İnşallah canm teşekkürlerStres yapma canım daha cok gençsin tekrardan hamile kalırsın merak etme
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canm teşekkürlerStres yapma canım daha cok gençsin tekrardan hamile kalırsın merak etme
Çok sevndm hayırlı olsun inşallah çok güzel haberler verirsin bizeCanımm hamileyim çok şükür kan değerim 15 çıktı daha çok çok yeni dediler
Ay inşallah canım ya anlamadım ama ben bakalımherkes gebiş bu ay bak görSağlıkla büyüsün minnoşun canım benim veya minnoşların çok sevindim Ne güzel çoğalıyor gebelik haberleri.İnŞAllah burdan hepimiz hamile olarak çıkarız bu ay inşallah
Bende öyle düşünüyorum inşallah canım inşallahAy inşallah canım ya anlamadım ama ben bakalımherkes gebiş bu ay bak gör
Oy benimm bebeğimin iki civcivi geliyor sonunda rabbim en güzel hedıyesını sundu ❤saglıkla gelcekler inşallah darısı bizlerin başınaKızlarrrrrr ben geldimmmm müjde ilebebeğin kalp atışlarını gördük minik civcivim sağlıklı çok şükür civcivlerim de olabilir şöyle anlatayım şuan us göre 6+1 deyim tek kese göründü iki tane yaklaşan cisimden birisi kesin bebiş kalp atşışı var bir cisimin ise netliği kesin değil kalp atışı daha belli değil yolk kesesi de olabilir dedi ama embriyoyada benziyor dedi değerinde yüksek dedi ama şuan için bişi diyip yanılamam dedi ayın 7snde tekrar kontrolüm var hayırlısı neyse o olsun en son değerim 5.haftamda 10240.58 di paylaşmak istedim rabbime emanet kısmetimiz de ne varsa rabbim onu nasip etsinsizce nası ilerler yoldaşlarımmmmm?Bakın bugün güzel haberler bir gebemiz daha mevcut hep güzel haberler alalım dualarım hepinizle varsa çifte dua alıyorsunu rabbim yanınız da olsun
çok geçmiş olsun inşallah en kısa sürede hedefinize ulaşırsınız canım. sağol canım amin inşallah sizinde olur rn kısa sürede kesinlikle zaman kaybetme elinden geleni yap Rabbim nasip eder eminim buna. benim kızım 7 yaşına girdi 6 yaşına kadar eşim istemedi sonra benim zorumla istedi 5 ay sonra çift çizgiyi gördüm ama sağlıksızdı. 5 haftalık kalmıştı düştü. sonra kürtaj felan oldum sonrasında denemelere rağmen olmadı. sonra doktora gittim film çekildi o ay olmadı sonra klomen verdi şuan beklemedeyim inşallah olur diyorum Rabbim büyüktür Rabbim herkese nasip etsin. beklemek zor ama doktor fazla düşğnme akışına bırak dedi yoksa olmaz dedi.Ya ne diceğimi bilemedim zor tecrübelide olsan zor inşallah olur bu ay tedaviniz olumlu olur
Kızım Çok yalnız arkadaş canlısı kardeşi olsun istiyorum o yüzden nasıl olur bilmiyorum bu ilk Ayımdı deniyeli olmadı 3 yaşında birlikte büyürler dedim benimde zor olucak gibi 1 yıldır geçmeyen egzama var elimde o beni daha çok yıpratıyo, doktoruma kontrole gittim kilodan dolayı zayıflamamı önerdi yoksa zor geçer hamileliğin dedi veremiyorum denemedimde zaman kaybetmekte istemiyorum kızım büyüyo öyle her anlamda yıpranıyosun, ne kadar süre denediniz 2. İçin
kesinlikle doktorumda öyle dedi sakın stres yapma belirti arama sürekli dedi olmaz yoksa dedi. inşallah cnm inşallah Rabbim nasip eder isteyen herkese.Benimde 2018 yılında bir kürtajım var bebek oluşmamıştı boştu ondan sonra zaten sprali taktırmıştım . Rabbim hayırlısını nasip etsin insan gerçekten etkileniyor bu streste hormonları etkiliyor tabi
benimde 7 yaşında kızım ama arada o zaman farkını bırakmayacaktık tembelleşiyor yumurtalar. olur ama inşallah sadece zaman inşallahEvet 7 yaşında bir kızım var canım
Rabbim tez zamanda nasip etsin canımHayır ben bişey kullanmadan deniyorum 1 kızım var çok şükür 2. Düşünüyorum
Canım inşallah bakalım 7sinse gideceğim o zaman belli olacak birisinin kalp atışı varOy benimm bebeğimin iki civcivi geliyor sonunda rabbim en güzel hedıyesını sundu ❤saglıkla gelcekler inşallah darısı bizlerin başına
Diğerininde olur Allahın izniyleCanım inşallah bakalım 7sinse gideceğim o zaman belli olacak birisinin kalp atışı var
çok sevindim cnm Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin. inşallah ikinci civcivide haftaya görürsün canım tebrik ederimKızlarrrrrr ben geldimmmm müjde ilebebeğin kalp atışlarını gördük minik civcivim sağlıklı çok şükür civcivlerim de olabilir şöyle anlatayım şuan us göre 6+1 deyim tek kese göründü iki tane yaklaşan cisimden birisi kesin bebiş kalp atşışı var bir cisimin ise netliği kesin değil kalp atışı daha belli değil yolk kesesi de olabilir dedi ama embriyoyada benziyor dedi değerinde yüksek dedi ama şuan için bişi diyip yanılamam dedi ayın 7snde tekrar kontrolüm var hayırlısı neyse o olsun en son değerim 5.haftamda 10240.58 di paylaşmak istedim rabbime emanet kısmetimiz de ne varsa rabbim onu nasip etsinsizce nası ilerler yoldaşlarımmmmm?Bakın bugün güzel haberler bir gebemiz daha mevcut hep güzel haberler alalım dualarım hepinizle varsa çifte dua alıyorsunu rabbim yanınız da olsun
İçimi rahatlattın gel bi öpiim yaa sabahtan beri okumadığım yer kalmadı internette.Yengem de ters rahimli ve bunu doğumda öğrendi 2 çocuğu var hiç dert etme:)))
Canım ümit vermek istemem ama benim gebe olduğumu öğrendiğim ay iğne zamanlarında hiç belirtim yoktu fakat 5.6. Günlerde şiddetli regl olacak gibi kaşık ağrılarım olmuştu sonra sonra kesilmeden az az devam etmişti meğer yerleşme sürecindeymişim sonra da pozitif gördüm dediğim gibi çok ümitlendirmek istemiyorum ama güzel belirtilerKızlar adet olacakmış gibi biraz karın ağrım var.Çatlama iğnesinin 6.günü daha.Acaba erken adet mi olacam moralim bozuldu
Haftaya netleşir kuzum inşallah ama bir de iki de olsa sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallahhhhhAy inşallah canım ya anlamadım ama ben bakalımherkes gebiş bu ay bak gör
İnşallah canımmmDiğerininde olur Allahın izniyle
Aminnnnn inşallahhh canımmmmHaftaya netleşir kuzum inşallah ama bir de iki de olsa sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin Rabbim inşallahhhhh