Bence hamilesin kuzum çünkü koyulaşmış 12.GününKuzum peki ne zaman negatife dönmğştü onu biliyormusun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence hamilesin kuzum çünkü koyulaşmış 12.GününKuzum peki ne zaman negatife dönmğştü onu biliyormusun
Gebeliktir büyük ihtimalle.test at istersen canımMerhaba hanımlar, çatlatma iğnesinin 11. günü kaset testimde silik çizgi çıktı 12. gün bu çizgi daha koyuydu. sizde gebelik mi idrarla mı alakalı?
Eğer imkanın varsa hemen kan ver.11.gunde ya iğne etkisi geçiyor yada çok az hayalet çizgi oluyor.Senin testin çok güzel çıkmış ama2 yazan 12. gün testi diğeri de 11. gün testi
negatife döndü mü bilmiyorum ki onu takip etmedim. bi dün yaptım test bide bugün. dün silikti bugün koyu. ama one step marka test çok yaniltiyormus sanırım ben de onunla yapmıştımKuzum peki ne zaman negatife dönmğştü onu biliyormusun
Başka bi test alıp dene bence hemen ben dayanamazfım hemen alırdımnegatife döndü mü bilmiyorum ki onu takip etmedim. bi dün yaptım test bide bugün. dün silikti bugün koyu. ama one step marka test çok yaniltiyormus sanırım ben de onunla yapmıştım
Canım en doğru sonuc kan tahlili şansın varsa hemen bir beta ver iyi olhr senin için femaraylamı tedavi gördünnegatife döndü mü bilmiyorum ki onu takip etmedim. bi dün yaptım test bide bugün. dün silikti bugün koyu. ama one step marka test çok yaniltiyormus sanırım ben de onunla yapmıştım
İlk klomen tedavi miydi canım2 yazan 12. gün testi diğeri de 11. gün testi
akşam eve giderken alırım ben deBaşka bi test alıp dene bence hemen ben dayanamazfım hemen alırdım
tüp bebek canım benim. transferin 6. günü iğnenin etkisi de olabilir diye kan vermek istemiyorumCanım en doğru sonuc kan tahlili şansın varsa hemen bir beta ver iyi olhr senin için femaraylamı tedavi gördün
Canım iğne etkisi ile o hergün çift koyu çizgi gösterir malumEki Görüntüle 3194805 kizlar merhaba ben ovulasyon testi yaptım böyle çıktı ne yani daha çatlama olmamış mı
tüp bebek kuzum benim transferin de 6. günüİlk klomen tedavi miydi canım
6.gün mü é demin 12.gğn d3miştin sanki.6 ise bence iğne etkisi devam edertüp bebek canım benim. transferin 6. günü iğnenin etkisi de olabilir diye kan vermek istemiyorum
Ay içimi ferahlattin kuzum ya benim moralim sıfır oldu resmenCanım iğne etkisi ile o hergün çift koyu çizgi gösterir malum
Yok yok Rahat ol.İğnede beta hcg olduğu için 8.9.güne kadar o öyle gösterir bende araştıra araştıra öğrendimAy içimi ferahlattin kuzum ya benim moralim sıfır oldu resmen
çatlatma iğnesinin 12. günü kuzum. embriyo transferin 6. günü. iğneyi transferden 6 gün önce vurdurdu doktor6.gün mü é demin 12.gğn d3miştin sanki.6 ise bence iğne etkisi devam eder
Pardon canımçatlatma iğnesinin 12. günü kuzum. embriyo transferin 6. günü. iğneyi transferden 6 gün önce vurdurdu doktor
Kan ver bence özelde hemen çıkar zaten canım.vsya doktorunla bi iletişime geç bakalım o ne diyecekçatlatma iğnesinin 12. günü kuzum. embriyo transferin 6. günü. iğneyi transferden 6 gün önce vurdurdu doktor
çok kızar doktorum evde kendin test yapma onlar yanıltıyo sonra üzülürsün 10. günde gel kan ver oncesinde bi sey yapma dediKan ver bence özelde hemen çıkar zaten canım.vsya doktorunla bi iletişime geç bakalım o ne diyecek