Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Kızlar hepinize günaydın bu sabah yaptıgım testlerim 8.günüm bugun baya silikleşmeye başlamış artık sabah gittim dört tane test aldım 3gün daha tekrarlıcam bakalım negatiften sonra pozitife döncekmi
Kızlar hepinize günaydın bu sabah yaptıgım testlerim 8.günüm bugun baya silikleşmeye başlamış artık sabah gittim dört tane test aldım 3gün daha tekrarlıcam bakalım negatiften sonra pozitife döncekmi
Günaydın canım.yarın tamamen silikleşecek gibi duruyor

Eklentiler

• IMG20230121093519.jpg
    IMG20230121093519.jpg
    98,3 KB · Görüntüleme: 38
Normal kuzum iğne etkisi kacıncı gunu iğnenin senin benim son üç gündür var
Benim bigün iğnenin 4.günü canım.Daha çook var benimkine 😁Ama sancım falan pek yok.Önceki aylar normal ovulasyon testleri ile bulup değerlemdrdiğimde kasımlarım patlarcasına ağrırdı.

Ben napıyom canım ya miğde bulantılarım başladı daha yeni onla cebelleşiyorum 🫣pazartesi doktor kontrolüm var tekrardan🥰❤️
yaaa ne güzel inşallah bizde görürrüz o günler güzel haberler veririz burdan canım 🙃 olsunda razıyım bulantıya bilmem neye
Allah razı olsun canım vallahi beni bilenler biliyo hepiniz dualarımdasınız rabbim en kısa zaman da nasibinizi versin mucizeniz gerçekleşsin valla ben de inan hiç şikayet etmiyorum korkmuyorum da rabbim hayırlı şekilde herşeyi nasip edecek ben bunca zaman bekledim hergün de rabbime emanet ediyorum ondan gelen herşeye razıyım çok güzel duygular herkes yaşasın istiyorum inan bitanem🥰❤️
amin inşallah 🤲 h canım sen kaç senelik evlisin ne zamandır deniyorsunuz. çok şükür inşallah hayırlısıyla büyüt bebelerini 🤲🥰

Bnde spral vardı 5 yıldır onu yazın çıkarttım temmuzda sonra başladık denemeye işte . Doktor kalabilirsin demişti ama şindi tam detaylı haftaya cumartesi baktıracagım birde yumurtlama zamanına denk geliyor daha iyi oldu
bir tane çocuğun vardı zaten demi canım

X