Estağfirullah ne uzunu olan olmuş artık önüne bakmalısın bende hsg çekildim ekimde fakat hala gebelik yok 5 ay önce de kaybım var yani bunlar normal ve olağan şeyler vücudun kendini toplaması gerekiyor stres üzüntü yaşıyoruz Buda kolay kolay gebelik sağlayan faktörler değil ne yazık kiyaa benle aynı gün kullanan birini arıyordum bende çok sevindim yolu beraber yürüyelim o zaman inşallah birbirimize bilgi verelim. bazen insan ağrıya bile razı oluyor hayırlısı kolay ve güzel olanından inşallah. ya bide düşükten sonra metiler verdi bi doktor keşke onu kullanmasaydım diyorum bazen o kadar mahfetti o ilaç. kısaca anlatim düşük yaptım ben içimde temizlendi hissettim kanama felan durdu. sonra doktor direk metiler verdi kullandım. ama her kullandığımda şiddetli sancılar çektim dayanamadım üç tane alabildim. bıraktım sonra ağrılar dayanılmaz oldu doktora gittim parça kalmış dedi kürtaj olacaksın dedi oldum kalan parçaları almışlar güya. sonra aylar geçti gebe kalamadım rahim filmi çektirmeye karar verdim. filimden önce yüzümde çok fena sivilceler çıkıyordu anlatamam filimden sonra sivilce felan bitti şuan çıkmıyor. sol tüpüm geç dolmuş öyle dedi doktor bilmiyorum artık neden dolayı. bende diyorum ki acaba rahmimde bir sorun vardı filmle beraber temizlendi de ondan dolayımı yüzümde değişiklikler oldu. filmden sonra umutluydum gebelik olmayınca da klomen verdi doktorum. uzun oldu özür dilerim