengü hoş bir bayan deel zaten mirmirmirmir

Amaaan ünlü ünsüz deel herkez kendince özeldir bencee :içelim: özel olmak için şöhrete gerek yok gamyoncuiremsu ben memnunum şahsen çewremde ünlü olmaya :hooray:ama bi dizide de oynamak fena olmaz dı hani sengözlerimebaksanab

Son düzenleyen: Moderatör:
aslı tandoğan nez ayten soykök yasemın öztürk şahsenem bunlar yakınen tanıdıklarım devamını daha sonra tekrar yazarım

ebru gündeş ilk evliliğini bizim mahallede komşu oğlu ile yaptı ben küçüktüm ama hatırlıyorum hayal mayal ebru o zaman çok çirkindi çok zayıftı ünlü değildi zaten sonra boşanmışlar işte sanatçı olmuş

ebru gündeş ilk evliliğini bizim mahallede komşu oğlu ile yaptı ben küçüktüm ama hatırlıyorum hayal mayal ebru o zaman çok çirkindi çok zayıftı ünlü değildi zaten sonra boşanmışlar işte sanatçı olmuş

ebru gündeş küçükken ailesiyle bo<züyükte oturuyormuş..çingene kızı tipik :)

ebru gündeş küçükken ailesiyle bo<züyükte oturuyormuş..çingene kızı tipik :)

yok kız biz bozüyükte oturmuyoduk ama delikafaduldeno nerde oturuyodu bilmem ama bizim mahallede evlendi bi çocukla sonra ebru meşhur olucam ben deyip kaçmış gitmiş hatta evin yakınlarında bi fotoğrafçı var ebrunun gelinlikli fotoları hala duruyo camekanda fotocuda hava yapıyo işte ben çektim diye:hulya:

eşim mardinli olduğu için
murat kurşunu accuk tanıom.. tarzımız olmadığı halde ayıp olmasın diye birkaç kez çıktığı barlara gitmiştik
mardinli güzel yarimde favori şarkım o kdar :teytey:

var feridun düzağaç akrabamız nurgul yeşilçay,ayberk pekcan(kurtlar vadisi ve yaprak dökümünde oynuo) tanıorum yakından hele nurgulu yediği içtiğini bilorum her ne kadar kendisi içmem desedekaydirigubbakcemile3
kıvanç tatlıtugunda latif doganında bizim yazlıkta (mersinde ) evleri var bikeresinde latif doğan içip içip gece bagıra bagıra küstüm küstüm die türkü sölüodu rahatsız olup şikayet etmişlerdi jandarma fln gelmişti kaydirigubbakcemile3

Feridunnnnnnn seviyorum onu . çok şanslısın ya keşke Feridun benim amcam olsa :D

nihat dogan:roflol:
esimin diger köyündenmis amcaoglullarini tanirmis..

nurı alca ve esı cok ıyı babamın arkadasları tabı bende babamın yanında calıstıgım ıcın cok yakınız..
sanatcı ekın sag olsun cok ıyı bı dosttur...ozu sozu bır..
butun unluler ıle dıyalogllarım oldu ısımızden dolayı ama hep mesafelı oldugum ıcın uzakda kaldım...bır cogu ıle arada konusur ve gorusuz ..zaten devamlı ıs yerıne gelırler..ust katımızdada unlu bırı oturuyo ama oda sayemde kkyı takıp etttıgı ıcın ısım vermemı ıstemıyo :))))))

emel müftüoğlu,mehmet ağar annemin uzaktan akrabaları ama emel i görmedim hiç.mehmet ağarı gördüm bikaç kez ama hiç sevmem kendisini

Selami şahin uzaktan akrabam ayda yılda bir görulşuruz ayrıca en yakın arkadaşımın dayısı olur kendisi
Yeliz yeşilmen okuldan arkadaşım göruşmuyoruz yıllardır unlu olunca unuttu geldiği yeri
bide adnan şenses i tanıyorum komşumun uvey abisi :)

ha bide ibrahim tatlısesin kardeşiyle annesini yakından tanıyorum ama kendisiyle taşmak nasip olmadı (iyiki olmadı hiç sevmem kendisini)

stüdyo ve organizasyon işiylede uğraştığım için birçok müzik grubunu tanıyorum sengözlerimebaksanab

yok anacım kimsecikleri tanımam tv nin dışında da görmedim

Back