nl arkada olanlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi AswangCullen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gece Yolcuları, Ümit Karan, Gazete ve Tv'daki tanıdığınız ünlülerin bi çoğu (gazeteci ve TVcu), eski manken Canan Mutluer, Yalçın Dümer, Onur Mete, Nadide Sultan, Tomris ıncer, Murat Daltaban, Şebnem Dönmez, Vatan Şaşmaz, Göksel Arsoy, Özlem Tekin, Emre Irmak, Tilbe Saran

şimdilik aklıma gelenler bunlar

Nurgül Yeşilçay la lise de aynı okuldaydık.

Son düzenleme:
Gece Yolcuları, Ümit Karan, Gazete ve Tv'daki tanıdığınız ünlülerin bi çoğu (gazeteci ve TVcu), eski manken Canan Mutluer, Yalçın Dümer, Onur Mete, Nadide Sultan, Tomris İncer, Murat Daltaban, Şebnem Dönmez, Vatan Şaşmaz, Göksel Arsoy, Özlem Tekin, Emre Irmak, Tilbe Saran

şimdilik aklıma gelenler bunlar

Arkadaşlarının tümü ünlü desene :)

Benimde yok ünlü tanıdıgım ,cok büyük bir eksiklik ya sositososito

canım ailem dizisinde oynayan kenan (oktay gürsoy). şimdide aşk ve cezada oynayacak. onunla biraz muhabbetimiz olmuştu ama o zamanlar ünlü değildi.

bir ara yönetmen olan eniştem(mesut taner) sayesinde bir dizi(mahsun kırmızıgül'ün tutmayan dizisi):)) setinde çalıştım çook eskiden o ara bi kaç kişiyle sohbet muhabbetimiz oldu ama yıllara dökülen bir dostluk kurmadık tabiiki:))) alp kırşan yakın arkadaşımızdır eşim vesilesi ile ve alp'in yanında takılan bir sürü manken oyuncu vs tanışıklığımız ve sohbetimiz var mesela fatih aksoy , yonca evcmk,özlem yıldız,atilla saral,murat mısırlı , izel ve acun ılıcalı , zeynep tokuş.birde cahide sayfiye ve aljamalda gösteri yapan yiğenim ati hala:)))kendileride birazcık ünlenmiş bulunmakta en azından jet sosyete tarafından tanınan bir ünlü:))))

bilmem kaç senesinin türkiye güzeli sadiye erik komşumuzun kızıydı:):) pek bi havalı dolaşmıştı yarışmadan sonra mahallede...

bilmem kaç senesinin türkiye güzeli sadiye erik komşumuzun kızıydı:):) pek bi havalı dolaşmıştı yarışmadan sonra mahallede...

hatırladım onu:) Gökhan Özenin klibinde oynamıştı,bir 10 sene vardır:) güzel diildi

Kenan imirzalioğlu arkadaşımın kuzeni biz lisedeyken evlerine gelmişti dersi asıp onlara kaçmiştık.

Okumasam hatırlamazdım buyrunnnnnnnnn

Tanıdığım futbolcu ve basketbolcular var. Yine tanıştığım ünlü sanatçılar var ama arkadaş diyince fisfisfis
Onur Pehlivan (Dj xxxL) dert ortağım, çok sevdiğim arkadaşımdır opuyorumnanaktan

benim kuzeninle ozcan deniz cok yakin arkadas hatta ablami klibinde oynatmak bile istedi ama annem izin vermedi:olmaz:kaydirigubbakcemile3

Beren Saat :delphin:

cok yakın bi arkadaşımın liseden sınıf arkadaşıydı.
2 kere buluşmalarımıza o da gelmişti.
o zaman meşhur değildi tabi.
ortamdan mı bilemiyorum pek bi sessizdi :delphin:

kıvanç tatlıtuğu tanıyan yokmu? :kedi:

Kadir inanır'ın yeğeni annemin en samimi arkadaşı,ama ben en cok kadir inanırın ablasını severim zemuszemus o da beni çok sever opuyorumnanaktan bu arada bir insanın bakışları bu kadar keskin ve derin olamaz :1ninca:

Güzel sanatlardan mezun olduğum için son zamanlarda dizilerde ve parodilerde çıkan bir çok oyuncu arkadaşım...

...........................................................................................bunu yazarken taninicaz simdi neme lazim

Back