herkesin vücuduna göre değişiyor sanırımBenim de 6.gün negatifti
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herkesin vücuduna göre değişiyor sanırımBenim de 6.gün negatifti
Kuzum ben çok kötüyüm bu seferKuzum benimde öyle benim ilk deneme ama bende anlamadım sanırım üşüttüm ben gece ateşim 37.6dı
Canım ben bişey görmedim malesefGünaydın kızlar.
Bugün de iğneden sonra 13.günüm .
Sabah şimdi yaptığım testte çok silik bir hayalet çizgi var sanki ama emin değilim .uzmanları yorumlarsa çok sevinirim
Pazartesi regl olmazsam tekrar test yapacağım ondan önce yapmayacağım kendime söz verdim
İğnenin kaçıncı günün senin canımKızlar bunuda bu sabah yaptım anlamadım dünkünden daha koyu cıktı neden böyle olur sizce varmı bilginiz
aynen çok biliyoprsan git al diyormuş bir deKuzum bilmiyorum ki doktora öyle dersen yanlış anlayabılır bide o var
bakalım bu ay da klomen kullanayım da olmazsa söylerim artıkfemara daha iyi diyorlar canım ben de femara kullandım iğnenin de 14. günğndeyim bekliyorum
Aynen kuzum valla dermi deraynen çok biliyoprsan git al diyormuş bir de
bakalım bu ay da klomen kullanayım da olmazsa söylerim artık
Hayırlı sonuçlar al inşallah balımkızlar klomen yazdı yine sabah kontrole gittim.kanamanın fazla olması normal ilaçtandır dedi.5 gün yine günde 2 kullanacağım.10 gün sonra giderim kontrole artık.hayırlısı inşallah tutar bu sefer.
7.Gün kuzumİğnenin kaçıncı günün senin canım
Yarın negatif döner bence inşallah.az kalmış sizin7.Gün kuzum
Silikleşerek gitmiyormu zamanla canım bi andamı dönüypr yoksa bilmedigim için soruyorumYarın negatif döner bence inşallah.az kalmış sizin
kesinlikle kullanma kesinlikle diyorum soğan kürü yap en doğalından mayfonoz sapı kaynat iç ama ilacı alma vücuduna. ben o ilaçdan sonra kürtaj oldum parça attı sürekli halbuki ben düşürmüştüm ne var ne yok. bi arkadaşım kürtaj olmadı daha kolay hamile kaldıDüşükten sonra ben de metiler kullandm ama bana böyle bir etki yapmadı. Hatta ilk adetimde de kullandm. Tamamen temizlenmediği için bir adetimde daha kullanıcam. Ama szin yazınızı görünce kafam karıştı
ben 5 ay önce düşük yaptım birde bj ay klomen kullandım. düşük beni çok sarstı inşallah Rabbim sağlıklısından nasip eder tekrar herkeseAllahım ne zaman hayırlısıysa o zaman ama insan gerçekten korkuyor . Bnde haftaya cumartesi gideceğim kontrole bakalım ne diyecek doktor. Regl den sonra gel dedi haftaya da yumurtlama zamanlarına geliyor .
Bende ilk kez denedim.Ama burda birinin 8.gün negatife dönmüştü.gördüm o şekildeSilikleşerek gitmiyormu zamanla canım bi andamı dönüypr yoksa bilmedigim için soruyorum
Ay valla heycanlıyız bakalım pazartesi ne olacakİkizler kadından gelir
Günaydın canım evet hayali var yaGünaydın kızlar.
Bugün de iğneden sonra 13.günüm .
Sabah şimdi yaptığım testte çok silik bir hayalet çizgi var sanki ama emin değilim .uzmanları yorumlarsa çok sevinirim
Pazartesi regl olmazsam tekrar test yapacağım ondan önce yapmayacağım kendime söz verdim
Hayırlısı olsun inşallah 1 taşla iki kuşAy valla heycanlıyız bakalım pazartesi ne olacak
Ay kafam karıştı. Ben de kürtaj olmadım ama binde bir de olsa olabilirsin dedi doktor. Tamamen temizlenmediği için. Bu ay da geçsin de bakim duruma göre. İnşallah bu ay herşey yoluna girerkesinlikle kullanma kesinlikle diyorum soğan kürü yap en doğalından mayfonoz sapı kaynat iç ama ilacı alma vücuduna. ben o ilaçdan sonra kürtaj oldum parça attı sürekli halbuki ben düşürmüştüm ne var ne yok. bi arkadaşım kürtaj olmadı daha kolay hamile kaldı
İnşallah canım hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin hepimizeHayırlısı olsun inşallah 1 taşla iki kuş