Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kızlar adet olacakmış gibi biraz karın ağrım var.Çatlama iğnesinin 6.günü daha.Acaba erken adet mi olacam moralim bozuldu 🥺

Kızlarrrrrr ben geldimmmm müjde ile🥰❤️bebeğin kalp atışlarını gördük minik civcivim sağlıklı çok şükür civcivlerim de olabilir şöyle anlatayım şuan us göre 6+1 deyim tek kese göründü iki tane yaklaşan cisimden birisi kesin bebiş kalp atşışı var bir cisimin ise netliği kesin değil kalp atışı daha belli değil yolk kesesi de olabilir dedi ama embriyoyada benziyor dedi değerinde yüksek dedi ama şuan için bişi diyip yanılamam dedi ayın 7snde tekrar kontrolüm var hayırlısı neyse o olsun en son değerim 5.haftamda 10240.58 di paylaşmak istedim rabbime emanet kısmetimiz de ne varsa rabbim onu nasip etsin🥰❤️🐣sizce nası ilerler yoldaşlarımmmmm?Bakın bugün güzel haberler bir gebemiz daha mevcut hep güzel haberler alalım dualarım hepinizle varsa çifte dua alıyorsunu rabbim yanınız da olsun🥰❤️
Oy benimm bebeğimin iki civcivi geliyor sonunda rabbim en güzel hedıyesını sundu 🤗🙈🤲🎈❤saglıkla gelcekler inşallah darısı bizlerin başına 🫣

Ya ne diceğimi bilemedim zor tecrübelide olsan zor inşallah olur bu ay tedaviniz olumlu olur
Kızım Çok yalnız arkadaş canlısı kardeşi olsun istiyorum o yüzden nasıl olur bilmiyorum bu ilk Ayımdı deniyeli olmadı 3 yaşında birlikte büyürler dedim benimde zor olucak gibi 1 yıldır geçmeyen egzama var elimde o beni daha çok yıpratıyo, doktoruma kontrole gittim kilodan dolayı zayıflamamı önerdi yoksa zor geçer hamileliğin dedi veremiyorum denemedimde zaman kaybetmekte istemiyorum kızım büyüyo öyle her anlamda yıpranıyosun, ne kadar süre denediniz 2. İçin
çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede hedefinize ulaşırsınız canım. sağol canım amin inşallah sizinde olur rn kısa sürede 🤲 kesinlikle zaman kaybetme elinden geleni yap Rabbim nasip eder eminim buna. benim kızım 7 yaşına girdi 6 yaşına kadar eşim istemedi sonra benim zorumla istedi 5 ay sonra çift çizgiyi gördüm ama sağlıksızdı. 5 haftalık kalmıştı düştü. sonra kürtaj felan oldum sonrasında denemelere rağmen olmadı. sonra doktora gittim film çekildi o ay olmadı sonra klomen verdi şuan beklemedeyim inşallah olur diyorum Rabbim büyüktür Rabbim herkese nasip etsin. beklemek zor ama doktor fazla düşğnme akışına bırak dedi yoksa olmaz dedi.

Benimde 2018 yılında bir kürtajım var bebek oluşmamıştı boştu ondan sonra zaten sprali taktırmıştım . Rabbim hayırlısını nasip etsin insan gerçekten etkileniyor bu streste hormonları etkiliyor tabi
kesinlikle doktorumda öyle dedi sakın stres yapma belirti arama sürekli dedi olmaz yoksa dedi. inşallah cnm inşallah 🤲 Rabbim nasip eder isteyen herkese.

Kızlar merhaba herkese öncelikle gebelere sağlıkla kucağına almalarını henüz bekleyenlere de sağlıklı pozitifler diliyorum kendimle beraberr, ben de bu ay femara kullanmıştım 12 ocakta 22 mm olmuştı yumurtam iğne oldum şimdi iğneden sonraki 10. Gün bitiyor bugün hiç gebelik testi yapmadım daha bekliyorum bana da dua eder misiniz bu ay sağlıkla gebe kalayım 🫶🏼🫶🏼 kasım ayında kimyasal yaşadım o zaman da femara kullanmıştım ama kendiliğinden çatlamıştı aralıkta boş bırakalım dedi doktor ilaç vermedi ama gebelik de olmadı şimdi 2. Kez kullandım femara inşallah olmuş olsun dualarınızı bekliyorum 💐💐

Kızlarrrrrr ben geldimmmm müjde ile🥰❤️bebeğin kalp atışlarını gördük minik civcivim sağlıklı çok şükür civcivlerim de olabilir şöyle anlatayım şuan us göre 6+1 deyim tek kese göründü iki tane yaklaşan cisimden birisi kesin bebiş kalp atşışı var bir cisimin ise netliği kesin değil kalp atışı daha belli değil yolk kesesi de olabilir dedi ama embriyoyada benziyor dedi değerinde yüksek dedi ama şuan için bişi diyip yanılamam dedi ayın 7snde tekrar kontrolüm var hayırlısı neyse o olsun en son değerim 5.haftamda 10240.58 di paylaşmak istedim rabbime emanet kısmetimiz de ne varsa rabbim onu nasip etsin🥰❤️🐣sizce nası ilerler yoldaşlarımmmmm?Bakın bugün güzel haberler bir gebemiz daha mevcut hep güzel haberler alalım dualarım hepinizle varsa çifte dua alıyorsunu rabbim yanınız da olsun🥰❤️
çok sevindim cnm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. inşallah 🤲 ikinci civcivide haftaya görürsün canım 🥳💐 tebrik ederim

Kızlarrr size tavsiyem eğer yapabilesiniz soğan suyu kürüne başlayın hepinizin olmasa bile bir çocuğunuzun gebeliğine elim değer diye düşünüyorum çünkü benim ergenliğimden beri çatlamadan yumurtam soğan suyu ile kendiliğinden çatlamış bitkisel şeyleri de denemek gerekiyor bir kez daha anladım ❤️

Kızlar adet olacakmış gibi biraz karın ağrım var.Çatlama iğnesinin 6.günü daha.Acaba erken adet mi olacam moralim bozuldu 🥺
Canım ümit vermek istemem ama benim gebe olduğumu öğrendiğim ay iğne zamanlarında hiç belirtim yoktu fakat 5.6. Günlerde şiddetli regl olacak gibi kaşık ağrılarım olmuştu sonra sonra kesilmeden az az devam etmişti meğer yerleşme sürecindeymişim sonra da pozitif gördüm dediğim gibi çok ümitlendirmek istemiyorum ama güzel belirtiler 🫶🏻

X