Niyet Ettik Ocak&Şubat ayında Pozitif Görmeye🙏🥰❤️🧿🤰 Güzel Anne Adayları 🤰🐣🧿

Eki Görüntüle 3194805 kizlar merhaba ben ovulasyon testi yaptım böyle çıktı ne yani daha çatlama olmamış mı
Canısı ovulasyon testini bizim gibi tedavi görenler yapmamalı hamilelerinde ovulasyon testleri hep pozitif oluyor bildiğim kadarıyla kanımızdada hamilelik hormonu var ondan böyle cıkıyor gebelik testıde yapsan suan aynı boyle cıkar

Canısı ovulasyon testini bizim gibi tedavi görenler yapmamalı hamilelerinde ovulasyon testleri hep pozitif oluyor bildiğim kadarıyla kanımızdada hamilelik hormonu var ondan böyle cıkıyor gebelik testıde yapsan suan aynı boyle cıkar
Ay kizlar içimi ferahlattiniz

Hayırlı akşamlar kızlar aranızda duphaston kullanan varmı ilaç bittikten kaç gün regl olmak gerekiyor bilgisi olan varmı acaba

Canım benim akıntım hala devam ama gün gün değişiyo gebelikten olsa gerek bi gün şeffaf bi gün beyaz değişik yani ama akıntı oluyo çok fazla❤️
anladım cnm klomen kullanıldığında da aynı oluyorduğu gibi. hayırlısı Allah dan inşallah 🤲 lütfen dua et bana da. Rabbim kucağına aldırsın inşallah 🤲

Ben napıyom canım ya miğde bulantılarım başladı daha yeni onla cebelleşiyorum 🫣pazartesi doktor kontrolüm var tekrardan🥰❤️
yaaa ne güzel inşallah bizde görürrüz o günler güzel haberler veririz burdan canım 🙃 olsunda razıyım bulantıya bilmem neye.

ben 5 ay önce düşük yaptım birde bj ay klomen kullandım. düşük beni çok sarstı inşallah Rabbim sağlıklısından nasip eder tekrar herkese
Bnde spral vardı 5 yıldır onu yazın çıkarttım temmuzda sonra başladık denemeye işte . Doktor kalabilirsin demişti ama şindi tam detaylı haftaya cumartesi baktıracagım birde yumurtlama zamanına denk geliyor daha iyi oldu

anladım cnm klomen kullanıldığında da aynı oluyorduğu gibi. hayırlısı Allah dan inşallah 🤲 lütfen dua et bana da. Rabbim kucağına aldırsın inşallah 🤲
yaaa ne güzel inşallah bizde görürrüz o günler güzel haberler veririz burdan canım 🙃 olsunda razıyım bulantıya bilmem neye.
Allah razı olsun canım vallahi beni bilenler biliyo hepiniz dualarımdasınız rabbim en kısa zaman da nasibinizi versin mucizeniz gerçekleşsin valla ben de inan hiç şikayet etmiyorum korkmuyorum da rabbim hayırlı şekilde herşeyi nasip edecek ben bunca zaman bekledim hergün de rabbime emanet ediyorum ondan gelen herşeye razıyım çok güzel duygular herkes yaşasın istiyorum inan bitanem🥰❤️

Kızlar hepinize günaydın bu sabah yaptıgım testlerim 8.günüm bugun baya silikleşmeye başlamış artık sabah gittim dört tane test aldım 3gün daha tekrarlıcam bakalım negatiften sonra pozitife döncekmi

Eklentiler

• IMG20230121092814.jpg
    IMG20230121092814.jpg
    104,7 KB · Görüntüleme: 32
X